COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 980 404
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 6 585
Мисля, че не си ваксинирана. Или съм пропуснала?
Ако да, извинявай!

# 6 586
  • При семейството си
Ако да, извинявай!

За темата или за да изкаже мнение, има ли значение дали е ваксиниран определен потребител?!

# 6 587
Ако да, извинявай!
Не съм ваксинирана все още,по причина че имах антитела в девети месец след боледуването.С личната ни лекарка решихме че в края на десетия месец,т.е . началото на септември ще сложим Янсен
Но никога не съм казвала че няма да се ваксинирам..Това е.Както искате го разбирайте...

# 6 588
Има пет шест потребителки, които са крайно озлобени срещу неваксинираните. Вече имам чувството, че почват да се съмняват в избора си, сякаш започват да си мислят, че са се прецакали и стават все по-нападателни към останалите. Едва ли не другите са прости, глупави, само те са наясно със всичко. Като цяло темата е супер интересна и полезна, като изключим споменатите в началото.

# 6 589
Който иска да се ваксинира.
Аз се чувствам спокойна и съм много доволна, че моите близки са.
Хич не мисля да съчувствам на неваксинирани.

# 6 590
А аз пък преди известно време усещах лошо отношение но от страна на преболедували потребители към ваксинираните. Сякаш ваксинираните сме прости, глупави. В последните дни се спряха. И темата пак стана полезна и информативна.

# 6 591
Хайде да разнообразим малко темата и да дадем прогнози за бройката утре 😄
Аз казвам, че ще е 1500. Други предложения 😊
Много смешно, не знам какво да кажа, просто...

# 6 592
  • Пловдив
Аз пък виждам негативно отношение към ваксинираните. И към ваксините изобщо. Не конкретно в темата, най-вече сред обществото. Наричат ваксинираните наивни, поддаващи се на пропагандата, приели били експериментални ваксини и тн да не продължавам.

# 6 593
То не е смешно, трагично е.
Но някои, дори след тежко преболедуване пак не осмислят ситуацията и търсят конспирации.

Да, Мързелива, у нас всичко е наопаки.
В нормалните държави има неодобрение към неваксинираните. У нас ваксинирани са обект на присмех и подигравки.

# 6 594
Който иска да се ваксинира.
Аз се чувствам спокойна и съм много доволна, че моите близки са.
Хич не мисля да съчувствам на неваксинирани.
Родителите ми са ваксинирани, но заради Делта варианта напоследък започнаха доста да се пазят. Дори и ваксинираните е добре да внимават.

# 6 595
Аз пък виждам негативно отношение към ваксинираните. И към ваксините изобщо. Не конкретно в темата, най-вече сред обществото. Наричат ваксинираните наивни, поддаващи се на пропагандата, приели били експериментални ваксини и тн да не продължавам.

Ами каквото почукало, това се обадило. Аз говоря за тук, в темата. Добре, че навън, в реалния живот не срещам такива хора.

# 6 596
От Австралия:
Цитат
Заради някакъв годеж който се е празнувал нелегално уикенда и е имало двама заразени там, отделно имаме 25. Ни затвориха с вечерен час и какво ли не като за назидание... Само насърчават хората да се ваксинират а нямат Pfizer,другата  AstraZeneca никой не я иска.
Там ги назидават,затварят за няма 30бр.Тук ще ни уморят без мерки,пък нищо,че сме заринати с Пфайзер и др.ваксини.По-назад стана дума да не сме упреквали родителите,които ще си изпращат децата на лагер.Аз се чудя не се ли притесняват?Иначе отделно повечето родители са за упрекване.Не искат тестове,без мерки,да се разнася вируса на воля.не било страшно,било грип.Къв е тоя грип,нон-стоп почти две години.
Нямам идея колко ще са болните утре.Само знам,че това не са реални бройки.Много повече са заразените.Говорят само за тестваните.

# 6 597
Ние не сме спрели да се пазим. Ваксините не пазят от заразяване.

# 6 598
  • При семейството си
Всеки вижда това, което иска. Добре ни дистанцираха, настроиха един срещу друг.

# 6 599
Витанов казва,че първи в червената зона ще влязат областите Пловдив,Пазарджик,Бургас,Велико Търново.Много съм учудена.София ''изостава'' ли?
https://trud.bg/проф-витанов-първи-в-червената-зона-ще-влязат-областите-бургас-пловдив-пазарджик-и-велико-/

Общи условия

Активация на акаунт