COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 980 029
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 9 390
  • Стара Загора
Много сме далеч от 90% покритие за съжаление Sad

# 9 391
Така, Роналд. Хората ще махат ограничения, ще живеят нормално, ние тепърва ще затваряме. Голяма тиранията в Дания.

# 9 392
Рулана, срещу какво ще протестираш? Thinking
Ще протестирам против ДО и ще настоявам за присъствена учебна година.

# 9 393
От сега нататък Дания няма да дефинира COVID-19 като заболяване, което представлява обществена заплаха,
Това е добре, но каква е гаранцията, че вирусът няма да бъде внесен отвън отново?

# 9 394
Ох, лошо ми е. В цивилизованите държави полека лека се изповаксинираха, махат мерки, връщат се в офисите, в ЮК май вече и не карантинират контактни. Само ние тук ще останем да се гърчим с 20% ваксинирани и да търпим ограничения, защото сме най-умните Confounded

# 9 395
  • Насред хаоса

Ами тя и шефката на фармацията скочи, че се очертава недостиг на лекарства, ама нея я привикаха в прокуратурата за всяване на паника. Що така? И Мутафчийски като имаше на разположение толкова власт и време, какво конкретно направи, за да стабилизира системата? Та сега на Кьовеши са дадени едни договори за покупка на разни неща уж за пандемията? Освен дето не му беше и по специалността. Та на фона на това е по-добре, че го няма, да.

Мутафчийски имаше власт да съветва Борисов. А Борисов сам си го каза се вслушваше в различни мнения и някак си му беше по-удобно да се вслушва в мнението на Мангъров и да остави нещата на самотек.
Тъй ли? Щото аз друго помня - тулупите от дивана, кпп-та, локдауна. Все на Мангъров идеи, да. И после като отвориха, пак ги хвана вирусът по бели гащи, само дето едни договорчета вече са били направени.
Пехоко е дотолкова нахъсан, че дори не забелязва, че тия изследвания са именно в полза на ваксините и ваксинираните. Контра да има.

Роналд, в Дания също обмислят да се прилага трета "подсилваща" доза. В момента умували при кого и кога. Предвид, че така хвалената тук ЕМА се изказа остро по адрес на трета и следващи дози, е странно защо ще го правят въпреки това и след като са стигнали до отхвърляне на всички ограничения и мерки.

# 9 396
Никакви ограничения не търпим. Какво са ни ограничили? Оставили са ни всеки да се спасява сам...

# 9 397
  • Сан Франциско
Няма гаранция за Дания, но хората ти казват, че са готови светкавично да затворят всичко, ако се надигне още една вълна.

На някои хора им е по-важно да намерят оборващи аргументи, че маските са парцали, че децата на цели нации са изкукуригали и че ваксинираните са основни разпространители на вируса. За какво справяне иде реч?

# 9 398
Много се надявам в Дания всичко да е ОК и да дадат положителен пример . Ако ваксинираните карат ковид като “ настинка” и не товарят болниците ( в масовия случай, иначе все има и изключения) тогава няма нужда от мерки

# 9 399
Мен ми е интересно в България как ще протече тази вълна. Дали сега набира сила или това ще е.

# 9 400
От сега нататък Дания няма да дефинира COVID-19 като заболяване, което представлява обществена заплаха,
Това е добре, но каква е гаранцията, че вирусът няма да бъде внесен отвън отново?

И какво като е внесен, след като са с такова високо ваксинационно покритие - болниците ли ще напълнят, моргите ли ще напълнят, какво ще стане?!

Да му мислят държавите с 15% ваксинационно покритие, които пак ще ядат и солта, и боя; ще броят трупове, а децата пак ще са им на ДО!

# 9 401
Тъй ли? Щото аз друго помня - тулупите от дивана, кпп-та, локдауна. Все на Мангъров идеи, да. И после като отвориха, пак ги хвана вирусът по бели гащи, само дето едни договорчета вече са били направени.
След като ги помниш тези неща, явно нямаш проблеми с паметта. Би ли запитала паметта си колко бяха жертвите тогава?

# 9 402
Мен ми е интересно в България как ще протече тази вълна. Дали сега набира сила или това ще е.

Според мен в края на септември ще видим как ще е  , дано да не растат случаите. В момента много хора правят само домашни тестове и не влизат в системата

# 9 403

И какво като е внесен, след като са с такова високо ваксинационно покритие - болниците ли ще напълнят, моргите ли ще напълнят, какво ще стане?!

Да му мислят държавите с 15% ваксинационно покритие, които пак ще ядат и солта, и боя; ще броят трупове, а децата пак ще са им на ДО!
Точно така. Да му мислим ние.

# 9 404
  • София
Е какво да му мислим, ще го отнесат учениците. И лекарите. Всички други са над ограниченията. Скапана държава и прост народ. Жертва бъдещето си.

Общи условия

Активация на акаунт