COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 968 841
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 21 270
  • София
И как ще си купим безплатни лекарства като сме под карантина?
Роднини или приятели, купуват лекарствата и торби с хранителни продукти и ги оставят пред вратата, не се сещам за друг начин...Simple Smile
Ами ако човек няма роднини.
Има социален патронаж.
Елорка, от 2 г е вируса, сериозно ли сега ти хрумват тия въпроси. Или както би казала ти в една твоя тема-върни се и изчети всичко на първа страница Wink
Гуш и цунки

# 21 271
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Ще пазаруваш онлайн

# 21 272
Явно казуса с банката в мола в неделя е разрешен вече и сега ще нищим друг - как да си купим безплатни лекарства в карантина. Досега хората как си ги купуваха?

# 21 273
Явно казуса с банката в мола в неделя е разрешен вече и сега ще нищим друг - как да си купим безплатни лекарства в карантина. Досега хората как си ги купуваха?
Сякаш година и половина го е нямало ковид и сега се е появил.

# 21 274
Надпис при записване на час за лекар в елитна столична клиника
"ВАЖНО !!! Пациентите не боледували от КОВИД 19 да заповядат по-рано за да им се направи антигенен тест. За пациентите с поставена ваксина и пациенти с антитела е хубаво да предоставят документ." Първо не е ясно с какъв точно документ приема докторката, второ тези които не са боледували явно трябва допълнително да се бръкнат за антигенен, другите са ок явно? Оставям настрана и правописната грешка, но нещата вместо да се регламентират, хаосът се засилва според мен.

# 21 275
Ами като не става с добро, ще стане задължително и толкова.
Аз спрях да контактувам с приятели антивакс дори, то е непоносимо и нетърпимо. Всичките дъски им хлопат в синхрон, а става въпрос за интелигентни хора. Е, вече не мисля за интелигентни хора, които  говорят за самолети, наночастици и искат да ти лепят монета на ръката, а пък даже твърдят, че имали и доказателства за това. Личното ми мнение е, че трябва да си ги приберат някъде и да ги лекуват.

Аз също спрях да общувам с приятели антиваксъри. Също съм шокирана от глупостите дето ги избълваха. Все си мислех, че наличието на финансови средства е равносилно и на мозък.
Споделих и за откровени антиваксърски майки дето замаскират ужаса си да не клюкарят в мола на кафе и сок с "децата" си.

# 21 276
Роднини или приятели, купуват лекарствата и торби с хранителни продукти и ги оставят пред вратата, не се сещам за друг начин...Simple Smile
Ами ако човек няма роднини.
Тогава се разбира дали може да функционираме като общество. В нашия вход има една жена, която още при първото затваряне сложи събщение, че е готова да помогне на всеки от входа. Аз също се обърнах директно към 2-3 баби, които не бяха под карантина, но знаех за притесненията им да излизат до магазин/аптека.

# 21 277
Елора, върни се на първа страница и почни от там. Сега сме на 1421 страница и това е разисквано хиляди пъти. Никой не те задължава за нищо. Приготви се за тестове или си стой у дома.

# 21 278
Видео от"Здравей, България"-
вирусологът доц. Любомира Николаева-Гломб и математикът Николай Витанов

Хепи, мнение е различно
Това отдавна не е мнение
Човек, който иска да си състави мнение чете с отворена глава всичко и отсява

Никой от тази тема, в началото нямаше мнение
Всички си го съставихме с четене на всякаква литература
и статистика даже

Тези нямат мнение, за съжаление и капацитет да си го съставят

# 21 279
  • Сф
Ох, тия дето може би са го изкарали....да влезнат в някое отделение да видят за какво иде реч. Действат си ваксините и още как, карам го съвсем леко .

# 21 280
Не ми се искаше да пиша, но Tote относно Covid-19, ги чете нещата като дявола с евангелието. Няма да коментирам глупавите му изводи в случая как ваксинирането "удвоява шанса за заразяване при хора над 30 годишна възраст" Scream и това че 16 човека са го отбелязали като полезно - ами ей затова няма да се оправим.
Колкото и да ни дърпат от Европа - кораба е пробит и не на едно място, като решето е!
Прикачвам една графика за периода 01.09 - 21.10.2021 г. за Ежедневно нови потвърдени случаи на COVID-19 на милион души на европейските страни с голям процент ваксинирани и Великобритания, някой ще каже що не включи и Израел - ам'чи включих го - Израел е това зеленото със стремглавото падане на случаите.
Значи нещо друго има в Великобритания.
Скрит текст:

# 21 281
  • София
Значи вариантите са:
Онлайн
Роднини/познати/съседи
Общината.

Смъртността във "ваксинираните" държави спада драстично.

# 21 282
Birdflower, принуждение има.
Ограниченията какво е според теб?

# 21 283
Ми той доктора от Пирогов, не бил чело нищо от 81 насам

Такива ли ни лекуват ?

# 21 284
  • София
А ти какво предлагаш? Да си умираме неограничено?

Общи условия

Активация на акаунт