Отговори
# 465

романтик е той, романтик.. Heart Eyes
    Софи, обожавам този сладък романтик. Г-н Ийт ми е влязъл под кожата и не ме оставя на мира. Днес цял ден се забавлявам с него. Вече не си спомням колко откъса от "Сега и завинаги" изгледах, оправдавайки се, че на днешния църковен празник не се подхваща домашна работа.

# 466
# 467
Здравейте, момичета!

"Когато в живота ви се появи трудно изпитание помнете, че най-красивите изгреви и залези се наблюдават след буря!"
Посрещнете деня с усмивка и надежда!

Честит първи учебен ден на всички - първокласници, малки и големи ученици, учители и родители!
Ползотворна учебна година, изпълнена с нови предизвикателства, нови хоризонти, заслужени успехи, здраве, позитивизъм, хубави емоции и удовлетворение от постигнатото!
Успешен ден!

Ефехан е вече на училище/детска градина.
И днес няма новини и фотки на любимците. Затова Сайъшман младши ще замести баща си в моя пост. Да се порадваме на малкия бонбон, сладък като тате!

# 468

морско кафенце с изглед Heart Eyes

Емии , братя Йелмаз спешъл за теб. Алпи не пропуска да се селфи и качва в сторито.
Горното фото на Толга го мернах в една група не знам дали е ново?

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:13 от femmi2

# 469

Феми, сравнително нова е тази фотка на Толга и сигурно съм я пускала, но и аз я бях забравила. То както е тръгнало и него ще забравя... Joy Joy Ако продължава така да мълчи ще се ориентирам към друг красавец, но дали ще се намери достоен да го замести?! Съмнявам се ... „Старата любов ръжда не хваща“, все си ме тегли само и единствено към Толга - маминият хубавец сладък!
     Красавец - и усмихнат, и тъжен, и нещастен излъчва такова обаяние и чар, че очи не откъсвам от него!

# 470

красавец с харизма* Heart Eyes

# 471
    Софиии, как да не въздишам по този красавец?!
     Поглед, осанка, излъчване, харизма, талант - невероятен е!
     Но тази вечер ще "изневеря" на Толгахан Stuck Out Tongue Winking Eye и се потапям в 10-ти епизод на "Случайна любов". Пуснали са го с руски субтитри, а вероятно и с автоматичен бг. превод. Съжалявам, че не мога да кача гифки на Шимал и Дживан. Рускините бяха заключили групата, трябваше да подам заявка, за да ме приемат, но сега пък не мога да свалям видео оттам. Дано е временно, защото клипчетата, които пускат са много добри.

# 472

Flowers Bouquet ЕМИ* харесвам Суде в *Случайна любов*
но не разбирам защо този сериал стигна до 10 епизод
и ще продължава, докато *Дума на честта*
 го спряха на 4 епизод..*
Heart Exl

Heart Eyes

# 473
Здравейте, момичета!

"Мислите са като цветята:
набереш ли ги рано сутрин, трябва да останат свежи по-дълго.”
Андре Жид

Нека денят ви бъде усмихнат и весел, успешен и щастлив, изпълнен с обич и топлина!

Flowers Bouquet ЕМИ* харесвам Суде в *Случайна любов*
но не разбирам защо този сериал стигна до 10 епизод
и ще продължава, докато *Дума на честта*
 го спряха на 4 епизод..*
Heart Exl

Heart Eyes
    Софи, в последните няколко години в турската сериална индустрия се извърши чистка на "неудобни" продукции, които засягаха щекотливи теми от живота, разкриваха действителността такава, каквато е и това не се хареса на "отговорните" фактори. Много добри сценарии, прекрасна игра и неуморим труд на екипите отидоха в архива с единственото оправдание - нисък рейтинг. Нямаше незасегнати продуценти, актьори, сценаристи, режисьори, чиято работа беше омаловажена. Отдръпнаха се от телевизията и започнаха да търсят участие на платформи. По телевизията се котират само исторически продукции или драми, криещи родови проклятия и отмъщение, съчетани с фанатизъм и религиозна окраска.
     Тази година поглеждах рейтинга на доста заглавия - движи се от 1,3 до 3, но сериалите останаха на екран, защото не останаха и продукции за телевизиите. Не могат да спрат сериалите, защото няма какво да излъчват. Известните актьори избягаха, а феновете ги последваха. Само старите и необразовани останаха пред малкия екран, за да си гледат историческите саги.
    Жалко е, че "Дума на честта" беше приключен на 4-ти епизод с оправдание за нисък рейтинг и слаб сценарий. А още по-жалко за милионите фенове, които бяха запленени и от историята, и от екранната двойка Джихан и Исра. И за двамата това беше повратна точка. Суде дръпна рязко нагоре и доказва таланта си в други продукции, а наш Толга загърби телевизията и стана продуцент. Сега поне ще си го гледаме на платформи и в продукции, които сам си избира и няма кой да го контролира. Е, позабави се доста, изнерви ни, но имаше обективни причини. Аз съм убедена, че съвсем скоро ще ни сюрпризира с появата си на снимачната площадка и участие в дълго чакан от нас проект.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 11:30 от Emiliya

# 474

мм красив колаж  с Амине и Толга Heart Eyes

мачото Heart
https://twitter.com/AliAv77/status/1435585684509794304
Емиии , ще резнеш ли това изкушение . Така е старата любов ръжда не фаща.
 Колкото и да кривнем и да има красавци като го вида любимеца и ми става мъчно и ми липсва . Cold Sweat  
 Феновете са почнали  акция да номинират филма му за клошара за Оскар в категория чуждестранен филм.
 Заслужава и ако пробие ще първият турски актьор номиниран и спечелил. Филма и ролята му са едни от най добрите му.

Обширна тема сте подхванали за турските продукции и прословутата им система за рейт.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 23:53 от femmi2

# 475
Ново от сторито на Суде:

Феми, за теб - един красив Чачо!

И ... маминият непослушко:

# 476
Здравейте!

# 477
# 478

https://www.instagram.com/p/CT5TBLfoMJS/?hl=bg

Two Hearts

В очакване скоро да ни изненада Толга..
се появи Амине*..дано да е за хубаво!
Sleeping

*крадеца на булки* Joy

Да ви е сладко! Hands V

# 479
Здравейте, момичета!

Честит имен ден, Софи!

Пожелавам ти винаги да носиш в сърцето си
вяра, надежда и любов!
Бъди здрава, влюбена и щастлива, обичана и обичаща!

Вяра, Надежда, Любов...

Какво е Вярата? Една молитва,
дошла от дълбините на душата...
Невидимата сила да изпитваш
увереност да вярваш в правотата.
Надеждата какво е? Слънчев лъч,
разкъсал смело облаците сиви...
Отмил от тебе всяка корист, жлъч...
Тя носи вярата за дни красиви.
А Любовта съвкупност е от двете -
най-истинското и велико чувство!
Една мечта... Вълшебството, което
дарява ме със муза... за изкуство.
Нека има Вяра, Надежда, Любов и Мъдрост! За всички!
Автор: Павлина Соколова

Честито на празнуващите!
Да бъдем здрави и мъдри!
Да вярваме в доброто!
Да таим надежда за бъдещето и да правим всичко с любов!

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 10:52 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт