Отговори
# 60
Здравейте, момичета!

"Не си го слагай на сърце, момиче, къщата ти винаги да блести от чистота. Никой няма да забележи, ако по рафтовете има малко прах, ако в хладилника сготвеното е от вчера и ако дрехите за пране са направили купчина.
След години няма да си спомняш за това.
Ще помниш дългите летни дни навън, смеха с приятели, студената чаша бира с гледка към морето и пясъка, полепнал по цялото ти тяло.
Ще помниш пътуванията, гледките, моментите, докосванията, преживяванията и обичта.
Сега остави всичко и излез навън, защото втори ден, точно като този, никога няма да има.
Изживей го непрактично, безразсъдно и щастливо на брега на морето, на пейка в парка или все едно къде."
Цветовете на щастието

Заредете се с усмивки и прекрасно настроение!
Слънчев и ползотворен ден!

# 61
# 62

Ново от сторито на Алмеда - едно гръбче, което ме навежда на доста размисли.
     Ако това е Толга, защо се е подстригал?! Нали пускаше по-дълга коса за новия филм! Дали не са се развалили плановете му за новата продукция, или се е отказал да снима филма. Изобщо - пълно затъмнение около професионалните ангажименти на нашия хУбавец. Нямам нерви вече -   да излезе и ясно да каже ще ли ни радва от екран, или ще радва само съпругата си вкъщи.

Ново и от сторито на Амине ... без коментар, че ако я подхвана и нея ще си останем без любимци. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 63

Flowers Bouquet ЕМИ* тези наши любимци ни образуват нерви в последните месеци..
може пък ние да имаме нереални фен*ски очаквания, не знам ..
Joy

Flowers Tulip ФЕМИ* къде се спряхте днес..след пещерата
любимия да не катери някой баир
..хапнахте ли от прочутия родопски Пататник*
Yum

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* следпразнична почивка ли си.. Hug

# 64
Еми , вярвам че Толга ще снима филма. Търпение.... Алмеда слага само гръбчето на съпруга и да гадаем кой е ?
И за останалите красавци също търпение за проектите им бъдещи.
Искаме по скоро да разберем....
Софи Flowers Tulip разсмя ме с баира Joy
Днес се прибрахме , любимия има работа.
Онзи ден му се обаждат и не могат да го намерят в пещерата нема обхват
и на шефа му станало любопитно кое е това място Joy Моя вика тука в планината една зловеща пещера.  Joy
Пататник не опитахме не на всякъде предлагат.
Някой заведения и готвачи бяха в почивка заради Байряма.
Опитахме овнешка курбан чорба в Сърница. 
Не очаквах във Велинград да е толкова оживено много туристи.
Басейна е тъкмо като за мен ,не е дълбок и водата е много топла минерална.
Донесохме си и подаръци.

# 65

Flowers TulipФеми* и ти ме разсмя - шефа звъни а твоя в пещерата,
и обхват да има пак няма да го чуе,вътре е ужас от водопада..
то на открито знаеш какъв шум е
а това вътре,под земята и височината му е някъде към 40 м до колкото си спомням,
водата пада в пропаст *дяволското гърло* и изчезва..

..и за курбана да ти кажа да се посмееш,
ти поне знаеш че си яла курбан чорба докато аз..
в едно село Оряховец до Баните правеха курбан за селото..
наредили маси ,насядали хора всякакви  - местни и минаващи случайно като нас,
сипват в едни големи купи овнешко с ориз ,ядеш  на корем..
изядох две купи и ми носят трета, на мен ми е вкусно но любезно отказвам
защото искам да опитам и курбана..а те ми отговарят * Това е курбана*..
 бе как това е курбана..курбана нали е чорба..* А не е така, Курбан е нареченото животно,
как ще се сготви  и поднесе е без значение*..останах много изненадана..
всеки  регион с обичаите си!
Joy Joy

# 66

Софи, аз също винаги съм свързвала Курбана с чорба. Не знаех, че може да се приготвя и по друг начин. Стана ми интересно. Малка България, а толкова много и различни обичаи, традиции и кухня.
    Нямам идея защо, но докато четях постовете ви, се сетих за сватбата на Мустафа и Вахиде. Малко неуместна асоциация, но разкриваща друг аспект от традициите на различните поколения.
    За настроение в петъчната вечер:

Чеиза на булката

бръснене на младоженеца

за булката

# 67
Flowers Bouquet ЕМИ* хубав ни е младоженеца
но останалото не ми хваща окото..
дори булката!
Joy

# 68
Flowers Bouquet ЕМИ* хубав ни е младоженеца
но останалото не ми хваща окото..
дори булката!
Joy

Софи, тази булка можеше и снаха да ни стане. Joy Joy И нея я приписват на нашия плейбой през 2007 - 2008 г. докато са снимали "Сбогом, Румелия". Казва се Berrak Tüzünataç - Родена на 2 ноември 1984 г., в Ялова, турска актриса. Завършила е частната гимназия Koç, а по-късно е завършила Истанбулския университет, Факултет по бизнес администрация.

# 69

Flowers Bouquet ЕМИ* снахата с която се разминахме
на снимките изглежда добре но в сериала не..
една такава ръбеста*
спомням си че беше пускала гифки,
как с едно чифте се цели и стреля по Мустафа
като на селски събор и много се смях..
Joy

# 70
Здравейте!

БОБ МАРЛИ: НА КОГО МУ ПУКА ЗА ПЕРФЕКТНАТА ЖЕНА!
Попитан дали съществува перфектната жена, Боб Марли отговаря:
- На кого му пука за съвършенството?
- Дори луната не е перфектна, пълна е с кратери
... А морето? По-малко, защото е твърде солено и тъмно в дълбините.
... А небето? Винаги толкова безкрайно... Това е, най-красивите неща не са перфектни, те са специални. Специална е и всяка жена, такава, каквато е, и всеки мъж, и всеки човек избира кой да е ′′специален′′ в живота му.
Спрете да искате да бъдете ′′перфектни"... По-добре се опитайте да бъдете свободни и да живеете, правейки това, което обичате, а не да угаждате на всеки."

За наш Толга май вече ще сме щастливи и едно гръбче да видим, ама все пак в момента при тях са празници и няма как новините да не са оскъдни. Другата седмица ще ни зарадва нас феновете, тази е за семейството...

Момичета, да си кажа и аз, по моя край курбан му викат на животното, което се коли, то се нарича за нещо, най- вече е за здраве... А кой как ще си го приготви си е негова работа...

Благодаря, на всички за прекрасните пожелания. Този път при мен стана като при... три дни празнуване и продължава.
Феми, в Дяволското гърло съм ходила преди доста години и е много интересна пещера, а и легендите за нея са интересни. Хубави места посещавате с твоя, продължавайте все така да трупате спомени.

# 71
Здравейте, момичета!

"Всяка сутрин, когато се събудим, имаме 24 напълно нови часа за живот.
Какъв ценен подарък. Възползвайте се напълно от това."

Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

# 72

Следобедна почерпка Yum

В новият есенен сезон Шафак Пакдемир ще играе отново в дизи на Фатих Аксой . Доколкото разбрах няма да бъде в пети сезон на Забранената Ябълка . Капитана - Баръш Калъч също приключи с тази роля и сега има нов проект с нов продуцент. Нещо не ме кефи каста и кадъната . Rolling Eyes Аз си го харесвам капитана , неостаряваща харизма и красота . Heart Eyes

кеф ти у басейна и морето , кеф ти баклава и цветова гама . Съблазън и Огън .Nature Fire

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 17:54 от femmi2

# 73

Wine Glass

Flowers Blossom Следобедна почерпка с огън и съблазън..
страхотна комбинация в разгара на лятото!
Nature Sunny

# 74

Да се включа и аз в почерпката.
     Новини не нося - не открих никъде нищо. За Шафак се радвам, скача от проект в проект и хубави отзиви за нея чета, без значение, че ролите й са поддържащи.

Общи условия

Активация на акаунт