Отговори
# 645

Nature Sparkles Като е удоволствие, да е пълно,защо да е малко..
заслужили сме го, красавци,кафе с ..
 да добавим и Амарето* италианската перла..

Yum  
коктейл *Кръстница*

Kiss

Софиии след Амарето и питието да си кажем Наздраве с лепотаците - красавци

малко да те боцнеее умрех да се хиля Joyама е си е така тоз Казанова е затова

Скрит текст:
LipsSleepingStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 22:07 от femmi2

# 646

След коктейла и горещите сцени направо си ... припадам!
     Чънаркооо, къде си?!

# 647

Феми,това вече ме добършва. Даже и твоите любимци от 112 няма да ми помогнат след тези сцени.

След коктейла и горещите сцени направо си ... припадам!

Ako ще ме носи и свестява този мъж ще припадам всеки час.....

# 648

Еййй, от толкова кафета, коктейли и припадъци по красивите турски актьори ... сън не ме "лови".
     Момичета, ако утре ви поднеса кафето в ранния следобед, да знаете - отплавала съм с Ийт Козан.

# 649

Two Hearts

Two Hearts

Two Hearts

Flowers Bouquet ЕМИ* от сън спомен няма
но от романтично пътешествие..е-хеее,
Two Hearts

Скрит текст:

Notes People Couple With Heart

# 650
Здравейте, момичета!

Честит нов ден!
Пълно щастие няма и никога не е имало. Има мигове, които помним за цял живот. Ако днес е вашият миг, уловете го и му се наслаждавайте!

Чашка ароматно кафе изпито на спокойствие и усмивка са добро начало!
Желая ви приятен почивен ден и мигове, пълни с настроение и любов!

И Амине, и Толга ме дразнят като постват снимки с "бодигардове" до тях, сякаш са получили забрана от половинките си да се фоткат сами. Ръчичките ме засърбяха, Stuck Out Tongue Winking Eye резнах ги набързо ...

# 651
Здравейте!

,,Ако страдаш, причината за това си ти.
Ако си щастлив, причината за това си ти.
Никой друг не е виновен за твоите
несполуки и провали.
Ти създаваш собствения си рай и
собствения си ад."

Ошо

# 652

Опитвам се да открия отзиви, свързани с излъчването на "Шампион" в Македония. Засега опитите ми са неуспешни, но аз трудно се предавам и продължавам да търся.
     Попаднах на една статия за турските сериали - поствам я, защото ми се стори интересна.

Турските сериали са хит в Македония - но има ли нещо зад тях?

Рецептата за успеха на много турски сериали в нашата област не е тайна. В повечето случаи разказът се свежда до борбата на доброто и злото, в която доброто винаги печели.
И изглежда, че тази формула се продава добре. Турската държавна телевизия TRT заявява, че в момента само САЩ надминават турската продукция по продажбата на развлекателно телевизионно съдържание.
Според турската информационна агенция Анадола износът на турски телевизионни продукции се очаква да достигне милиарди долара до 2023 година.
А именно турските сериали, особено тези с историческо съдържание, се почитат в арабски говорещите райони. На Балканите, в САЩ а в Испания, от друга страна, най-добре вървят предимно класически и доста консервативни турски любовни истории.

Културно влияние
"Историческите сериали, поставени по времето на Османската империя, имат популистка история "Казва Фейза Акинердем, медиен социолог от университета" Богазичи "в Истанбул.
"Този вид сериали подготвят културно плодородна почва за политически деспотизъм", Казва турският журналист в изгнание Кан Дундар.
В същото време много от сериалите, които присъстват на повечето ни телевизии, романтизират миналото повече, отколкото мрънкат за историческата истина, предупреждават други критици.
А именно, тяхното съдържание се контролира стриктно от RTUK, създадена през 1994 г., като регулаторен орган за медиите в Турция.

Без алкохол и голота
Наскоро телевизионен канал бе глобен за сериал, в който се твърди, че извънбрачните връзки са изобразени като „желани“. Алкохолът и голотата също не преминават през държавна цензура.
"Сексът, препратките към различни сексуални ориентации или алкохол са съдържание, което е причинило затварянето на някои телевизии с дни", казва социологът Бесим Кан Зирх от университета Ото в Анкара.
През последните две десетилетия изглежда, че консерватизмът се връща на голямата врата чрез цялостно преструктуриране на медиите, добави Бесим.
"Зад много от тези решения стои идеята за защита на идеалите на перфектното турско семейство", Посочва той.
Медиен социолог Фейза Акинердем обаче отбеляза промяна в съдържанието на турския сериал.
"Насилието срещу жени е голяма тема и намира своето място в много продукции през последните години ... Ежедневието на жените се превърна във видна темаКазва социологът и феминистка Акинердем.
Източник: Слободен печат, Македония

# 653

Емиии , докато търсиш за Макадения ще резниш ли Алпицина .Sleeping
https://twitter.com/Vzxxh1/status/1443683629662674952
може да сложа и за авче

Спомени ! Kiss

# 654

Two Hearts

.. една *Розова фантазия*
за настроение и вдъхновение!!
People Couple With Heart

Revolving Hearts

# 655

Минавам набързо. За Розовата фантазия след час ще се отбия, че сега съм се затрупала с "Червена експлозия" и не мога да я събера. Stuck Out Tongue Winking Eye Избяга ми вдъхновението от снощи...
     Фемиии,

# 656

Kiss Уауу,като гледам Алпицин*
скоро ще излекува липсата на Чагатай..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 657

Kiss Уауу,като гледам Алпицин*
скоро ще излекува липсата на Чагатай..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Софиии ,Алпича е страхотен мачо колената ти омекват. Липсата на първата ми любов няма никой да измести така лесно. Като почне да снима ще има двойни и тройни дози Лудост !
И Толга го очакваме.

Мен не ми пречи визията на Чаго. Невероятният му талант компенсира хубостта но няма да си крива душата искаме го секси Казанова. Heart

Емиии ,имаш почерпка от мен за гифките по късно ще сложа. Flowers Hibiscus

# 658

Flowers Tulip ФЕМИ* първата любов не се забравя
но само със спомени не се кара..
затова е казано, че незаменими хора няма,
има незабравими*

Чаго като в нашата експлозия*
където се разхожда с един куфар..
Joy

# 659

Flowers Tulip ФЕМИ* първата любов не се забравя
но само със спомени не се кара..
затова е казано, че незаменими хора няма,
има незабравими*

Чаго като в нашата експлозия*
където се разхожда с един куфар..
Joy

Софи Flowers Tulip  Ако беше по активен и не киснеше при рибите не до полата на Дуда по скоро тя се е залепила за шарана и не пуска . Това му е минуса не е социален иначе е продуктивен. Ето сега се завръща на тв роден екран не на платформа.
С какво са го привлекли  с история на проекта и няма да разтягат. Може и продуцента да реши и да е на платформа.  

Kiss

Емии, за теб фрапе

коктейла розовия е примамлив.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 15:55 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт