Отговори
# 690
За Толга-ченгето какво да кажа.. ами много хубаво, много! Wink Grinning
И аз си имам ченге! Франческо! Joy
Моя не знам инспектор ли ще е, детектив ли.. Rolling Eyes
Важното е, че ще трябва да правим повече нарушения! Hands V
И вече, ако е рекъл Господ, ще ни арестуват.. ай дано! Joy
Ще има да вдигаме ръцете тук в темата.. Joy
пищови, белезници и бухалки ще има на макс Joy
    Грозденце, добре сте си вие с вашия Патрон! Удави ви в океан от фотки, видеа от тренировки, снимки с фенове и т.н. А аз, Софи и Феми чакаме "трохички" от нашите любимци и се радваме на една-две нови снимчици.
    Не знаем нито как ще се казва детективът ни, нито коя актриса ще му партнира. Гадаем и ... мечтаем за нещо младо и изискано, за сцени, пълни с романтика и страстна любов. Stuck Out Tongue Winking Eye Още не сме стигнали до пищовите, белезниците и бухалките, но ще се молим да ни арестува красивото ченге. Joy Joy

# 691
Гроздеее , добре сте с Джано. Прави всички диви и щастливи.

Рагацата Франческа е голяма мацка и видимо им е добре и се забавляват като работят.
Всички от каста са забавни личности.

Както сподели Еми Hug
Ние тръпнем тука какви ще ни лепнат на любимците. Мечтаем си ,пишем си.  

За снимки е  чудо ко се появи някоя, но сме търпеливи какво друго ни остава.

Като гледах гифките с Фахрието си викам добре че е заета да не ни я лепнат на Толга или Чаго. На сила хубост не става! Ще играе в историческо турците обичат това.

Сещам се и за Алина Боз.
Еми, ти не я харесваш особено. И аз така.
В момента обмисляла проекти.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 22:19 от femmi2

# 692

Неустоимият Чънарко!

Феми, филма "Мач за двама" аз дълго време го пропусках, заради Фахрие. Не ми харесва тази актриса. Изгледах го заради Толга, защото там е много сладък запалянко.
    Алина Боз също не ми допада, не я ща за партньорка. Деметка и Йозге изглежда са свободни за момента, но какво ще си изберат нашите любимци никой не знае все още.
    Днес тази фотка се върти из нета. Интересен ми беше коментара. Голяма забава е било заснемането на този епизод, но с други сетови снимки не разполагаме. Албанката се е постарала за "мине с метлата", за да няма спомени с Амине.

YiğNur🤍💙😅🎬
"Зад кулисите на Asla Vazgeçmem.
Спомням си колко снимки и видеоклипове дойдоха от сета, когато беше заснет този епизод.  Целият екип, независимо дали са актьори или работещи зад кулисите, се събраха в един и същи клуб, пееха песни, танцуваха и се радваха."

# 693

Kissing Heart Целувки ,усмивки,щастие и късмет!! Flowers Four Leaf Clover

# 694
Здравейте, момичета!

''Щастливият начин на живот е много по-добра рецепта за дълголетие от здравословния.''
Да ви в цветно и безгрижно на душата, приятели!

# 695

Чай в хладното време . По стайте по студено и от навън .
Тока е .... само затова приказват

https://twitter.com/AliAv77/status/1445925250340847616
Емиии , моля те резни ми ги от Али Ав . Да си припомним гА беше манекен . Охххх беее Уникат !:stuck_out_tongue_winking_eye:

ново - селфи от кралят на селфитата:wink:

# 696

ново - селфи от кралят на селфитата Wink
     Феми, благодаря за чая, но ще ви го преотстъпя! Не пия чай дори, когато съм болна! Ама ще грабна снимките на Толга и Алп и изчезвам. Stuck Out Tongue Winking Eye
     След час ще ти пусна гифките на манекена. Kissing Heart Хареса ми видеото!
     Хайде сега да се порадваме първо на маминия сладък манекен, яхнал мотора:

# 697
Много от красавците са почнали като манекени и са изградили кариера.

Сега като видиш новите от конкурси лошо ти става. Не може да стъпят на малежката на нашите. Късмет имат любимците и разбира се с труд и постоянство.  
Дано не ни лепнат некоя от новите убавици по традиция.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 16:47 от femmi2

# 698

Феми, заповядай - млад, красив и неустоим Чачо.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 10:59 от Emiliya

# 699

Феми, заповядай - млад, красив и неустоим Чачо.

Скрит текст:

Чок Тешекюр за гифките.Flowers Tulip
Обичам го това същество.Heart толкова емоции и  с нетърпение чакам новите му проекти. Ще е секси поне в един от тях.

Хайде да се почерпим

Емиии и за теб за награда.
Алпи от Ив Роше Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 19:33 от femmi2

# 700

Феми, благодаря за тортичката и Алп. И аз чакам с нетърпение повече информация за новите проекти. За външния вид на Толга не се притеснявам, той винаги е изглеждал съвършено - и в реала, и в продукциите, които създава. Пада си "кипра" маминият красавец, но аз харесвам такива мъже, трябва да привлича поглед навсякъде и по всяко време. Трябва да припадат по него и фенките, не само албанската пиявица.

Ето го красавчика.
(свършиха ми се епитетите, с които величая моето момче Joy)

# 701

Феми, благодаря за тортичката и Алп. И аз чакам с нетърпение повече информация за новите проекти. За външния вид на Толга не се притеснявам, той винаги е изглеждал съвършено - и в реала, и в продукциите, които създава. Пада си "кипра" маминият красавец, но аз харесвам такива мъже, трябва да привлича поглед навсякъде и по всяко време. Трябва да припадат по него и фенките, не само албанската пиявица.

Ето го красавчика.
(свършиха ми се епитетите, с които величая моето момче Joy)

да се порадваме на къдрички Heart Eyes

О , за Толга и аз немам притеснения но колегата се изменя скорострелно за роли и като кисне при рибите .
Така искам да го видя секси барнат да излезе някъде .
Мелиска го чака с гаджето . Както каза Софи не е решил не се зафанал с нея реално и сериално . Чок интрига Stuck Out Tongue Winking Eye
Може да има която си поиска но избра тая ....
Ето от днес .
Как си ляга с това нещо и с пирсинг .  Била на изложба . Скука само вкъщи малко пред микрофоните ...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 21:04 от femmi2

# 702
"Нека просто бъдем. Не са необходими обещания. Не очаквайте невъзможното. Ти ще бъдеш с мен, а аз ще бъда с теб. Нека просто бъдем един с друг. Мълчаливо. Тихо. И наистина."
Ерих Мария Ремарк „Трима другари”

Настройвам се за филмов маратон. Трябва да изгледам последните 4-ри епизода от "Случайна любов". Допадна ми двойката Шимал & Дживан и тяхната история. Сбито, без излишен пълнеж и разтакаване, чудесно подбран актьорски екип и резултатът е налице. Една приятна романтична комедия.

# 703
Добро дъждовно утро.
Ще оставя на вас да сервирате кафенцето.
Разгледах за новости засега йок.

# 704
Здравейте, момичета!

„Не губете една минута в това да не бъдете щастливи, ако един прозорец се затваря, тичайте към следващия... Или разбийте вратата.“
Брук Шийлдс

Нека успехът бъде наградата за всяко ваше усилие.
Прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт