Отговори
# 480
Здравейте !
Софиии Честит празник.
Мерси за почерпка.
Присъединявам се към готините  пожелания на Еми. Hug
Благодаря и за хубавите гифки Heart Eyes
Запазих ги.
Софи ,тоз мега красавец е за теб да си пиете питието в бара и да празнувате.

Очакваме и новости около любимците. Стига са се спотайвали. Imp
Не е зле да направим пак курбан барбекю за ефект.
Масово пишат че Чаго се връща в новият сезон и хонорара му преброиха.
Рекорден.Money
Не се съмняваме че е от скъпо платените в бранша. Така и аз мога да пиша статии.
Да напишат какъв е този проект сигурно ли е.

Чакаме и тийзър на Лимит. Така и не разбрах нерде ще се излъчва. ?
Еми ,колко епизода е първи сезон ?
За филма на Толга също чакаме новини.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 19:57 от femmi2

# 481
Красавица:

Amine Gülşe Özil направи експлозивни изявления в Харбие! „Имаме обещанието за 5 деца!“

Ще се опитам да преведа интервюто и ще го кача по-късно.

# 482
Еми ,разреждам ти поста
за новото интервю.
Рядко има нещо около Амине.
5 деца футболен отбор. Могат да си го позволят, като семейство.
Има фенове които я чакат на екран.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 13:18 от femmi2

# 483

Феми, благодаря ти, че ме редува. Наистина около Амине много рядко се появява нещо ново. Добре, че Софи беше пуснала линк и снимка, за да погледна и аз. Намерих интервюто, но няма нищо по-различно от това, което знаем. Обаче бройката на децата ме изненада Stuck Out Tongue Winking Eye - наистина за цял футболен отбор си мисли Грозника. А Амине в близките 15 години само ще ражда, отглежда и възпитава наследниците на великия "бижутер", а той ще дефилира по световните подиуми и на футболното игрище.
     Да й е честито блестящото бъдеще!

Амине Гюлше: Отдъхнах си от много неща, за да се посветя на дъщеря си

Амине Гюлше, попаднала в обективите на шоуто на Yasemin Sakallıoğlu в Harbiye предишната вечер, заяви, че е посветила цялото си време на дъщеря си Еда. Правейки откровени изявления, Гюлше каза: „Отдъхнах си от много неща за нея“.
Според новините на Tolga Aslan от Habertürk: Актрисата Yasemin Sakallıoğlu проведе моноспектакъл на сцената на Harbiye Açıkhava предишната вечер. Сред тези, които дойдоха да гледат Sakallıoğlu, бяха известни имена като Bensu Soral, Seray Kaya, Alper Kul, Aylin Kul и Amine Gülşe, която беше избрана за Мис Турция през 2014 г.

„Прекарвам цялото си време с дъщеря си“
В разговор с репортери 28-годишната Амине Гюлше обяви, че е посветила цялото си време на дъщеря си Еда. Правейки изявление по темата, Гюлше каза: "То расте толкова бързо, че искам да преживея тези моменти. Направих почивка от много неща за нея, но съм заета с други неща. Нека бъде изненада."

„Не мисля да участвам в проекти“
Журналисти: "Планирате ли да участвате в телевизионни или цифрови платформи?"
Отговаряйки на въпроса, известното име каза: "Не, нямам. Мисля за проект, който ме харесва, но не мисля извън него."

„Те са женени от 2019 г.”
Футболистът Месут Йозил и актрисата Амине Гюлше се ожениха през юни 2019 г. Двойката изпита чувството на родителство за първи път, като взе на ръце дъщеря си Еда през март миналата година.

"Никога няма да сгреши"
"Бракът е много свещено нещо." Амине Гюлше каза: "Много обичам Месут. Не ревнувам, много му вярвам. Той никога няма да ме измами."
17.09.2021 - 09:37
Актуализирано: 17.09.2021 - 10:46

"Лимит" ще е мини-сериал - 2 сезона по 8 епизода. А кога ще излъчат тийзър и на коя платформа - само Толгахан знае. Ние чакаме ...

# 484
Здравейте романтични момичета! Nature Sunny

Мина деня..
а аз още не съм честитил празника на дамата с красивото име ..
Scream Scream

Софи Kissing Heart честит празник мила! Името ти е прекрасно, носи си го със здраве и нека ти е на късмет! Heart

# 485
Здравейте!
Софи, Честит имен Ден! Много, много здраве, много вяра, надежда и любов в живота да те съпътстват!

# 486

Намерих видео, репортаж за Tv8 - Двойката Толгахан Сайъшман-Алмеда Абази на почивка с децата. Не е успял да се скрие от медиите нашият красавец.

Скрит текст:

# 487

Flowers Rose МОМИЧЕТА* благодаря ви от сърце
за хубавите пожелания,страхотни сте!

Flowers Bouquet ЕМИ* не мога да повярвам че Амине
вижда бъдещето си с още 5 деца..
Joy

Heart Decoration

# 488
Здравейте, момичета!

"Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш."
Алън К. Чалмърс

Пожелавам на всички здраве, радост, усмивки, положителни емоции и умение да уловите посланието на мига, на момента!

Още една снимка на нашата красавица, която е решила да посвети живота си единствено на семейството и раждането на деца.
     Да ни е жива и здрава!

Скрит текст:
Известни личности, посетили моноспектакъла на Yasemin Sakallıoğlu.
     Шимал & Дживан

# 489
Ох, тези дънки, които е обула Аниме ми се струват 2 номера по- големи, или това е, защото гледам през тел. Нещо в стайлинга й ми е странно.

# 490

Въпрос на лично мнение и вкус. Аз много харесах Амине на тези снимки. Перфектна визия, лъчезарна усмивка, чар и излъчване на модна икона. Жалко, че тази красота няма да блести пред камери и в продукции.

# 491

Следобедна почерпка Yum

На мен ми хареса блузката на вълнички от репортажа и обувките .
Амине вярва сляпо на грозника , обясни му се в любов . Той дали  вярва в нея колкото тя в него.

Алп рекламира прохусмокачка маркова.
Кога чистенето се превръща в удоволствие?  Когато имаш срещу теб сладък красив  къдрокоско спортен.
Да ти се прииска да чистиш така двамата с него Blush

Емииии , давам ти сладура да почисти после ми го върни , няма да ти го остава.
Ако върви комлект с рекламодателя веднага я купувам Joy
дали ще чистим е друг въпрос Joy

Пикантерия около Шафак Пакдемир .
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1900034
текста е дълъг и слагам линк .
ето и репортаж https://www.youtube.com/watch?v=AbcAWKpiA3k&t=64s
забъркала се е с женен и пиян налита на журналистите.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 17:21 от femmi2

# 492
# 493
Алп рекламира прохусмокачка маркова.
Кога чистенето се превръща в удоволствие?  Когато имаш срещу теб сладък красив  къдрокоско спортен.
Да ти се прииска да чистиш така двамата с него Blush

Емииии, давам ти сладура да почисти после ми го върни, няма да ти го остава.
Ако върви комлект с рекламодателя веднага я купувам Joy
дали ще чистим е друг въпрос Joy
    Феми, грабвам фрапето и прахосмукачката, заедно с Алп. Докато не изчистя къщата не търсете къдрокоското! Stuck Out Tongue Winking Eye
     А принца на белия кон ще си го оставя за десерт!
     Видях репортажа за Шафак Пекдемир. Хич не й върви на тази талантлива актриса с мъжете в живота й. Все на разни екземпляри попада и се плетат интриги около нея.
      Ново от Суде:

И стара снимка на Толга, която днес е качена от фенове:

# 494
Еми, щом белия кон ще е за десерт, поне да дам и избор...

Общи условия

Активация на акаунт