Отговори
# 660

и този красавец по-скоро да го видим като ченге* Heart Eyes

Blush

# 661
Ново от сторито на Толга:

Хич нямам представа какво иска да ни каже с това видео. Пак ли е на мач и го наблюдава от ложата?! В работен кабинет ли я е превърнал ... не ми е ясно, но за втори път качва този клип.

Качено от Han Medya & Yapım:

Браво, Сайъшман!

Винаги съм харесвал и оценявал начина, по който планираш кариера. Един от любимите мъже - семеен мъж, любов към съпругата и децата, към семейството - това е пример за този пазар.
Сега той отново води образцово. Това, което е спечелил в този сектор в продължение на години, той отново го влага в сектора с продуцентската компания, която основава.
Той засне и завърши сериал от 13 епизода в пакет, правейки нещо, за което много продуценти се колебаят. Той подписа договор в Турция и направи японска манга адаптация.
И тези дни, когато продуцентската компания на Толгахан подготвя филм, очевидно е, че той отново се старае и старае.
Аз дори чух, че ще доведеш специален технически екип от Южна Корея за снимките на филма.
Сигурен съм, че ще си свършиш работата по най-добрия начин.

Özgür Aras - Продуцент и консултант на известни имена

Цитат
koredizileri.rgr
Толгахан Сайъшман, който е главен актьор, а също и продуцент на филма "Aynasız" в жанра Любов, Романтика Детектив и Комедия.

-Така че е разумно да докараме екип от Корея, поздравления tolgahan граф..👏👏 Очакваме с нетърпение филма...

# 662

Heart Eyes Граф Толгахан.. Hands Ok Hand

# 663
Ново от сторито на Толга:

А, това може да е кабинета на детектива. Той Толга нас отдавна ни е превърнал в такива, сега е негов ред...

# 664
От сторито на Толга:

Не ни държа дълго в неведение Толга - на мач е! Отново аплодира "Фенербахче". Чудя се и "надзъртам" в съседната ложа, надявах се да мерна и Амине, ама не ми се получи, Joy пък и тя още не е пуснала любимия си Грозник на терена. Как е пропуснала този мач, направо си е за чудене.

Ново и от Суде - този път е сама, че напоследък и тя все в комплект с гаджето движи.

# 665

Flowers Bouquet Бузан е станал Толгахан като продуцент..
но като ченге няма да е такъв,
нямам търпение да гледам филма!

# 666

Софи, нашият Бузан вае тяло за образа на полицая и екшън сцените (така поне ме успокоява Грозденце, която каза, че първо трябва да наддаде на тегло, а след това да оформя мускули). Не си падам много по мускулестите красавци, но няма да "мижа" Joy ако Толга се поразхвърля във филма. Има какво да ни покаже маминият хубавец и да не се свени, а да се раздаде докрай.
    С нетърпение чакам да видя и новата му партньорка. Ако албанската пиявица я избира, дотук сме. Ще гледаме само екшън сцени и някоя лелка, навъртаща се около красавеца...

# 667

Nature Sparkles По- малко от мис Турция няма да стои добре до него,
Суде беше изключение,но при всички случаи трябва да е поне 10/15 год
по -млада от него..не гледам новите турски сериали и не знам
колко са красиви и харизматични,ФЕМИ* може да каже коя става от
познатите до сега..
Hug

..с тази актриса, на която така и не запомних името,
бяха най-неподходящата двойка,стоеше до него като леля,
но се роди* култовото"..и аз те обичам,доктор"*
Joy

# 668
Ох, била съм направила някой и друг комикс и съм забравила да ги кача. Направо срамота, добре, че тръгнах да си разчиствам и ги видях.

# 669

Скрит текст:

Nature Sparkles По- малко от мис Турция няма да стои добре до него,
Суде беше изключение,но при всички случаи трябва да е поне 10/15 год
по -млада от него..не гледам новите турски сериали и не знам
колко са красиви и харизматични,ФЕМИ* може да каже коя става от
познатите до сега..
Hug

..с тази актриса, на която така и не запомних името,
бяха най-неподходящата двойка,стоеше до него като леля,
но се роди* култовото "..и аз те обичам,доктор"*
Joy
    Софи, тази и аз хич не я ща. Да стои по-далече от Толга и да не е посмяла заедно с него да участва в продукция. В "Шампион" двамата бяха всичко друго, но не и харизматична и привличаща вниманието двойка. Добре, че боксьорчето ни беше на ниво, Kissing Heart та залъгвахме с неговата физика липсата на романтични моменти в сериала.

# 670
Мацки , и аз не съм запозната с новите млади имена Суде е откритие.

Еми ,знае и е чела как се бонтувам за едно име което е възможно да партнира на Чаго.
По различни причини не я искаме ,дано се размине.

Сещам се на първо време за Озгю Кая.
Чок я харесвам.
От този тип, който ще подхожда и на Толга и на Чачи. Не съм я гледала много но съм чела добри отзиви. В момента не е заета с  проект.
Има стабилна връзка. Пиявиците нема да се притесняват.
Ама си е изкушение.
С вкуса на Аполона няма да ни огрее и да зареже шаманката.Animal See No Evil

Бих искала да видя Толга и Хазалка в проект.
Няма как да стане в момента ,щото снима сериал с договор.  
Това момиче така ме радва като социалност. Отстоява своите позиции. 
Направи див купон за РД с приятели и има чок снимки.Heart Eyes
На другия ден отлетя за Анталия, като жури на кинофестивал. Няма умора при нея.Hands Clap

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 00:52 от femmi2

# 671

Flowers Tulip ФЕМИ* страхотна е Озгю Кая,
млада и красива, точно за Толгахан
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 672

Flowers Tulip ФЕМИ* страхотна е Озгю Кая,
млада и красива, точно за Толгахан
Stuck Out Tongue Winking Eye

Софи, тази красавица и на мен ми допадна. Не съм я гледала в нито един сериал, но ще стои много добре до Толга.
     Хайде, дано имаме късмет и с партньорка на нашето момче, та да се насладим максимално и на екшън, и на романтика, и на изгаряща любов.

# 673

Flowers Bouquet ЕМИ* не сме я гледали защото не е била до нЕкой от любимците
дано сега стане..Феми* спомена че имала сериозна връзка,
ще е добре ако и той е актьор / красавец..
Joy

# 674
Здравейте, момичета!

Добро да е утрото, ведър - денят, успешна – седмицата!
"Каквото и да правите, недейте да зацикляте върху това, което разваля деня ви.  Животът е прекалено кратък, за да го губите в негативност."
Много обичани и усмихнати бъдете!

Общи условия

Активация на акаунт