Дълга менструация

• 732
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте имам въпрос на 24 години съм в Англия се намирам в момента и подадох документи за GP но нещата стават тук много бавно от 23 дни ми върви обилно без да спирам и започвам да се плаша моля ви дайте ми някакви съвети защото това ми се случва за първи път може ли това да се дължи от смяна на климата за мен това не е нормално аз съм на 24 години и в момента съм много объркана и уплашена да не е нещо сериозно#

# 1
Щом е обилно не сте за GP, отивайте на спешен кабинет.
Не се притеснявайте, вероятно е киста, хормален проблем или нещо подобно, но трябва да ви дадат медикаменти, за да предотвратят кръвозагуба.
Не е от климата.

# 2
Опитахме се да направим всичко възможно да отидем и до спешното обаче ни казаха че няма да ни приемат за такъв малък проблем за тях тук в тази държава този проблем не бил толкова голям и затова ме накараха първо да си направя джип и тогава да ме приеме гинеколог за да ме прегледа

# 3
Пробвай с витамин ц да го спреш, поне е някакво временно решение за спиране или да намалее, докато отидеш на лекар. По-лесен вариант е и да си купиш даже грейпфрут или друг цитрусов плод и да си хапваш 1-2 дни.

# 4
...обаче ни казаха че няма да ни приемат за такъв малък проблем за тях тук в тази държава този проблем не бил толкова голям...
Ходили сте до спешното и са ви върнали или някой ви е казал, че ще ви върнат?

Пробвай с витамин ц да го спреш, поне е някакво временно решение за спиране или да намалее, докато отидеш на лекар. По-лесен вариант е и да си купиш даже грейпфрут или друг цитрусов плод и да си хапваш 1-2 дни.
Аз пих и при мен се засили. Като отидох на лекар каза, че вероятността да спре с него е малка, но при някои жени има обратен ефект, при мен точно това се беше получило.

# 5
  • USA
Няма да ви върнат от спешното, ако не ви се ходи вече е друг проблем...щом си в спешното значи си преценил че ти е спешнно...

Общи условия

Активация на акаунт