НПМГ - тема 6

• 53 595
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
На малките /5 клас/ им обещаха шкафче в съблекалнята, в което да си държат поне гуменките за салона, поне тях да не се налага да ги мъкнат всеки път. Ще пиша като/ако/ сложат да се похваля!

# 436
Не съществува модерен и представителен анцунг, но ако от ръководството не им пречи, ще ги гледат и миришат така в час.

П.С. Кати, ще ги оженим, спокойно! Аз на НПМГ и за това разчитам. 😄 Не знам откъде иначе ще намеря момиче да го търпи да й намила за еритропоеза на закуска. У нас вече и фикуса знае всичко казано от г-н Дойнов.

# 437
Имам някакви спомени от миналогидишна заповед, свързана с ковид-мерките, че момичетата използват съблекалнята, а момчетата се преобличат в класните стаи.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 09:12 от petiaivanov

# 438
Е, много хубаво..... Каква е точно разликата между момичета и момчета, та едните може да ползват съблекалня, а другите - не?!?! (пристрастна съм, но все пак.....)

# 439
Дамите са с предимство. За това мойте хубостници си обуват по едни къси гащи под дънките, че да не им гледали долните гащи останалите "мъжове" Simple Smile
Вдигнала съм ръце и хич не се разправям. Големи са, да се оправят. Остава и физическото да им мисля.
Ето, "насоки за действие при ковид19", получила съм го в Школо миналата година на 23 септември от класната:

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 11:09 от petiaivanov

# 440
Е, нали има две съблекални, не е обща. Каква е разликата да се събличат момчетата или момичетата?!?

# 441
  • нейде там, където ....
По-добре да обсъждаме физическото (и при нас момчетата ползват класните стаи, а двете съблекални са за момичетата), но ...

От утре, 12.10, до 24 октомври на територията на Софийска област … оепидемични мерки

# 442
  • София
JD, това е за София област, не е за София град.

# 443
  • нейде там, където ....
JD, това е за София област, не е за София град.
Да, но вече е много близо сякаш Не ми се иска, но може да се наложи и при нас скоро.
Определено съм по-доволна от присъственото обучение, въпреки прекалено шарения, за моя вкус, букет от оценки от входните нива. Grinning

Имам си и две близки зайчета - в 5-ти и 8-ми клас ... А те си имат голям батко в училище ... При нас е весело.

За съблекалните, предполагам, че ги дават и двете на момичетата, за да не се събират толкова много деца в малко пространство. А на момичетата - защото те обикновено имат повече за преобличане и им отнема повече време, та да са по-близо до салона. И е по-неприятно, ако някой отвори вратата на класната стая, докато се преобличат девойки там.

# 444
  • София
Аз разбрах, че има проблем със съблекалните вчера от вас. Снощи по нощите разпитвах, а той почти придремващ вече, като разбра, че разпитвам за едни жени в бг-мамма отсече, че не съм добре. 😆
Едната съблекалня, която е "на горния етаж" не се ползвала от момичетата, защото на никой не му се разкарва по етажите, момчетата си я ползват, когато имат нужда. Това за 11 клас.

# 445
  • София
Каква е разликата да се събличат момчетата или момичетата?!?
Разликата е скрита в горнището на банския. Затова момчетата могат да си сменят тениската в коридора, а момичетата... не е много желателно.
Моите са ходили и с шорти под панталона, когато е по-топло.

Но по-интересното е, че за ковид в училището не се спазват никакви мерки, освен тази. А идеята й е била - момичетата от двата класа, които имат физкултура, да не се мешат.

# 446
Ами, не, не е добре момчетата да се събличат в коридора, щото освен горнище на банския, той има и долнище. Или си ок момчетата да се събуват по гащи по коридорите?!?!?
Не е редно, което и да е дете, да е принудено да се съблича по коридорите, тоалетната или стаите.

Щом има две съблекални, ще си се събличат момичета и момчета, като може да се направят различен график за различните паралелки.

# 447
  • София
Моето освен тениска си слага и панталон или анцунг. И като си съблича тениската не сваля панталона. Така не остава по гащи.

# 448
Не е въпроса за твоето или моето. Не е редно просто, унизително е. Дано някой от училището чете темата и помисли по въпроса.

# 449
  • София
Не съществува модерен и представителен анцунг, но ако от ръководството не им пречи, ще ги гледат и миришат така в час.

П.С. Кати, ще ги оженим, спокойно! Аз на НПМГ и за това разчитам. 😄 Не знам откъде иначе ще намеря момиче да го търпи да й намила за еритропоеза на закуска. У нас вече и фикуса знае всичко казано от г-н Дойнов.

Е недей така де, все пак може пък и в университета да я намери, не е ясно - има и други възможности.... Wink - без анцузи. Grinning

Имам някакви спомени от миналогидишна заповед, свързана с ковид-мерките, че момичетата използват съблекалнята, а момчетата се преобличат в класните стаи.

Под зоркия поглед на учителКИТЕ и съученичките? Хайде, последните може и да изгонят, а представителките на първия вид? На 40 едва ли би им пукало. Ама на 14 - никакъв шанс. По-вероятно е момичетата да се преобличат пред учителите си в тази възраст, отколкото момчетата - пред учителките.

За съблекалните, предполагам, че ги дават и двете на момичетата, за да не се събират толкова много деца в малко пространство. А на момичетата - защото те обикновено имат повече за преобличане и им отнема повече време, та да са по-близо до салона. И е по-неприятно, ако някой отвори вратата на класната стая, докато се преобличат девойки там.

Момчетата в тази възраст са по-свенливи.
Онези, които имат нещо, от което да се притесняват (момичета) обикновено имат и сутиен на него - по-вероятно е да носят сутиен на 14, отколкото на 40 (от личен опит). Та... няма много от какво да се стресират.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 18:45 от katiABV

Общи условия

Активация на акаунт