Къде в Бургас? (59)

• 120 072
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 845
mamulova благодаря за информацията!
Друго е , когато има споделени впечатления от човек живял на мястото. Да знам , че навсякъде има ромско население, но на определени места са неконтролируеми и агресивни, нападат и тормозят , затова говорим. Вие защо се преместихте, ако разбира се искаш да споделиш?

# 1 846
Малко е лично, но ще кажа. Загубих съпруга си преди време. Опитах още 1-2 години да живея там. Но подръжката  на голяма къща, голям двор, огради, покриви, коли и други неща за които трябва и мъжка ръка не ми бяха  вече по силите. Затова с детето се прибрахме в Бургас. С апартамент е по-лесно.

# 1 847
Благодаря ви за информацията. Явно Рудник и Черно море са с преобладаващо ромско население. Кое населено място в близост до Бургас тогава е без този проблем? Търсим си къща с чист въздух, налична канализация (ако е възможно), с лекар на разположение. Оглеждахме Поморие, но там в Стария град има проблем с канализацията, много е стара и в летния сезон с много туристи стават много често аварии и се спира водата, което си е проблем.
Моля за предложения за населени места в района които могат да покрият тези критерии. Благодаря отново.

Старият град на Поморие е чудесен вариант (между другото поморийци не казват "стар" и "нов град", а "града" и "селото"). Имах колеги оттам, които много си харесваха града и въобще не искаха да се местят в Бургас, въпреки че работеха тук, а и децата им ходеха на училище в Бургас. Никога не съм чувала да споменават за такъв голям проблем с водата. Сигурно ли е това? Да не би да искат да ви откажат от някой имот? Дори наистина да има такъв проблем, решението е много лесно - прави се един по-голям резервоар, който се свързва с  водопровода на къщата и ползвате вода оттам, когато я спрат. Виждала съм такива в старите бургаски къщи, хората са си ги правили през 80-те, когато е имало режим на водата в Бургас.

Ако търсите нещо по-планинско - Айтос е много хубаво градче. До Бургас е 20 минути с кола. Имат си болница, хубави магазини, училища, транспорт, прекрасен парк в планината. Е, имат си цигани и циганска махала, както навсякъде, но  има и много хубави и спокойни кварталчета с къщи. Някои къщи са доста нависоко - направо в гората. Според кмета им някога си в айтоския парк учените установили, че бил най-хубавият въздух в България Wink.

# 1 848
Малко е лично, но ще кажа. Загубих съпруга си преди време. Опитах още 1-2 години да живея там. Но подръжката  на голяма къща, голям двор, огради, покриви, коли и други неща за които трябва и мъжка ръка не ми бяха  вече по силите. Затова с детето се прибрахме в Бургас. С апартамент е по-лесно.
Съжалявам за случилото се....
Със сигурност е по-лесно в апартамент.
Благодаря ти още веднъж за изчерпателната информация. Heart

# 1 849
Айтос е много динамичен град и наистина има всичко. Болшинството цигани работят в чужбина и са достатъчно цивилизовани.
Село Твърдица няма канализация, всички сме с попивни ями или безотточни резервоари. Водата е от Камчия и е гадна. В Маринка имат частична канализация, нямам информация дали е вече узаконена. И двете села са зле откъм медицинско обслужване - има някакъв фелдшер с неясни приемни часове, няма аптеки.
Поморие е с подновени водопровод и канализация след реализирания Воден цикъл, не съм чула познати да се оплакват.

# 1 850
Айтос е много динамичен град и наистина има всичко. Болшинството цигани работят в чужбина и са достатъчно цивилизовани.
Село Твърдица няма канализация, всички сме с попивни ями или безотточни резервоари. Водата е от Камчия и е гадна. В Маринка имат частична канализация, нямам информация дали е вече узаконена. И двете села са зле откъм медицинско обслужване - има някакъв фелдшер с неясни приемни часове, няма аптеки.
Поморие е с подновени водопровод и канализация след реализирания Воден цикъл, не съм чула познати да се оплакват.
Благодаря ти за изчерпателната информация Flowers Hibiscus

# 1 851
Моля Simple Smile sentio, ако още нещо те интересува, питай. Информация за недвижими имоти в близките населени места, локални бизнеси, здравно обслужване, транспорт и др. имам достатъчно покрай професията си.

# 1 852
Къде е най-изгоден курсът за покупка на турски лири?

# 1 853
  • Пловдив
Къде е най-изгоден курсът за покупка на турски лири?

Tavex

# 1 854
  • Бургас
Здравейте! Бихте ли ме ориентирали в кои магазини да търся бяла риза за момче, 14г., да може да се носи с вратовръзка.

# 1 855
  • Където морето целува небето...
Здравейте! Бихте ли ме ориентирали в кои магазини да търся бяла риза за момче, 14г., да може да се носи с вратовръзка.
В HМ има бели, официални ризи от големите им момчешки размери. Преди десетина дни имаше два модела с яка (за вратовръзка). Разликата беше в материята.

# 1 856
Здравейте! Преди два месеца направих запитване по имейла  до Община Бургас,  върнаха ми имейл с входящ номер и код за проверка в сайта, обаче аз не намирам къде точно в сайта става тази проверка. Изрових два пъти целият им сайт - не мога и не мога да намеря.

Код за проверка: TRND............/посочват няколко цифри /
на адрес: www.burgas.bg

Това ми е пратено
Някой би ли дал точен линк, към страницата където трябва да въведа кода?

# 1 857
# 1 858

Благодаря много!
Това е!
Но още няма резултат от запитването ми Simple Smile

# 1 859

Благодаря много!
Това е!
Но още няма резултат от запитването ми Simple Smile
Електронното обслужване на общината не е добро, много от самите служители не могат да се справят. Миналата седмица попитах за подаване на данъчни оценки по електронен път, мацката много симпатично намуси носле: "Ъхм, давайте на гише по-добре". Системата за сигурно електронно връчване като че я чуват за първи път и изобщо не я отразяват. В Созопол пък не ми отразиха изпращане с куриер, не практикували така, трябвало лично!
В кой век живеем...
Така че - до дупка досаждане по телефона, даже имаше един младеж, сложен спрециално да реагира на всякакви сигнали и запитвания. Ако не вдигат телефон, висене пред кабинетите. И после сигнали в публичния ФБ профил на чичо кмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт