Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 98

• 32 638
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Терзи Heart Eyes благодаря, мила! Kiss Току - що и аз я видях във фейса! Ехааа, каква новина, невероятна!
Цитат
Кыванч Татлытуг - гость второго сезона сериала Netflix Into The Night!  raninitv объявила о своем новом составе для второго сезона бельгийского сериала Netflix «В ночь» 28 июля 2021 года.  В этом сезоне сериала есть неожиданное имя из Турции, в состав которого входит Мехмет Куртулуш, подписанный Джейсоном Джорджем.  Кыванч Татлытуг, один из самых успешных актеров Турции, станет приглашенным актером в новом сезоне сериала.
#AskKivancTatlitugRussia
Къванч Татлъту - гост във втория сезон на сериала "В нощта " raninitv обяви за новия екип за 2 сезон на белгийския сериал "Into The Night " на 28, юли 2021 г. В този сезон на сериала има неочаквано име от Турция, в екипа на който влиза Мехмет Куртулуш, подписано от Джейсън Джордж. Къванч Татлъту, един от най-успешните актьори в Турция ще се появи в новия сезон на сериала.
Феми Hug Пепи Heart Eyes наистина ни изненадаха яко
Страхотна снимка!

Айре Heart Eyes сънят ти е бил показателен, ужасно се радвам, това е невероятна възможност за Къванч, сериала е топ!
Ето и превод на това, което сподели Терзи с гугулето
Цитат
Kıvanç Tatlıtuğ е гост на втория сезон на поредицата Netflix Into The Night!
raninitv
28 юли 2021 г.
Netflix обяви новия си актьорски състав за втория сезон на белгийския сериал Into The Night. Има изненадващо име от Турция в този сезон на поредицата, в която Мехмет Куртулуш е в актьорския състав, подписан от Джейсън Джордж. Киванч Татлътуг, един от най -успешните турски актьори, е гост -актьор в новия сезон на поредицата.

Имайки много пъстър актьорски състав от много страни като Белгия, Франция, Турция, Германия, Полша, Италия и Русия през първия си сезон, сериалът допълнително разшири своята международна привлекателност с участието на Tatlıtuğ.

Написано и оживено от Джейсън Джордж (Наркос, Черният списък), „В нощта“ е продуцирано от Томек Багински (Вещицата, Катедралата), отново с Джейсън Джордж. Вторият сезон на Into The Night е поверен на белгийския режисьор Набил Бен Ядир (Les Barons, La Marche и Dode Hoek) и френския режисьор Camille Delamarre (Balthazar, The Way, Last Call).

Белгийският режисьор Набил Бен Ядир: „Бях много впечатлен от успешната актьорска игра и хармонията на различните езици в„ В нощта “. Това беше огромна синергия и чудесна работа, тъй като талантливи играчи от цяла Европа прилагаха своя опит и култура. Въпреки че на снимачната площадка се говореше френски, арабски, испански, холандски, италиански, руски, турски, английски и полски, ние всъщност говорихме общ език и се разбирахме много добре. Да бъда в режисьорския стол на този екип, обединен от различни култури, беше уникално и обогатяващо преживяване за мен. Благодарен съм за всеки момент. "

ЗА НОЩНИЯ СЕЗОН 2:
В края на първия сезон нашите пътници от Полет 21 намериха подземен бивш съветски военен бункер в България, за да се скрият от слънцето, но за съжаление почивката им се прекъсва, когато инцидент заплашва доставките им на храна. Внезапно принуден да изплува на повърхността, екипът отчаяно възобновява борбата си за оцеляване и е принуден да пътува до Глобалното хранилище за семена в Норвегия. Тази идея обаче не им хрумнала просто ... За да получат повече храна, групата трябва да се раздели, да се разбере с военния отбор и да направи различни жертви в това състезание с времето.

СЕЗОН 2 НОВИ ИГРАЧИ
Киванч Татлитуг - Турция
Антон Куземин (Алексей) - Белгия
Коен Брил (Хереманс) - Холандия
Джо Манджон (Фелипе) - Испания
Емили Кан (Теа) - Франция
Борис Шиц (Лом) - Полша
Денис Мойен (Маркус) - Германия
Хавиер Годино (Херардо) - Испания
Мари-Хосе Крозе (Gia) - Франция

Други текущи играчи са; Pauline Etienne, Mehmet Kurtulus, Laurent Capelluto, Ksawery Szlenkier, Jan Bijvoet, Babetida Sadjo, Nabil Mallat, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi и Nicolas Alechine.

Създатели: Джейсън Джордж и Томек Багински
Автор: Джейсън Джордж
Режисьори: Набил Бен Ядир, Камил Деламар
Изпълнителни продуценти: Джейсън Джордж, Томек Багински
Продуценти: Sébastien Delloye, François Touwaite / Entre Chien et Loup
Продуцент -консултант: Jacek Dukaj (адаптиран от бестселъра „Старият аксолотл“ от Jacek Dujak)
Място на заснемане: Белгия

С втория си сезон Into The Night ще бъде в Netflix съвсем скоро по същото време като целия свят.
Какво, да не са го снимали вече ??? Аз така разбирам последното изречение Thinking Да не се запознаем с Арман по-скоро, отколкото очакваме, а ? Ще е прекрасно, дано!
Ясно е вече защо Киво не се подстрига, мисля си, че е свързано с това гостуване Thinking

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 17:50 от queen_fenka

# 76
Фенче Hug
Възможно е да си права за косата.
Страхотна новина.
Гост звезда в оригинала.
Още се мотам и не съм го изгледала.
Мехмет Куртулаш е добър ,игра в Защитника.
Помня че писаха че Киво ще участва в един от сезоните на Каса Дел Пепел пак на Нетфликс но е измислица.
Рана ханъм е достоверна и няма лъжа.

Айре Пепи ,Ире ,гушки от мен HugHugFlowers Hibiscus
Жега е 40 градуса на сянка.

# 77
Така е, Феми Hug новината е фантастична! На мен сериала адски много ми хареса и чаках с нетърпение 2 сезон, а сега с Киво още повече!

Феновете творят вече Smile
Превод от подругите
Цитат
Немного подробнее об упомянутом ранее - проекте в который приглашён Кыванч, самого просматриваемого сериала Netflix, втором сезоне сериала «в ночь».
⚡️
Амстердам, 28 июля 2021 г. - Netflix объявил новый состав участников второго сезона бельгийского сериала «В ночь» по мотивам польского научно-фантастического романа 2015 года "The Old Axolotl"/«Старый Аксолотль». В этом сезоне есть неожиданное имя из Турции, подписанное Джейсоном Джорджем. Кыванч Татлытуг - приглашенный актер в новом сезоне.

С очень ярким актерским составом из многих стран, таких как Бельгия, Франция, Турция, Германия, Польша, Италия и Россия в первом сезоне, сериал еще больше расширил свою привлекательность на международной арене с участием Татлытуга. Автор Джейсон Джордж (Narcos «Черный список», созданный и воплощенный в жизнь, продюсером фильма «В ночь» является Томек Багинский (Ведьмак, Собор) с Джейсоном Джорджем. Второй сезон Into The Night доверяют бельгийскому режиссеру Набилу Бен Ядиру (Les Barons, La Marche и Dode Hoek) и французскому режиссеру Камилле Деламар (Balthazar, The Way, Last Call). Успешная игра в Night и гармония, созданная разными языками очень впечатляют. Это была огромная синергия и отличная работа, поскольку талантливые игроки со всей Европы демонстрировали свой опыт и культуру. Хотя на съемочной площадке говорили на французском, арабском, испанском, голландском, итальянском, русском, турецком, английском и польском языках, на самом деле всем говорили на одном языке и очень хорошо понимали друг друга. Быть в кресле директора этой команды, объединенной представителями разных культур, было для меня уникальным и обогащающим опытом. Я благодарен за каждую минуту ».

"В НОЧЬ" - О СЕЗОНЕ 2: В конце первого сезона наши пассажиры рейса 21 нашли подземный бункер в Болгарии, чтобы спрятаться от солнца, но, к сожалению, их передышка была прервана, когда запасы еды были уничтожены в результате аварии. Команда, которой нужно снова выйти, отчаянно возобновляет свою борьбу за выживание и вынуждена отправиться в Глобальное хранилище семян в Норвегии, но эта идея просто не пришла им в голову ... Группа разделились внутри себя, чтобы получить больше еды.Они должны ладить с военной командой и приносить различные жертвы в этой гонке со временем.

НОВЫЕ АКТЁРЫ 2 СЕЗОНА
Кыванч Татлытуг - Турция
Антон Куземин (Алексей) - Бельгия
Коэн Бриль (Херманс) - Нидерланды
Эмили Кан (Теа) - Франция
Борис Шиц (Ом) - Польша
Деннис Мойен (Маркус) - Германия
Хавьер Годино (Херардо) - Испания
Мари-Хосе Кроз (Джиа) - Франция

Другие действующие актёры:
Полин Этьен, Мехмет Куртулус, Лоран Капеллуто, Ксавери Шленкьер, Ян Бийвоет, Бабетида Саджо, Набиль Маллат, Винсент Лондес, Регина Биккинина, Альба Гайя Беллуджи и Николас Алешин.

Источник: https://www.siyasetcafe.com/kivanc-tatlitug-netflixin-c
Малко повече за споменатия по-рано проект, в който е поканен Kъванч, най-гледаният сериал на Нетфликс, втори сезон на сериала "В нощта".
⚡️
Амстердам 28 юли 2021 г. - Нетфликс обяви новия състав за втория сезон на белгийския телевизионен сериал „В нощта“, базиран на полския научнофантастичен роман от 2015 г. „Старият аксокотл“. Има изненадващо име от Турция, подписано от Джейсън Джордж през този сезон. Kъванч Taтлъту е гост-актьор за новия сезон.

С много яркия си актьорски състав от много страни като Белгия, Франция, Турция, Германия, Полша, Италия и Русия през първия си сезон, сериала разшири още повече международната си привлекателност с Taтлъту. Написан от Джейсън Джордж ("Черен списък"" Наркоза"), създаден и реализиран, продуциран от Томек Багински (Вещицата, катедралата) с Джейсън Джордж. Вторият сезон на "В нощта" е доверен на белгийския режисьор Набил Бен Ядир ("Лес Баронс", Ла) Marche and Dode Hoek) и френския режисьор Camille Delamar (Balthazar, The Way, Last Call) Успешното представяне на "В нощта" и хармонията, създадена от различните езици е много впечатляващо. Това беше огромна синергия и страхотна работа, след като талантливи играчи от цяла Европа показаха своя опит и култура. “Въпреки че на снимачната площадка се говореше френски, арабски, испански, холандски, италиански, руски, турски, английски и полски, всъщност всички говореха на един език и се разбираха много добре. Да бъда в креслото на директор на тази продукция с  представители на различни култури беше уникално и обогатяващ опит за мен. Благодарен съм за всяка минута. "

В НОЩТА -  СЕЗОН 2: В края на първия сезон, нашите пътници от полет 21 намериха подземен бункер в България, за да се скрият от слънцето, но за съжаление почивката им беше прекъсната, когато запасите от храна бяха унищожени при инцидент. Екипът, който трябва да излезе отново, отчаяно възобновява борбата си за оцеляване и е принуден да отиде до Глобалното хранилище за семена в Норвегия, но тази идея просто не им хрумна ... Групата се раздели в себе си, за да получи повече храна. Те трябва да се разбират с военния екип и да правят различни жертви в тази надпревара с времето.

НОВИ АКТОРИ В СЕЗОН 2
Kъванч Taтлъту - Турция
Антон Куземин (Алексей) - Белгия
Коен Брил (Херманс) - Холандия
Емили Кан ( Теа ) - Франция
Борис Шиц (Ом) - Полша
Денис Мойен (Маркус) - Германия
Хавиер Годино (Херардо) - Испания
Maри - Жосе Кроз (Джиа ) - Франция

Други действащи актьори:
Полин Етиен, Мехмет Куртулуш, Лоран Капелуто, Хавиер Шенклер, Жан Буве, Бабетида Саджо, Набил Малат, Винсент Лондес, Реджина Биккинина, Алба Гайя Белуджи и Николас Алехсин.

Трейлър на 1 сезон на В нощта

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 19:45 от queen_fenka

# 78
Я каква неочаквана и хубава новина!! Hands Plus1

Оценили са Къванч като актьор и влиза в международен проект!!
Успех!! Flowers Four Leaf Clover

Фенче Kissing Heart, благодаря джанъм за всички преводи!!, личи ти колко си развълнувана Blush
Не мисля, че са снимали 2 сезон на В нощта Thinking
то с темповете на НФ...../ама айде няма да продължавам с негативизъм Grinning/
май ще трябва да изгледам 1 сезон...а хич не обичам на руски.
Терзи Hug, Пепи Hug
Феми Hug нямам представа къде са, последно бяха във Фетхие, Башак не постна инфо от къде е последната снимка.

от мен-приятна вечер!!

# 79
Айре Heart Eyes личи ми, нали ? Grinning Страшно се израдвах, така е, особено след тази суша около Къванч, а и много го харесвам този сериал. Трябва да го изгледаш непременно, но дано да го намерим със субки, че аз не помня дали го изгледах със субки или с озвучка Thinking
Не е сниман още, ето какво са споделили подругите във ФБ групата
Цитат
Добра новина за феновете на Kъванч Taтлъту. Снимките за проекта Netflix с негово участие ще започнат следващия месец, но това не са всички изненади, които ни очакват!
Както знаем, сериала на Kъванч „Историята на подводница“ / Bir Denizalti Hikayesi, която е заснета от OGM Pictures за Netflix, е официалният спиноф на популярния белгийски сериал „В нощта“.
Сценарият за белгийския проект Netflix е написан от Джейсън Джордж, известен с телевизионния сериал „Протекторът и подаръкът“, и е изигран от турския актьор Мехмет Куртулуш.
В центъра на историята е природно бедствие, свързано със слънчевата радиация, която убива всичко живо. За да се спасят от него хората е възможно само ако се скрият от слънчевите лъчи. Героите на белгийския проект направиха това първоначално, като пътуваха по света със самолет, бягайки от слънцето през нощта, а след това се скриха в бункер.
Героят на Къванч , морският биолог Арман и екипът му ще трябва да се скрият от смъртоносната радиация в подводница. Все още не е известно дали героите на Kъванч и Meхмет Kуртулуш ще се срещнат, за да спасят света заедно, но е напълно възможно. Първият сезон на сериала ще е 8 епизода. Написано от Джейсън Джордж, Джансу Чобан, Атасай Коч и Сами Берат Марчалъ. Режисьор Толга Карачелик. Говореше се, че режисьорът е напуснал проекта, но след кратка почивка Толга се върна на работа. Умут Арал ще е втори режисьор.
Съвсем скоро феновете на Kъванч Taтлъту ще разберат актьорския състав на новия проект и приблизителните срокове за излизането му. По предварителна информация от Netflix сериалът ще излезе през 2021 година.

Не намирам субтитри ... ето какви видеа открих, ако ви е интересно
https://mose.live/v_noch__2_i_sezon

Лека вечер!

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 21:36 от queen_fenka

# 80
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Първо да се похваля, че съм с нови очила.
От март бях в процедура.
А последния месец си бях счупила старите.
Сега предавам от малкото лапи, което заеква.
Кивчетата са  тутифрути, забравени, намерени и ...

Благодаря ви за новините, преводите, реакциите и споделеното!!!

Леле, ама започваме да усещаме Къванч по телепатия.
Не съм изгледала В нощта, защото линкът, дето ми бяхте дали, при мен не се отваря.
Но оная вечер намерих друг и си казах, че трябва да го гледам по-скоро, за да не го изтрият и там.
А сега си викам - О, ще търся и други линкове с hd картина и с добър превод.
Да, на руски не ми се гледа много. Мисля си, дали пък няма да има превод и на бг,
след като Къванч ще гостува във втори сезон. Само така, като идея, де.
Та, да си подредя пъзела, като предварително се извинявам,
ако повтарям, или пропускам нещо.
В нощта - сезон 1 излиза месец май 2020.
Поради пандемията, втори сезон не се знае кога  ще има.
Сега излиза новината, че ще се снима и в него ще участва Къванч.
Инфо за сезон 2 >>>

До тук с Къванч имаме - снимана Подводницата - сезон 1,
ще снима и В нощта сезон 2, и филм.
Здраве да е за Къванч и за всички ни,
за да дойде времето да ги видим!!

Лека да ви е нощта, дружки!!!

# 81
Най- после се добрах до телефона..
Ама много, много се радвам 🥰🥰 Толкова много ми хареса В нощта . Това е голям пробив за Къванч. Фени, аз го гледах със субтитри в това съм сигурна. Но честно казано не помня на руски или на български беше. Ох, ще си го изгледам отново. Горещо препоръчвам на всички да го гледате. Като се има предвид, че аз въобще не харесвам фантастика, този сериал много ме впечатли. И аз чаках втори сезон, но сега чакането ми ще бъде още по-сладко.
Фени, аз съм 50 на 50 дали е сниман или не. Малко ми се струва физически невъзможно Къванч да снима филм през септември, а в същото време пише, че втория сезон ще се излъчи през 2021, което пък значи, че ако сега почнат как толкова бързо ще стигнат. Но това няма да го мисля, когато тогава. Важното е, че имаме сигурни Подводницата, Денят на влюбените и В нощта.Е, не можем да се оплачем.
А и още нещо, много ме радва факта, че Къванч ще снима в европейски , а не американски сериал. Мисля, че преди когато говорехме за В нощта Алинка много добре беше обяснила разликите между двете школи.
За трети път да кажа, че новината много ме зарадва, а снимката е един път.

г. 
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 82
Диве Kissing Heart благодаря! Kiss

Цитат
Пепи Heart Eyes Аз не успях да го открия със субтитри сериала, а  все си мисля, че и аз го гледах по този начин. Само дето съм убедена, че бяха на руски, няма шанс да го е превел някой с бг. субки си мисля Thinking Ако някоя от вас открие, моля споделете! Бих го изгледала отново, също като теб го харесах много! Докато се ровех намерих тези интересни факти за сериала :
Цитат
„Into the Night“започва с откриването на фатално слънчево събитие, което необяснимо започва да убива всеки, който влезе в контакт с него. Няколко късметлии пътници на полет успяват да излетят от Брюксел и избягват контакта с дневната светлина. Макар да побира пътници от различен произход, раси и култури, всички сега трябва да се съберат и да се уверят, че ще останат в безопасността на тъмната нощ.
Режисиран от белгийския дует Инти Калфат и Дирк Верхее и създаден от Джейсън Джордж  "Into the Night“" включва огромен международен актьорски състав от Белгия, Франция, Германия, Италия, Полша, Русия и Турция. Като се има предвид сюжета на сериала, това, което се набива на очи, че почти цялото му действие се развива в самолет. Въпреки този факт, той е заснет на три отделни места - Скопие, София и Брюксел.
По-голямата част от снимките са направени в Ню Бояна Филм Студио в България, където е и главната снимачна площадка - самолета, която според видео зад кулисите на Нетфликс е построена за продукцията. Снимките продължават почти един месец.
Летището, включено в „Into the Night“, е международното летище в Скопие, където започват снимките в началото на октомври 2019. Това е първият път, в който се снима оригинална продукция на Netflix в Северна Македония.
Ако са заснели 1 сезон за почти месец, няма да има проблем Киво да се снима август в него, а септември да се заеме и с филма си. Снимките на Подводницата продължиха доста по- дълго, предполагам, че заради гмуркането Thinking Започнаха февруари, а знаем колко дълго се забави пролетта тази година, а съм  сигурна, че не са снимали в басейн, до скоро снимаха именно такива, нали така ? А може да има и по-сложни сцени и спецефекти, знам ли Thinking Важното е, че от инфото на подругите се разбира, че скоро ще започнат най-сетне да казват това онова за Подводницата, живо ме интересува кога ще го пуснат. Все си мисля, че 2 сезон на В нощта, в такъв случай ще е преди нашия , поне така е логично, ще видим.
Цитат
Това е голям пробив за Къванч. А и още нещо, много ме радва факта, че Къванч ще снима в европейски , а не американски сериал
О, ако знаеш от кога с Айрето Heart Eyes си мечтаехме да го видим в наистина международен проект ... ужасно се радвам най-вече за това! Отдавна го е заслужил Heart
Сега ми хрумна и друго ... представяте ли си Киво да дойде в Бояна на снимки ??? Нали у нас завършиха снимките в скривалището Thinking
Лека и синеока! Днес беше вълнуващ ден, супер доволна си лягам.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 01:18 от queen_fenka

# 83
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗
Фени, благодаря за цялата информация, която ни донесе. Значи по-голяма част от филма е снимана тук, в Бояна. Но сега ще летят към Норвегия, да видим как ще се развият събитията. Фени, опитвам се да мисля логично, кой ще е пръв, Подводницата или В нощта и нещо не ми се получава.
А , се сетих, че чакаме рекламата на Вениш.
Фени, рускините в фейсбук са качили интересна статия за скорпиона Къванч, ако искаш я качи и тук.
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 84
Привеет!!! Hug

Диве Hug, Пепи Hug, Фенче Kissing Heart, искрено благодаря за всичко споделено!! Flowers Hibiscus
Наистина интересно, че са снимали 1 сезон в Бояна...
За мен, тепърва ще се снима 2 сезон и ще го пуснат догодина....няма да изпревари Подводницата, така си мисля.
но и да го мислим, няма смисъл, просто ще си чакаме.....какво са подготвили най-вече за героя на Киво-Арман/много ми е интересно!/ и кога ще пуснат 2 сериала. Калени сме в чакането Mr. Green
Диве Hug
Цитат
Hands Plus1 Flowers Four Leaf Clover
едно клипче от Джейсън Джордж от 4 февр, тогава говори за 2 сезон.
https://www.instagram.com/p/CK4EKebJbej/
Сезон 2 е с повече екшън, повече локации и повече езици, като групата се увеличава от целия свят. Много съм развълнуван да ви покажа сезон 2 и нямам търпение да го видим.
сценария.....

Пепи Hug, Финиш чакаме Wink
но аз искам нова актуална снимка на Къванч от Бодрум!! много ми липсва.....
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 11:11 от Airra

# 85
Привет, сладурки! Hug

Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Пепи Heart Eyes ама позволи ми да си помечтая малко, де Smile С КСШ не успя да дойде у нас, поне сега има минимален шанс, а ? Имам и връзки в Бояна Laughing А ти веднага го прати в Норвегия Laughing
Айре Heart Eyes напълно възможно е и да си права, сигурно първо ще се запознаем с Арман в подводницата, а после по някакъв начин ще се срещне с героите от "В нощта", знам ли, ще видим  Thinking  Предположих, че ще ни дадат първо 2 сезон на Внощта, единствено заради това, което бяха споделили в превода подругите, че много скоро ще го видим. А не е невъзможно, но като си ги знаем колко бързо действат от Нетфликс, едва ли Smile
Каквото ще да е, важното е, че ни предстои да се наслаждаваме на цели 3 проекта с него, а предстоят и реклами да видим, какво повече можем да искаме ?Айре Heart Eyes благодаря за видеото! И ние като Дж. Джордж нямаме търпение да ни го покаже.
И аз искам нова снимка! Пиши на Башак да ни го покаже Laughing
Пепи Heart Eyes заповядай! Kiss
Цитат
Статия на уебсайта на onedio от 27.07.2021 г.
💙 Красиви детайли, показващи, че Kъванч Taтлъту е чувствен Скорпион.
Къванч Татлъту, роден на 27 октомври 1983 г. е мъж -скорпион. Когато го погледнем, виждаме, че той има почти всички характеристики на тази зодия. Искахме да споделим това с вас. Да видим заедно ...
Мъжете Скорпион обикновено имат здрава физика. Те са успешни и уверени.
Мъжът Скорпион е загадъчна личност, с което винаги изглежда привлекателен в това отношение. Можем да кажем, че Къванч Татлъту не се снима за списания, той живее семейния си живот, без да се хвали и без да споделя нищо за живота си в социалните мрежи, което е присъщо на този знак.
Скорпионът търси страст във всеки един момент от живота си. Той е силно привързан към работата, съпругата, приятелите и всичко останало в живота. Не обича посредствеността и еднообразието. Kъванч Taтлъту използва  много чисто това в кариерата си и преуспява във всеки проект, в който се снима.
Сред представителите на този знак има емоционални и отзивчиви личности. Те не го показват много, но имат изключително добро сърце. Всъщност можем да видим щедростта на Kъванч Taтлъту в подпомагане на нуждаещи се и благотворителност, която той не афишира.Всъщност, дълбоко в душата си той е състрадателен човек, който тайно помага на децата от началното училище в Адана.
Мъжът Скорпион е собственик, страстен, романтичен и предан. Любовта на Къванч Татлъту към съпругата му Башак Дизер продължава да е същата, както в първия ден. Въпреки критиките, той продължава да живее живота си, обичайки с голяма преданост и страст.
В работата мъжът Скорпион е много трудолюбив, любознателен, дисциплиниран, работохолик. В това е тайната на успеха на Kъванч Taтлъту във всичко, което прави.
Скорпионът много обича свободата. Той не обича да се подчинява на нечии заповеди и не иска човекът, който влезе в живота му да го ограничава. Скорпионите избират разумни и независими партньори, които ще ги подкрепят по всякакъв възможен начин. Ако погледнем брака на Къванч Татлъту, ще видим, че той не се различава от горно изложеното.
Мъжете Скорпион обичат да прекарват времето си с близките си. Обича да изследва нови места и да научи нещо. Любимото му занимание е да прекарва време със семейството си. Това е една от най -ярките характеристики на Kъванч Taтлъту.
Очите на Скорпиона винаги казват повече от думите им. Той може да убеди събеседника само с един поглед. Поради това, той притежава надеждност и свой великолепен чар. Мисля, че не е необходимо да обсъждаме външността на Къванч Татлъту.
И на края, мъжете Скорпион имат много високо либидо. За тях сексът е много важен. Разбира се, не можем да кажем нищо за Kъванч Taтлъту. Но, изглежда нямаме никакви съмнения по този въпрос.
Още колажи

Хубав ден! Hug А това е специален поздрав от мен! Kiss

# 86
Фени, то Норвегия, Бразилия, Северния полюс все тая, важното е да са останали доволни от условията на снимките през първия сезон ,за да дойдат пак. Сега се сетих, че още миналия път като споменаха, за Подводницата, гледах ИГ профила на Джейсън Джордж първата му снимка там я е отбелязъл от София. А и нали в последната серия пристигнаха в България. Наистина можем да си помечтаем.🥰 Освен това по някаква случайност вчера правителството е сключило договор с Нетфликс за отваряне на техен офис в България. Споменава се за снимки на защитените територии, които бяха определени около Черно море. Как ги навързах нещата 😂
В нощта имаше сцена, когато пътниците се свързаха с подводница и космически кораб. Мисля, че това ще се използва в Подводницата и втория сезон на В нощта, за да свържат героите. Но ум не ми го побира как ще съберат хората от самолета и подводницата.
Интересно ми е дали Къванч е бил избран за тази роля още в началото на подготовката на втория сезон, защото и аз четох, че всичко е било отложено заради пандемията или след снимките на Подводницата.
С една дума Къванч навлиза в нов етап от актьорската си кариера и мисля, че вече в типично турско дизи няма да го видим.
Отивам да поработя 😜 че ми се обърка целия график 😂😂😂

# 87
Пепи Heart Eyes ама вярно как ги навърза нещата, евала! Smile Във второто видео, което споделих вчера Джейсън Джордж говори именно за забележителния екип от Ню Бояна Филм Студио, така, че явно са останали доволни. Ние имаме наистина прекрасни оператори, каскадьори и т.н., и никак не е случайно, че идват да снимат тук дори звезди от Холивуд, не е само заради това, че им излиза по-евтино Hands Plus1 Ето какво споделят някои от тях

Остава само и мечтата ни да се сбъдне  Smile
Аз силно се надявам, че са избрали Къванч да участва във втория сезон, именно след като са видели работата му в Подводницата Thinking Колкото до това дали Киво ще се снима вече в типично турско дизи, защо не, стига да му предоставят добър сценарий, мисля си, че той не е човек, който ще зареже турското кино Thinking А иначе съм съгласна с теб, че навлиза в нов етап от актьорската си кариера, време беше!
Колажите продължават да се множат, много са се затъжили феновете, какво ли ще е, като излезе трейлъра най-сетне Thinking

# 88
Наистина има някаква вероятност да снимат пак в БГ, ако ги удовлетворяват условията...
Пепи Hands V
офис на НФ в България Dizzy Face, търсих  инфо в Гугъл и не открих такова нещо Thinking
Но в Турция беше открит официално офис преди няколко дена. Hands V
Скрит текст:
Офис Netflix Турция е официално отворен. Имайте предвид, че международната цифрова платформа не отваря често отделни офиси в страни, предпочитайки централизираното управление от регионалните центрове. Така че Турция има специално място в плановете на Netflix. Следващият етап е откриването на собствено кино студио
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1842319
Как ще се случват/спиноффват събитията в 2 сериала- вие си го мислете, аз ще изчакам да видя Дж. Джордж какво е измислил:))
според мен са избрали Къванч, след като се е снимал в Подводницата....
Пепи,
Цитат
С една дума Къванч навлиза в нов етап от актьорската си кариера и мисля, че вече в типично турско дизи няма да го видим.
пепел ти на клавиатурата Grinning, не се знае..... аз си го искам и в тв. дизи!
това чудо "В нощта" го снимат и подготвят 2,3 години Expressionless

Фенче Kissing Heart, мерси за превода, интересна статия за скорпиона.
м/у другото са постнали още инфо за последната новина, интересно, че Аити почти не я виждам в групата, дано е добре!
Ооо наистина Дж. Дж хвали нашите!

после може да попреведа....
.......................
сериите с хубаво к-во и руска озвучка
https://kinogo.eu/11529-v-noch-serial-2020.html
намерих тук уж със суб-ри, но трябва да се свалят, а аз не успях
https://www.opensubtitles.org/ru/ssearch/sublanguageid-rus/idmovie-928138

................................
намерих със субтитри!..
https://zfilm-hd.org/62743-v-noch-2100730132.html
отивате на "плеер 6" и отдолу, както съм отбелязала се избират суб-ри.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 15:54 от Airra

# 89
Айре, разбира се, че не е офис. Пиша си ги едни..🤔 Всъщност информацията е, че ще снимат след като бил променен някакъв закон, дори Дисни вече снимали.
За турското дизи....ами мисля, че ако не се променят условията, едва ли скоро ще стане. Да не слагаме тигана преди рибата, с времето ще се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт