Мами в Италия - част 25

• 16 453
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
То направо да се чудиш за кой да гласуваш , аз и за това и не отидох !

# 61
Кала  и аз така си мисля, то реално погледнато няма и за кой  #Crazy  Twisted Evil

Последна редакция: нд, 22 окт 2006, 23:53 от Лейди

# 62
аз не мога да си представя кой е гласувал за Волен Сидеров...това е то, комунисти и расисти в тая държава, нищо ново под небето.
Хаха, добре казано Laughing

Аз нямах намерение да гласувам. И тази сутрин даже се събудих с мисълта, че няма да гласувам, понеже няма подходящ кандидат. Обаче следобед размислих и в крайна сметка пуснах бюлетинката. Гласът ми е глас в пустиня, ама реших да покажа, че все пак има и хора, които НЕ гласуват за Първанов и Сидеров!
В българското интернет пространство бяха пуснали агитации:
Първанов + Сидеров = Пърдеров.
Гласувайте срещу Пърдеров! Mr. Green
Ами аз това направих.
На балотажа НЯМА да гласувам. Този избор ми е невъзможен Naughty

# 63
Аз не гласувах .
Как пък нямаше да се натрагна от тук до Рим ,за да гласувам .

# 64
Добро утро!
Аз мислих да гласувам, но така и не се задействах по въпроса. А тази комбинация сега ми е толкова абсурдна, че няма накъде повече! И този човек Сидеров просто ми е чудно кой е гласувал за него! Народа съвсем се побърка! От него само фашизъм и крайни мисли, нищо повече, а самата мисъл за избора му за президент е безумна! Някой от вас гласувал ли е все пак?
Утре тук започва бг седмицата! Аз получих и официална покана, но не знам дали ще ходя. мъжо е много навит, но аз нещо не съм много въодушевена ...
Хубава седмица на всички   bouquet

# 65
  • в едно миланско село
аз не мога да си представя кой е гласувал за Волен Сидеров...това е то, комунисти и расисти в тая държава, нищо ново под небето.

Rolling Eyes не можах да разбера какво искаШ да кажеШ newsm78 сигурно Щото аз изобЩо не съм на ясно с бг политиката. Не съм си и помисляла да гласувам, нито сега, нито предиШните години. Цпоред мен, живеейки в 4ужбина от толкова време е прибирайки се веднъж на петилетка, не може да се добие реална представа за полити4еските групировки и не е редно да се влияе в живота на хората, които са си там. Това и за тук в Италия се отнася, право на глас за временно по работа или у4ение пребиваваШи в 4ужбина нямам ниЩо въпреки, но за хора, които дори не говорят италиански просто се дразня, откъде накъде Ще определят каквото и да било.

Ли4но мнение, ъф корс.

Моми4етата от Милано, видяхте ли 4е тази седмица посолството е организирало "седмица на българската култура" с разни мероприятия? Някой да мисли да ходи?
На мен ми се Ще, ама 4асовете са много неудобни #Crazy та Ще видим.

Айде, лека седмица на вси4ки   bouquet

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 10:40 от feiam

# 66
  • Italia

Rolling Eyes не можах да разбера какво искаШ да кажеШ newsm78 сигурно Щото аз изобЩо не съм на ясно с бг политиката. Не съм си и помисляла да гласувам, нито сега, нито предиШните години. Цпоред мен, живеейки в 4ужбина от толкова време е прибирайки се веднъж на петилетка, не може да се добие реална представа за полити4еските групировки и не е редно да се влияе в живота на хората, които са си там. Това и за тук в Италия се отнася, право на глас за временно по работа или у4ение пребиваваШи в 4ужбина нямам ниЩо въпреки, но за хора, които дори не говорят италиански просто се дразня, откъде накъде Ще определят каквото и да било.

Ли4но мнение, ъф корс.

Моми4етата от Милано, видяхте ли 4е тази седмица посолството е организирало "седмица на българската култура" с разни мероприятия? Някои да мисли да ходи?
На мен ми се Ще, ама 4асовете са много неудобни #Crazy та Ще видим.
Айде, лека седмица на вси4ки   bouquet

Подкрепям феиам  Peace
И на мен ми се вижда несериозно да отида да гласувам,при положение,4е не живея в Бг от 8 години и си нямам хал хабер понятие от политика,партии,програми и тям подобни.  Thinking
За седмицата на бг.култура на мен ми се Ще да отида  Rolling Eyes Ако някой се навие,свиркайте поне да се съберем и да ходим заедно  Peace

# 67
  • София
Добро утро!
Пихте ли кафе? Черпя по едно капучино...piu che altro! Laughing

# 68
  • Italia
Въййййй,Клем4е,ми аз пих едно 4ай4е ама как да откаже 4овек такова капу4о  Blush Пийнах си едно,мерсаж Hug  bouquet

Как ти е Никол4ето? Много си сладка с нарисувания тумбак  Heart Eyes

Пиколинке и аз я видях ружата в нета ма съм забравила да ти кажа  ooooh! Wink Peace

Лени,я раздуй каква то4но ти е рецептата за мусаката Щом на Дамян4о му харесва и я хапва. Аз бях правила веднъж тук за Ди Рока ама той и4 не я одобри а това лято на връЩане от морето спряхме в Сливен на гости на сестрата на 4и4о ми и жената беШе правила мусака в наШа 4ест. Аз отна4ало си вика " Е сега мъжа ми си умря от глад" а наШи4кия си я омете,4е и допълнително си поиска. Ама беШе страШно вкусна,де  Blush Явно повредата е в моя телевизор и аз не я правя вкусна  Embarassed Rolling Eyes

# 69
Добро утро, мили мами италиани!
и не мами италиани!) благодаря за капучото!

Аз се чуствам доста зле от факта, че не гласувах, тоест, Милано е далеч, билета пари струва.
Поради тази причина за 1в път не гласувам в живота си.
Тук е момента да попитам за тези избирателни секции - само в рим и милано ли са!?
за централна италия няма ли секция!?

Има ли посолството ни сайт?

вижте как го храня Дамианко:
http://vignuzzi.multiply.com/photos/album/40

Миленка, ами рецептата... нормална. ще се сетя и ще пиша по-късно за нея.

# 70
  • София
Малката върви към оправяне, следобяд пак ще я водим да я чуят, дано вече не се чуват хрипове, вече 8ми ден пие антибиотик  Rolling Eyes.
Ани, точно сряда имам дупка между 14:40 и 16:20!  newsm44 Ето с кой ще пия кафе!!! Само дето точно тази сряда няма да имаме лекцията от 16:20, но може да остана да се видим и да пийнем по едно бързо кафе, а следващата седмица по-обстойно.  Crazy Между другото, една мама от декемврийските каза, че имам сестра Ани, която учи графичен дизайн в НБУ последна година. Да не би да имаш сестра , която чака второ бебе декември?

# 71
Добро утро,
да се разпиша и аз по понеделнишки.
Аз не гласувах.
Макдирокова, ако не те светне Лени, ще те светна аз как да го накараш Дироков да си оближе пръстите. И моя така не щеше мусаката на майка ми докато не я извъртях аз. Сега само пита кога ще правя мусака  Wink Същото важи за огретена.

Аз в момента имам трудности от ветеринарен характер  Confused В нашата градина от 2 дни има един котарак, който е болен, тоест ранен, предполагам от други котараци, раната е инфектирана. Изглежда домашен, прекалено е чист и лъскав, но е много отслабнал и с рана на врата. Дадох му мляко с разтворен антибиотик вчера през 6 часа и тази сутрин също. Дадох му и да яде, беше ужасно гладен, но е много слаб физически и не мърда от градината  newsm78 а тази сутрин вали ... мъчно ми е за него .... пратих мъжа ми да го заведе на лекар, ако може да се излекува ще го излекуваме, ваксинираме и ще го приберем вкъщи, ако не - е ясна работата, инжекция  Sad , но просто не мога да го оставя на дъжда в градината  Sad
айде оплаках се и аз.

# 72
  • Italia
Kredora mi otide po djavolite ( tezi dni 4esto se slu4va  newsm78#Cussing out

Leni,ne ta li be6e sram da puska6 tija vkusnotii  Crossing Arms I az imam su6tata stuklena tavi4ka  Wink

Valka,davai i ti rezepta,6te probvam da ja napravja i tvojata 4e i bez tova tezi dni mi se e prijala musaka. I ogreten su6to. Embarassed V subota si kupih 6kembe ( trippa ) i tezi dni 6te vzema da si go sgotvja   chef Blush
Oh ,sram,ne6to samo za mandji mislja  ooooh!

Vale,i az ne bih izdurkala da gledam raneno jivotin4e v gradinata si i bih postupila kato teb.  Peace

# 73
Добро утро момичета,
вчера пък беше странно топло тук.
Десита, аз бях забравила за именния ден, но ме подсетиха навреме и набързо купих една торта.
Те и близнаците в яслите ги слагат толкова рано да спят, май обаче порядъчно ги изморяват, щом успяват.
В къщи, събота и неделя аз все по рядко успявам да ги сложа да спят. Вярно, че сутрин спят до 8-8.30, и може би за това не могат да спят следобяд. Вчера например ги оставихме в стаята им, и след като един час си говореха и най-накрай се укротиха, чувам че нещо май е станало, влизам и намирам един от близнаците се напишкал на пода и цопка в локвичката... И така приключи спането.
Кала, малкият явно иска мама само за себе си, щом и oт компютър те ревнува....
Piccolina, и аз получих е-мейла за седмица на българската култура и мислех да ви го копирам. Simple Smile
Защо ли тук не организират нещо подобно... Ho даже и да имаше тук, май щеше да ни е доста трудно да се организираме.  Confused

# 74
Клеми, благодаря за капучиното! Мнооооого ми се услади!
Весе, разсмя ме с локвичката  Laughing. Големи беладжии са твоите младежи! И Борис става около 8, 8 и половина през седмицата, така че в 1 просто няма как да заспи. А събота и неделя откарва до 9 и половина. Поспаланко си е. А следобедния сън само ако легне някой с него, иначе сам вече не иска.
Валка, и аз искам рецептите за мусаката и огретена. То моята рецепта си има достатъчно фенове, ама да видим и други мирогледи.
Тук нощес се изсипа един порой, направо потоп си беше. И сега небето е едно такова противоречиво - от една страна има слънце, от друга се е запушило..... Иначе е топло обаче.
Ситуацията с изборите наистина ми се вижда абсурдна. Не съм вярвала, че могат да се намерят толкова промити мозъци да гласуват за Сидеров. Ама явно съм сбъркала....

Общи условия

Активация на акаунт