Доволна съм, че успях да се справя с отглеждането на деца през последните няколко години. Тъй като моите две деца са с малка разлика, имах някои много трудни моменти - умора, недоспиване, мрънкане и тръшкане, и всякакви други екстри. Радвам се, че станах по-организирана и успявам за деня да свърша много неща. Започнах много да ценя свободното си време, защото вече знам че да изпиеш едно кафе на тишина, е невероятно удоволствие и привилегия. Сега вече малкото ми дете е на 2 + и нещата лека полека се облекчават, отмина бебешкия период. А аз се наслаждавам на всяка малка негова крачка самостоятелност, защото и той се гордее със себе си, и за мен става по-лесно. Друго, с което мога да се похваля, е че сега съм с няколко килограма по-малко, отколкото преди децата. Научих се да се храня по-добре и от няколко месеца тренирам у дома. И реално сега съм в по-добра форма отколкото преди да стана майка. Така че се убедих, че не е невъзможно след раждане и кърмене, пак да сме привлекателни.

.
Изпрах, прострях, измих баните, кухнята, пуснах прахосмукачка, измих пода.... Запалих ароматни пръчици за защита на дома и изчистването му от негативна енергия. Цялата къща ухае и в края на деня напече слънце. 

Днес любимия много се постара.