Да се хвалим

• 27 163
  • 230
  •   1
Отговори
# 60
Аз ще похваля себе си. Grinning Доволна съм, че успях да се справя с отглеждането на деца през последните няколко години. Тъй като моите две деца са с малка разлика, имах някои много трудни моменти - умора, недоспиване, мрънкане и тръшкане, и всякакви други екстри. Радвам се, че станах по-организирана и успявам за деня да свърша много неща. Започнах много да ценя свободното си време, защото вече знам че да изпиеш едно кафе на тишина, е невероятно удоволствие и привилегия. Сега вече малкото ми дете е на 2 + и нещата лека полека се облекчават, отмина бебешкия период. А аз се наслаждавам на всяка малка негова крачка самостоятелност, защото и той се гордее със себе си, и за мен става по-лесно.

Друго, с което мога да се похваля, е че сега съм с няколко килограма по-малко, отколкото преди децата. Научих се да се храня по-добре и от няколко месеца тренирам у дома. И реално сега съм в по-добра форма отколкото преди да стана майка. Така че се убедих, че не е невъзможно след раждане и кърмене, пак да сме привлекателни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 61
Благодаря за темата, Кристина! Simple Smile
     Онзи ден три годишната ни внучка съвсем спонтанно се обърна към мен с "бабо, много те обичам", придружено от голямо гуш Heart.
  А вчера 10 месечния ни внук направи първите си самостоятелни 4 крачки Heart

# 62
  • Варна
Гуш и от мен, за всички! Дано се запази слънчевото настроение по- дълго!💖💋

# 63
Искам да се похваля от малкия ми син. Днес го пратих на пазар и ми беше купил каквото му казах. Но най-хубавото от всичко беше, че рестото си го пусна в касичката. Аз обожавам спестовни, даже стиснати хора и мразя разсипници. Вероятно на мацките един ден това му качество няма им харесва, но за мен си е идеален. Добре, че намерих сили и смелост да си го родя. Така ме радва.

# 64
Кристина, да ти е жив и здрав!
Кажи как се намира сила и кураж за второ детенце, че съм на тая тема и малко съм искам, ама не ми стиска 😊
Сили ще намеря, ама кураж малко ми трябва.
Аз съм от разсипниците и много мразя стинати и спестовници. Мама все и казва че не мога да си правя сметка и е така. Макар да е много полезно качество да можеш да спестяваш не го мога. Добре, че ММ е по-разумен в това отношение. И има баланс.
Днес да се похваля, че ще има семейна вечеря с язовирна рибка и много гости.
Хванах и тен малко и утре потегляме към морето. 🏖️

# 65
Ема, моят големият син беше хиперактивен и проблемен, за това ми беше трудно решение, ако беше обикновено и кротко дете, бих си родила второто още на втората-третата година след раждането на първото, за да са си компания.

# 66
Мъжът ми ме натисна здраво за второ дете, ама наистина здраво. За тази принуда вечно ще съм му благодарна, нищо, че той вече не иска да им е баща. И добре, че тогава не четях бг-мамата, защото вероятно нямаше да се навия. Та хваля бащата на децата ми - в правенето е майстор!
Кристина, моят син пък събира в касичка да ходи във Видин при някаква госпожица, с която се сближил онлайн. Още не е навършил 12 години Sunglasses

# 67
  • Крайбрежен район
Днес котката ме събуди рано рано.... Отворих прозореца - сиво, мрачно, духа, ръми. А планирах разходка....
Направих си закуска, изпих си кафето на спокойствие и като се разшетах....чак досега. Smile Изпрах, прострях, измих баните, кухнята, пуснах прахосмукачка, измих пода.... Запалих ароматни пръчици за защита на дома и изчистването му от негативна енергия. Цялата къща ухае и в края на деня напече слънце. Nature Sun With Face
Сега съм се намазала с една маска да се правя красива. После ще взема вана. Bathtub
Вечерта планираме домашно кино. TvPopcorn

# 68
Днес искам да се похваля от големият син, съседът му е предложил да чистят един таван и ще му плати. Има строителна бригада, така се радвам, така искам да отгледаме мъжкар, който може да изкарва пари и един ден жена му да може да се облегне на рамото му, че по принцип си е доста разглезено и презадоволено дете. Дано да му е потръгнало днес.

# 69
  • София
Ема, две деца се гледат по-лесно от едно, след първата годинка на второто, до тогава е ужас, разбира се. Като го гледам моите как са си винаги компания си казвам, че брат/сестра е най-големият подарък, който можеш да получиш от родителите си.
Да се похваля, че месец след раждането на третото ми дете почти ми се е прибрал коремът.

# 70
Аз пък искам да се похваля, че изненадващо и непланирано заминаваме утре на почивка. “Отвори” ни се седмицата заради отпаднал ангажимент и аз казах снощи - или веднага изчезваме или не виждам преди Септември въобще дали ще можем.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 11:15 от Angel_wing

# 71
  • Крайбрежен район
Много хубав ден беше. Обяд в хубав ресторант, смях, разходка из града, а вечерта домашно кино с пуканки. People CouplekissCurryFork And KnifeWine Glass Днес любимия много се постара. RelaxedSparkling HeartBlue HeartRevolving Hearts

# 72
  • Sofia
Великолепна темичка Gift Heart
Влизам да се похваля и аз с нещо:
Синът ми вчера навърши 17 години Two Hearts
Много, много го обичам, гордея се с него!
И с още няколко неща имам да се хваля,
но ще ги оставя нарочно за следващите ми писаници.
Хубава нова седмица на всички от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 73
  • Варна
Приятелят ми е на кораб, та в момента няма как да се похваля с него. Но пък вчера ми писа, че е подписал новия си договор (след повишение) и има надежда да се прибере само след 2 месеца, а се бях настроила за декември.
От днес - най-накрая намерих фризьорка, която да ми обере цъфтналите връхчета на косата точно както аз искам - внимателно, бавно, почти косъм по косъм. И самата тя като човек е много мила и ненатоварваща. Много съм щастлива. Heart
От вчера - ходих на велообиколка на Варненското езеро. Беше колкото изтощително, толкова и зареждащо и удовлетворяващо. 60 км по красив и предимно равнинен маршрут, с редуващ се асфалт и черен път. Успях да падна, да спукам гума, но и да си я сменя сама. Sunglasses И хванах доста тен, без да изгоря! Nature Sun With Face

# 74
  • Варна
Уикенда ходих до Соколски манастир, заредих се с тишина и красиви гледки, купих си дребни сувенири и си намерих другарче, с когото страшно си паснахме да караме заедно. Минахме около 700 км в идеален синхрон с двата мотора и почти не се наложи да спираме.

Общи условия

Активация на акаунт