Любители на котки - Тема 162

• 30 372
  • 784
  •   1
Отговори
# 285
  • Велики Преслав
Vasil Vasilev 676271, как е котачето ти?

Миоки, записвам си препарата.

И да се оплача от тоалетната. Ползвам Cat's Best Sensitive. Става на топки. Рядко хвърлям в тоалетната. Много харесвах царевичната постелка, защото позволява това, но Бебка я ядеше, както и соевата. Та сегашната хем събирам в кофата, хем чистя от целия апартамент и много се изнервям.
Разнася се лесно, макар че съм сложила разни килимчета, които уж да обират. Мислех, че закрита тоалетна е решение, но при излизане пак се сипят стърготинки, а и усещам миризма, макар че поне два пъти на ден с чисти. Добре, че купих само една.
Моля да кажете дали се разнася от закритите, в които се влиза отгоре.
Супер. Ходихме на ветеринар 2 пъти и наистина е бил ритнат с охлузен бъбрек и съсирек.

# 286
А казаха ли ви дали е от целенасочен ритник или има вероятност някой да се е спънал в него?

# 287
  • Велики Преслав
Целенасочен. Даже с този който го е ритнал говорих.

# 288
И? Той какво каза да оправдае жестокостта на постъпката си?
Пази си животното, явно съседите ти не са стока или поне част от тях...

# 289
  • Бургас
Суза навремето беше избягала някак през входната врата.
Едни съседи я бяха прибрали и нахранили.Те имаха куче,нямало е проблем с кучето.
Ама познавам такива,които ще ритнат котето,да.
На единия две безобидни кученца му пречат...На него обаче и хората,и колите,и светът изобщо му пречи.

# 290
Пастет и мокра храна у нас се сервира в стъклена купичка, намачкани с вилица и размити с вода. Сърба, та чак съседите чуват. Joy Ако не ги сервирам по тоя начин, парченцата биват изваждани, гонени и убивани. И зарязвани. Е, нема станИ таа раута. Joy
Както казваше един кандидат за Мастършеф - мааачкааай! Да ти е мирна главата! Joy

Вещица, искрени съболезнования. Като прочета за котенце звездичка и сърцето ми се свива на топка.

Има едни гранули в ДМ, прозрачен пакет, кило или 750гр. , евтини, служат за гризкане, но не и за дебелеене. Мая от тях така се беше ощърбила, че чак зяпнах докато се усетя. Подходящи са за отслабване на котки. Гризкат, доволни са, но не дебелеят. Стига да им давате мокра храна от която да си набавят ценните хранителни вещества. Щот тая храна е лапаш нещо, гълташ нищо, но си доволен. В смисъл не е нужно да спирате гранулите, ако са свикнали на тях, просто ползвайте тези за залъгалка. Не са с кой знае какъв състав, но лъжат очето и стомахчето, пък не се отразяват на килата.

# 291
Мерси за съветите, дами. Мисля, че ще подействат Flowers HibiscusAnimal Heart Eyes Cat Маца ще отслабва, ясно е! Simple Smile

# 292
  • Бургас
Харо много хареса Happy cat.От нея му се оправи коремчето.Обаче са все с риба(минимално количество),нали не е проблем?Те са пиле и риба,пуйка и риба...
На Purina обаче не ги яде паучовете.
Срам,не срам,яде Уискас...обича...плющят му ушите.
Май по-добре да яде мокра храна,пишка много по-често.Преди веднъж или два пъти на ден и умирах от страх да не се запуши.
Ще пробвам и някакви консерви,ама малки кутийки ще вземам...

# 293
  • София
Том яде само Фелскс на Пурина. Преди ядеше и жълтите паучове пак на Пурина (забравих как се казват), сега ги отказва. Пастети яде само едни гурме в мънички консерви, други никакви, както и консерви никакви Rolling Eyes

# 294
А, че и ние ядем гурме голд, кот такоа. Нали яде. Инак стои гладна. Не можах да и надвия на мократа храна. Но тя ми служи за набавяне на влага. Гранули ядем, пак подбираме, но е по лесно. С мократа храна обаче принцеса Мая не прави компромис. Яде джънк фуда и ушите  плющят.

# 295
Днес ми препоръчаха да давам на Франки Роял канин китен, щото имала някакъв ензим, който бил полезен. Та му взех половин кило. Нещо последните ден два не съм видяла да е акал. Ще му дам малко прясно мляко да не би да се е запекъл.

# 296
Дай му парченце масло, горе долу колко лешник. Чакай 30 мин. и му дай още толкова. Много помага. Аз мляко на Мая не бих давала, но маслото, маслото е чудо.

# 297
А защо не мляко?

# 298
Ще се подриска.
Задачата е да се изака, не да се посере.
Дай му бучка масълце и след 30 мин. ще имаш подарък.

# 299
pandorina
Слушай Джаста права е !
Как преживявате в жегите , Шони седи с отворена уста и изплезен език ..като куче милия губер не го знам какво да направя да му е добре Sad Не стига , че е задух ами се крие в гардероба серсемин..

Общи условия

Активация на акаунт