Любители на котки - Тема 162

• 30 284
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За съжаление боли. На Мади един път ги изстискаха, писна. И аз се чудя дали пак да я водя, според Бобадова не било като при кучетата чест проблем, но четох във форуми, че май се налага...
Тя също не успява да почисти добре дупето, предполагам заради шкембенцето, иначе се мие старателно. И аз понякога подстригвам оцапани фандъци.
Напоследък заради жегата ли, не играе много-много. Поисква си въдичката, след което я гледа как я размахвам и чака да ѝ дойде под носа, за да я хване и да я налегне.

# 601
  • на брега на морето
Рафаела е много чиста, като започне да се мие край няма. Нала е по-лежерна в това отношение. Но поне външно няма признаци за инфекция. Дано не е проблем, че у нас всичко Мара втасала, само задника на Нала ми липсва като грижа. Какви са признаците? И манипулацията кратка ли е?

Невена, стискаме палци въпреки всичко при твоите котенца нещата да започнат да се оправят най-накрая. Големи са колко бобчета, а животът им започва така трудно. Правиш каквото можеш, от тук нататък е Божа работа.

# 602
  • София
    Здравейте, мамиии!
    Искахте да видите моя бейбо? Ето ви го.

А това е най-прекрасното коремче на света!

А тук меси и мърка:

Ето ви и една цялостна снимка, да видите и отгоре как изглежда:

Надявам се, ви стана ясно защо оглупявам от любов. Зная, че и вие бихте, ако можехте да си имате такова съвършенство!😉😄
    Имам си и една грижа. Много искам да го кръстя Йопи, но на езика ми е все "бейбо". Какво мислите, може ли бейбо да стане Бейбо? И кое от двете бихте избрали вие?

# 603
    • на брега на морето
    Аз бих го кръстила Брилянт - хем красив, хем здрав. Simple Smile

# 604
    Мисля, че както името ти може да е Десислава, а да ти казват Дуци, така и котето може да се казва Йопи, а да му викаш Бейбо Laughing

# 605
    • София
    Много е сладък Бейбо! Heart

Невена, дано двете душички се съвземат и да станат "големи" и жизнени като сладурчето на Четирилника!

Котьо, търкането на дупето отскоро ли е? Защото за някои чистофайници като Богдана, килимът замества човешката тоалетна хартия.  Joy Така се е научила от мама. И дупето ѝ винаги е чисто, за разлика от останалите 4, които редовно ми навират пред лицето.  Joy Всеки път след сложната работа го прави, а аз си държа наблизо кутия с мокри кърпи и търкам след нея.  Joy

На Мъро само веднъж са му стискали жлезите. Стоя много кротко. Но той хем беше спокойно коте, хем беше болен, когато се наложи да правят манипулацията.

Да ви кажа, напоследък 3-килограмовата Богдана само преследва да бие батко си Рижко, който е 2 пъти по-едър от нея.  Joy А той вместо да ѝ отвърне, се качва върху секцията на спокойствие.  Joy Тя пък до последно го преследва. Чак го заплашва, че ще се качи горе.  Joy

Но пък тази сутрин ги заварих да спят като първи приятели. Пианото-прищявка на децата поне служи за нещо.  Joy И са много близо до мен докато спя ... hahaha

Другите двама бяха на килима до чехлите ми и едва можах да стъпя, а Киро в мен. За него няма значение дали е топло или студено. Винаги е залепен за мен.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 22:35 от Тaня67

# 606
    • на брега на морето
    Танче, сутринта детето ми го каза. Не сме я виждали да се бърше в килимите. Не си дава много зор да се почиства, посещава тоалетната и дори не зарива, щото нали баба й ще почисти. Тя Нала е шуменска селска дворна, та нямам идея колко е научена от майка си, но е мърличка. Обаче умирам за нея. А Богданка поздравявам. Има много да си връща и заради Кирчо също.

# 607
    • София
    Сега надникнах в спалнята. Боги продължава да е върху пианото. Явно е много доволна, че си го е извоювала. hahaha Преди съм виждала, че Рижко спи там.

Котьо, щом не е нормално поведение, я наблюдавай. Но инцидентни търкания има ако има някой погълнат косъм, закачено а.о, разстройство или запек, от които им пари и щипе и куп други причини. Аз не бих мислила веднага за сериозни проблеми.

# 608
    • София
    Не трае дълго изстискването, но явно е неприятно. При кучетата симптоми за проблеми с аналните жлези са опадане на козина, болки в ставите, не помня какво още имаше. Предполагам, че е сходно при котетата?

Невена, много ми е мъчно за малките душички, явно е много трудно без мама... Дано имат късмет!!! Two Hearts

# 609
    • Бургас
    Невена,такъв е животът.
    Ти направи повече от невъзможното дори,задържа ги живи,докато намериш клиниката.Надали е и безплатно...
    Може пък да имат късмет.Все ми се струва,че тигровото ще се пребори.

За котето със СПИН-има шанс да мине в неактивна фаза заболяването,но...
    А за дъщеря Ви не вярвам да има опасност.Все пак да внимава,то да не я драска и хапе.Знаете,под ноктите и в слюнката има патогени...

Детелистна,котето е ❤️❤️❤️❤️❤️

Ох,не давам идеи за име,но днес една жена викаше"Гризли,Гризлиии...",говореше на кучето си.Ако взема още един котак,ще се казва така.Много ме изкефи името.

# 610
    А мен много ме накефи Зоро, тук някой сподели за такова име. Ако го бях чула преди да кръстя моя Франки щях да го кръстя така сигурно.

# 611
    Бейбо е яко име за котарак. Grinning

# 612
    Аз исках бяла котка, която да кръстя Лавина 😁 Но тя дойде голяма и с името си, някак не ми се стори подходящо да прекръстя животинчето. 
    И ето я и нея! Някои работим, други къртят 😜

# 613
    • Бургас
    Бялата котка е прекрасна!
    Бел или Белла бих я нарекла(може и да сте писали името,но съм забравила).
    Има и едно познато куче,което се казва Рио.Това е много готино име,но и двете кучета,които са ми били истински приятели,се казваха Хари,а за собственика не едното още ми е много мъчно.Прекрасен човек беше,имаше голямо сърце и много се грижеше за всички котки около блока.Котките бяха приятели и с неговите кучета...

# 614
    Тя тази не е бяла, ами кремава или карамелена красотичка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт