Лакове за нокти - 153

• 42 524
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
E, то аз си знам, че за лакове говорим и реших, че се разбира лесно какво става като се духне през сламката 😃😄

# 346
Беше опит за шега. Wink

# 347
Джаста, да, разбрах. 🤗

# 348
  • Варна
Ох, Джаста, ще ме умориш, СО пасти да яде Joy
Реа, аз реших да си ги направя предварително настрани, за да няма много цапане. Но ми се получи малко дебел слоя, друг път ще пробвам директно върху ноктите и със сламка.

# 349
Аз мислех, че такива неща се правят върху печат и после се поставя на нокътя. А знам, че може и на силиконова подложка, има специални за маникюр.

# 350
Амини, не виждам защо да не може върху печат или силиконова подложка. Просто аз съм гледала tutorial където действаха направо върху нокът. 🙂 Може и да е бил отпреди повече годинки когато нямаше чак толкова джаджи за нокти 😃
Примерно 😃 Но аз го гледах подобно на видео преди време:
https://www.elitedaily.com/women/pinterest-nail-art-splatter-paint/1530710

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 21:34 от dolce miele

# 351
Благодаря, Долче сега разбрах баш как става духането през сламка.

# 352
Някой виждал ли е някъде от онези силиконови "възглавнички", върху които слагаш лак, после притискаш нокътя и се отпечатва перфектната лентичка за френски маникюр? Видях тази джаджа в тикток, но никъде не съм попадала на нея, чудя се как да я търся даже Simple Smile

# 353
Това е печат. И е химера.
Кристал, на теб ли трябва да ти се обяснява. Просто печат. И аз гледах клипа. Мое и да стане.. На куково лято.
Ако стане, ще покажа.

# 354
Това е печат. И е химера.
Кристал, на теб ли трябва да ти се обяснява. Просто печат. И аз гледах клипа. Мое и да стане.. На куково лято.
Ако стане, ще покажа.
Вярно ли, аз като не си падам по печати и хич не съм разбрала, че е такова. Стори ми се подозрително лесно, щом не става - няма да го търся Grinning

# 355
Техниката е върху печат и изглежда супер  лесно, но явно не е. То ако беше.. нали знаеш. Може и да е, но трябва да пробваме. Grinning Пп В нета всичко е като песен, пробваш и.. се едно свириш върху разкодирано пиано. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 356
Техниката е върху печат и изглежда супер  лесно, но явно не е. То ако беше.. нали знаеш. Може и да е, но трябва да пробваме. Grinning Пп В нета всичко е като песен, пробваш и.. се едно свириш върху разкодирано пиано. Stuck Out Tongue Winking Eye
Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
Разсмя ме, Джасте!
Нищо де, ако вземеш та пробваш и стане, драсни ми един ред, да знам Grinning Аз хич не съм фен на френския по принцип, защото преди години, когато не бях запалена по лакирането, само и единствено френски си правех, та ми е писнал, обаче ме впечатли този клип и реших, че може пък пак да си направя някой френски, ей така, за доброто старо време.

# 357
Е, в нета показват и как просто мажеш с пръстче и готово- идеална бяла линийка 😃 Има и едни метални "easy french"- не ми изглеждат толкова лесни както показват...но може и да са само за гел лакове...С обикновените трябва да се действа бързо, че съхнат...
Поръчала съм си и шаблон за френски и ако дойде някога ще покажа резултата 😃
Кристал, на мен ми беше лесно с лентичките на Перфект. Много лесно даже. Единствено моите плочки са мънички и линиите стоят като прави, а аз харесвам да има повече овал...по едно време имаха и комплекти с V-образни лентички.

# 358
Долче, аз на ръка си ги правех, бях станала про(фесионалист), ама нещо ме впечатли тоя трик с печата Grinning Ще взема да си направя някой френски, приноси ми се, класически френски помня последно да съм носила през 2011 Grinning

# 359
Кристалче, и мен ме впечатли да си призная, но четох в гел темата, че момичетата споделят, че не става така, както е показано. Като ми поотраснат ноктите ще взема да пробвам и ще споделя. Grinning
Пп И аз от известно време не си падам по класическия френски.

Общи условия

Активация на акаунт