Лакове за нокти - 153

• 42 459
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Флормар съм виждала и в Kaufland потърсете и там

# 661
Само подаръчни комплекти пускат в нашия Кауфланд, също и в Лидъл.

# 662
Втори ден с френски маникюр и без напукано бяло, без изтъркани връхчета. Това никога не съм го виждала Smile Дано да не ми се отлепи този гел от някоя страна... Sweat Smile

# 663
В неделя сложих цветна база и топ за гел лак, леко розово е. Чак сега ще се лакирам отгоре с обикновен, да видим 😀
Тези лакове на Аура ги видях в Люлин и аз, на улицата по която върви трамвая, не съм взимала.

# 664
  • София
Amini, улицата е бул. Панчо Владкгеров, а магазина е в Люлин 4. И в други Лили-та има Аура.
Направо ми впечатление, че от серията имаше доста "мрачни" цветове.
И лаковете на 21 cosmetics, които бях намалени, не бяха летни цветове, а доста тъмни.
Говорих с една продавачка в парфюмерия на Кооперативни пазар за лаковете на Перфект. И тя сподели, че за поредна година през лятото пускат само тъмни цветове, а не летни.
Не знам защо го правят.

# 665
  • Стара Загора

# 666
Няма ги в старозагорския Елитис тези Габрини summer...

# 667
Момичета, идвам да ви се оплача от този топ лак.

Не знам партидата ли е гадна или си е смотан по принцип, но не успя да ми изсъхне, като пипнеш отгоре стоеше мек.. И стана на чаршафи при първия допир. И го изтрих.. Иначе такъв хубав цвят си лакирах..

# 668
  • Измир
Блъд хвърляй го направо. Ако го оставиш, след време ще решиш пак да му дадеш шанс и пак ще развалиш хубавия си маникюр.
Phoenix, страхотно Кучио. Моля те сподели как е при теб трайността. Знам, че зависи от ноктите, но все пак.
Преслава 🧡 Флормарчето го познахме. 
От мен

# 669
Мда, най-вероятно така ще направя, но като се сетя че дадох 5 или 6лв за тоя топ лак направо ме боли сърцето Grinning

# 670
Блъд, поне щишенцето можеш да спасиш...или да "рециклираш" топа като го превърнеш в лак тип желе (с няколко капки цветен лак) или можеш да му сложиш брокат...🙂 А отгоре да му слагаш друг съхнещ топ. 😃 Маникюрът наистина е бил чуден.
Олгарита, Феникс, страхотни цветове "извадихте"! 😍

# 671
  • Стара Загора
olgarita, при мен Cuccio-то държи седмица и нещо. Миналата година си взех няколко лака на Essie - еми те са страшна пародия, още на 2-3-я ден и вече на връхчетата нямам лак. Един лак на Golden Rose/Flormar ми издържа повече. Върху всички слагам Seche Vite.

# 672
Неусетно...но и моят лак вече е на 8 дена 🙂 Сега се чудя с какъв цвят да се лакирам и не мога да реша 😆

# 673
Долче, благодаря за идеите. Ще пробвам да го изпека с лампата следващия път и ако пак е така ще му измисля някое от твоите предложения.

# 674
Когато Bell срещна Bel:😊

Общи условия

Активация на акаунт