Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 105
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
  • Varna
БХС правят и в Св. Марина. Аз ще си правя там, заедно с НИПТ в един и същи ден. Казаха ми просто да мина гинекологичен преглед до 3 дни преди да отида при тях. Тъй като проби за НИПТ се вземат само в понеделник и вторник, си планирах преглед в понеделник и изследване във вторник.

# 466
  • Вестерос
Здравейте! Бих искала да попитам за мнение за акушер-гинеколог който да следи бременност. В момента не мога да кажа, че бременността ми е рискова, но е много трудно постигната, след 3-то инвитро и доста специфична предвид терапиите на които съм, лекарствата, които приемам, както и историята ми с предишен аборт. Прочетох последните две теми и виждам адски много противоречива информация за почти всеки лекар, въпреки това ще попитам отново за най-актуалната информация по темата. Бях се насочила твърдо към д-р Желязкова, но освен противоречивите мнения които видях, разбрах, че не дава болнични, чака се ужасно много и имах днес неприятен първи разговор по телефона, което леко ме отдръпна от нея. Та кого бихте ми препоръчали за следене на бременност? Търся лекар, който да е внимателен, обсотоятелствен и най-вече компетентен по всички възможни рискове свързани с една бременност...да следи шийка, плацента, риск от преклампсия, обстойно да гледа бебето и т.н. Инвитрото ми е правено в София и там съм била при лекари като д-р Калчев и д-р Станулов, бих се радвала, във Варна да попадна на лекар подобен на тях по компетентност и човечност, за тези които ги познават предполагам знаят за какво говоря. Благодаря предварително. Моля, пропуснете д-р Александров, Анжел, Симеонова и Мурад.
Имам позната с инвитро и се е следяла при Д-р Жеков от АГ

# 467
Може да си изберете някой от мед център към АГ. Поне относно болничните, организацията е доста добра, а и като цяло е добре организирана работата. Акушерките записват часовете, като цяло няма някакви забавяния и т.н.

# 468
  • Варна
Според мен питайте в групите за инвитро. Все някой ще има с отзиви за Варна.

# 469
Относно болничните - в АГ, при който и лекар да отидете ще ви пусне. Вариантите са два - преди определена седмица (мисля беше 14 г.с) лежите 3 дни в болницата и после сте болничен до край, след конкретна седмица просто минавате през ЛКК. Всичко се случва там, казват ви кога да отидете да си го вземете. Първият е хубаво да го вземете вие, всеки следващ може и друг да отиде.

Моят БХС правих в АГ, нищо не съм плащала. Те си го пращат в Терапията и от там си гледат всичко по служебен път. Да той е статистика, но може да даде насоки. Ако се види риск някъде препоръчват да се направи пренатален тест.

За Стоилов имам отзив (от една колежка и колежка на приятелка) - на едната не й видя сериозен проблем, а на другата "видя" сериозен такъв. Съответно първата се наложи да прекъсне Б в 6м, а втората роди здраво дете, което той беше отписал. Всичко се случва в различни години. Масово в групите се говори как той има космическа апаратура, но не разбира какво показва тя.

# 470
Да, аз правих при Желязкова БхС и Вижън тест най-малкия пакет.
За Вижън дойде представителката там на място при нея.
БхС 60 лв платих.

# 471
И аз не препоръчвам Стоилов.. първо е ужасен клюкар - разказа ми за прегледи на много жени, работещи в моята сфера, а и не само... Второ каза, че вижда незакрепен ембрион, който едва ли ще се задържи - този същия в момента е на 8м...

# 472
Тези дни мярнах една тема, в която едно момиче е ходила не ФМ при Стоилов, имала е усложнения на бременността и сега е в доста неблагоприятно положение. Детето има някакви проблеми и дори мисли да заведе дело, но не знам към кого, дали към него или към лекарката от ЖК.
Лично аз през годините съм срещала много противоречиви мнения за него.

# 473
Здравейте, препоръчайте ми гинеколог за диагностициране на пролапс на влагалището.

# 474
Здравейте, препоръчайте ми гинеколог за диагностициране на пролапс на влагалището.
Всеки може да го диагностицира, но не всеки се занимава с подобни корекции.

# 475
alethea,  може ли повече подробности за Желязкова, че съм се запътила да ходя на преглед при нея този петък.
Колебаех се до последно дали да си запазя час, защото четох много противоречиви мнения и още съм разколебана.

Рози, как мина при теб при др Желязкова, остана ли доволна?

sGC, аз бих препоръчала др Стоилов в Добрич ( за фетални ) и др Казаков в Майчин дом. ( за следене и раждане)

Д-р Стоилов не го препоръчвам аз.
Ако бебето няма никакви проблеми, може би е добър, но …. Ако има… той не ги вижда.
Аз съм от тези, които жестоко си изпатиха от некадърността му.
Не трябва само да се хвали с хубавата си апаратура, а да може да я ползва и да знае какво гледат там.

# 476
Момичета, дайте съвет за лекари, проследяващи бременността при предразположеност към тромбози. Направих си такъв тест и не знам дали е точно тромбофилия, но имам някакви мутации и ми трябва консултация с генетик, хематолог и съответно читав АГ.

# 477
Розичка за хематолог ти писах в темата за тромбофилия. Аз също съм в търсене на читав такъв лекар за следене на Б. За сега май само за Желязкова чувам позитиви. Не съм ходила още при нея, предстои ми първо посещение след 2 седмици. Ако се спреш на някой, ще се радвам да споделиш.
Моя приятелна е била при Георги Георгиев в АГ, но не го препоръчва, заради лошо отношение.

# 478
Аз бях при Желязкова за първата ФМ.
Принципно тя ми каза да не пускам изследване за тромбофилия, но аз имах някакво предчувствие да го направя.
Да ти кажа не знам колко да разчитам на АГ, по скоро се надявам на адекватност от хематолога и консултация с генетик. Ако има нужда от терапия да я започвам, защото вече седмиците напредват. Ти в коя седмица си и от кога си на терапията?

# 479
Аз съм с тромбофилия и се следих при Анна Атанасова в МД. Доволна съм, не е имало разминаване с хематолога.

Общи условия

Активация на акаунт