Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 74 710
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря ви! За Христова видях часове в Супердок, а за доктор Папазова как става записването?

# 736
Благодаря ви! За Христова видях часове в Супердок, а за доктор Папазова как става записването?
Обаждате де на регистратура о така записвате. Ако сте с допълнително здравно осигуряване звъните на координатора Илияна. На сайта ги има телефоните.

# 737
Здравейте, моля за препоръки за гинеколог, който има опит с диагностициране на ендометриоза или поликистозни яйчници.

# 738
Алкесандров, Яков, Германов, Кузманова при всички съм била относно ендометриоза и съм доволна.

# 739
Атанас Александров

# 740
  • Дубай
Да, но имайте предвид, че той работи само на частно

# 741
  • Варна
Не помня профилното име,
Благодаря много на съфорумката, която спомена преди около два месеца за Д-р Мая Горчевска... .!

# 742
Поради каква причина? Посетихте ли докторката? Изкажете мнение. Благодаря

# 743
  • Варна
Относно Д-р Мая Горчевска
На 49-50 години съм.
Свързано е с периодите преди и около менопаузата и настъпването и.
В подробности не ми се навлиза....
Първо не съм очаквала такова вникване в конкретния случай и то с направление...
При платените прегледи съм получавала по малко като съдържателност на прегледа..
Ситуацията не е приключена...
След един месец имам пак час, този път платено ще е...
Добре, че е започнала да работи от 01.09 и в поликлиника та в Младост Марешки... Че в мед. център в окръжна болница е много, много натоварено.

# 744
Вътрешен КОМПАС, благодаря за споделеното. На същата възраст съм и отдавна търся лекар, който да обръща внимание на жени в предмено и менопауза.

# 745
Това е много хубаво,че е внимателна и обръща внимание, но дали си разбира от специалността?

# 746
Да, но имайте предвид, че той работи само на частно

А каква е цената на преглед при него, имате ли идея?

# 747
  • 🌊
При мен беше 100 за стандартен гинеколгиичен, фетална 200. Сега видях, че е започнал в новия център по Владислав и има повече дати.

# 748
Стандартен с цито и колпоскоп ли имате предвид? Да, той беше пуснал пост, че вече ще е само там и в Плевен

# 749
  • 🌊
Стандартен с цито и колпоскоп ли имате предвид? Да, той беше пуснал пост, че вече ще е само там и в Плевен
Значи съм изкарала късмет, защото сега в края на септември съм на втора фетална при него.
Стандартния при мен беше обикновен ехографски преглед и преглед на изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт