Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 053
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, знаете ли кога са отворените врати в АГ Варна?
Актуален списък за раждане какво искат в АГ Варна при секцио?
Цена за секцио и цена за престой в АГ Варна?
Здравно осигурена съм.
Не мога да се ориентирам в сайта им има цени само за неосигурени, а инфо за отворените  им врати не намирам.

# 91
Здравейте! Предстои ми регистрация на бременност след 3-4 седмици и си търся проследяващ аг. Много съм доволна от др Росица Мурад, но следи бременни и ЖК в клиника нова, което ми е много далеч. Насочила съм се към АГ Варна за избор на гинеколог водещ ЖК, някакви препоръки? Благодаря!

# 92
Здравейте! Предстои ми регистрация на бременност след 3-4 седмици и си търся проследяващ аг. Много съм доволна от др Росица Мурад, но следи бременни и ЖК в клиника нова, което ми е много далеч. Насочила съм се към АГ Варна за избор на гинеколог водещ ЖК, някакви препоръки? Благодаря!
Отново препоръчвам д-р Атанас Александров

# 93
Здравейте, знаете ли кога са отворените врати в АГ Варна?
Актуален списък за раждане какво искат в АГ Варна при секцио?
Цена за секцио и цена за престой в АГ Варна?
Здравно осигурена съм.
Не мога да се ориентирам в сайта им има цени само за неосигурени, а инфо за отворените  им врати не намирам.
Да побутна моето питане.......

# 94
Здравей! Аз съм записана на ЖК при д-р Евгения Георгиева и съм доволна.

# 95
Би ли споделила повече? Кога преглежда,на какви смени?  Имам и друг въпрос- къде във Варна мога да ида на доплер за кръвоток?Благодаря.

# 96
Би ли споделила повече? Кога преглежда,на какви смени?  Имам и друг въпрос- къде във Варна мога да ида на доплер за кръвоток?Благодаря.
Мисля че преглежда понеделник и петък. Но мога да ви дам номер на регистратура те могат да ви дадът точна информация. За доплер немога да кажа не съм ходила. Ходила съм на 2 ФМ. И там гледаха кръвотока. Ако искате повече информация пишете ми на ЛС.

# 97
Здравейте, предстои ми раждане секцио в АГ Варна и трябва да се насоча към лекар. Колебая се между няколко имена, ако можете да ми помогнете с мнения и впечатления 😊
-Танев
-Г. Георгиев
-Б. Георгиев
-Евгения Георгиева

# 98
Здравейте, предстои ми раждане секцио в АГ Варна и трябва да се насоча към лекар. Колебая се между няколко имена, ако можете да ми помогнете с мнения и впечатления 😊
-Танев
-Г. Георгиев
-Б. Георгиев
-Евгения Георгиева
Танев +1

# 99
-Танев
-Г. Георгиев
-Б. Георгиев
-Евгения Георгиева

Добри отзиви съм чувала за Б.Георгиев..иначе бих препоръчала Д-р Николов от АГ.

# 100
Здравейте! Моля за мнение - насочила съм се към АГ Варна, естествено раждане, с избор на екип. ЖК ми е при друг лекар. За избор на екип се колебая между д-р Г.Георгиев и д-р Симона Анжел. Отзиви, впечатления, всякаква информация би била от полза и за двамата. Благодаря!

# 101
Симона Анжел е невероятна! Следила съм се при нея. Изражда ли вече?

# 102
  • Варна
Tdnka, ако държите на естествено раждане, Г.Георгиев Не ви го препоръчвам.

# 103
Здравей, каква е причината за да не го препоръчаш?

# 104
Здравей, каква е причината за да не го препоръчаш?
Върти и сучи, и намира причина да ти направи секциото, нищо че имате друга уговорка.

Общи условия

Активация на акаунт