Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 447
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Здравейте ! Д-р Анжел води ли ЖК по здравна каса?

# 421
Да, трябва да се запишеш при нея, прегледите са.в медицинския център към АГ (до бариерата, качваш се по стълбички).

# 422

Аз не я препоръчвам, имам пост в детайли, ако ви се търси. Потърсете някой друг, който ще ви обърне нужното внимание!

# 423
  • Варна
Информация от на Ден на отворените врати септември 2024г. Цената за секцио с избор на екип е 900 лева. Цената на ден на 7мия етаж е 140 лева.

# 424
Здравейте! Д-р Красимира Желязкова води ли ЖК по ЗК? Изследванията също ли са по ЗК или не?
Какво Ви е мнението за д-р Елена Димитрова МД?

Знаете ли, къде във Варна са с най-новата апаратура за следене на бременност?

# 425
  • Varna
Знаете ли, къде във Варна са с най-новата апаратура за следене на бременност?

Много добър въпрос! Аз също се интересувам... Продължавам да съм в търсене на лекар, но тъй като нямам много време за "експерименти" поне да заложим на качествената техника Joy

# 426
Аз бих търсила добро задапарано "устройство", че едната добра апаратура сама по себе си нищо не значи.

# 427
  • Varna
Аз бих търсила добро задапарано "устройство", че едната добра апаратура сама по себе си нищо не значи.

Аз съм алчна - търся и двете Laughing

Колкото повече чета, толкова по-ненаясно съм и не знам на кого да се спра. Имала съм и немалко разочарования през годините, и то не само във Варна.

# 428
  • Вестерос
Д-р Савулева има хубава апаратура, както и Д-р Ангелина Симеонова в клиника Нова. С нея  апаратура работят мисля и другите в клиника Нова гинеколози. Обиколила съм няколко в града и имам поглед на апаратурата на някои "известни". Обаче погледът ми е от 2022 год.

# 429
  • Дубай
Зад добрата апаратура няма ли кой да я разчете правилно, файда няма от техниката.
Търсете добър диагностик и хубава апаратура.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 19:16 от I.V

# 430
Аз пак с две ръце бих препоръка др Стоилов баща в Добрич.
От др Желязкова изобщо не останах доволна.
Файда няма от хубавата ѝ апаратура, след като се държи грубиянски с пациентите си.

# 431
Тъжно е как в прекрасен и голям град като Варна почти няма адекватни лекари, които да проследяват КОМПЕТЕНТНО рискова бременност, тромбофилии и тн. Бях в Майчин дом, уж това е най-доброто в града, но бременността завърши с аборт поради неоткрита тромбофилия. Отделно имах и някои завишени хормони, които никой не ме посъветва да пусна и също се установиха постфактум.
Ако знаете адекватни АГ във Варна, приемам съвети. В противен случай при следваща бременност планирам да пътувам до София, Пловдив или като най-близък вариант - Тутракан. За Стоилови от Добрич също има доста противоречиви мнения най-вече на база отношение и съмнителна конфиденциалност.

# 432
  • Варна
alethea,  може ли повече подробности за Желязкова, че съм се запътила да ходя на преглед при нея този петък.
Колебаех се до последно дали да си запазя час, защото четох много противоречиви мнения и още съм разколебана.

# 433
  • Вестерос
Тъжно е как в прекрасен и голям град като Варна почти няма адекватни лекари, които да проследяват КОМПЕТЕНТНО рискова бременност, тромбофилии и тн. Бях в Майчин дом, уж това е най-доброто в града, но бременността завърши с аборт поради неоткрита тромбофилия. Отделно имах и някои завишени хормони, които никой не ме посъветва да пусна и също се установиха постфактум.
Ако знаете адекватни АГ във Варна, приемам съвети. В противен случай при следваща бременност планирам да пътувам до София, Пловдив или като най-близък вариант - Тутракан. За Стоилови от Добрич също има доста противоречиви мнения най-вече на база отношение и съмнителна конфиденциалност.
Аз съм с тромбофилия, която сама си изследвах при втора бременност след предишен аборт е 11 г.с. Затова избрах и Симеонова по препоръка на близка с тромбофилия. Това е моят опит, назначи ми лечение, допълнителни изследвания, на 2 седмици ходех на преглед и давах кръв за изследване, пращала ме е и на преглед при д-р Конова. И на мен в МД ми говориха глупости като ги посетих с резултатите за тромбофилията.

# 434
  • Варна
Адекватно с рискова бременност се занимават в МЦАР-Варна, но е частно. Единствено д-р Анжел преглежда и води бременност по каса и в АГ.
Симеонова не откри инфекция при моя позната, която роди преждевременно в началото на 7ми месец, с тежки последствия за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт