Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 888
  • 761
  •   2
Отговори
# 495
  • Варна
А как може да се направи записване на час и колко време напред записват?

# 496
  • Вестерос
Обаждаш се в За детето и ще ти запишат. На мен са ми запивали за след три дни. Важно е да кажеш в коя г.с. си, защото се правеше до някоя си г.с. Не помня коя беше вече. Платен е прегледът. Около 70 лв

# 497
  • Варна
Др Христов е много отзивчив. Обадете се на регистратура да запишете час: 089 8484044. Ще ви вземе, може и преди работното му време, в зависимост от това коя седмица сте. Прегледа е 100 лв. Аз скоро съм на вторичен преглед,

# 498
Здравейте! Никъде не видях тема по въпроса, който ме интересува и затова реших да питам тук, извинявам се, ако въпроса ми не е за тук.
Бихте ли ми препоръчали добър педиатър и личен лекар за бебе,ако е около района на кайсиева градина или Владиславово ще е най-добре.
Благодаря Ви! 😊

# 499
По-добре пишете във фб групата "Варненски мамчета", там е по-вероятно да ви отговорят. Ако има надблизо до вас болница или МЦ идете на място. Аз така направих, но моята вече не приема нови пациенти (става въпрос за клиника нова - възраждане).

# 500
Здравейте, някой може ли да коментира тези резултати..Казаха ми днес,че съм в климакс,заради хормоните.Изписаха ми Фемостон за 6 месеца.До сега съм имала нормаен,редовен ,но обилен цикъл,като в последните две месеца не ми дойде.,пих утрогеснан,за да предизвикам цикъл.Имам оплаквания като ПА,не мога да спя,нощно обилно потене и вълни,гадене,виене на свят.Кошмар.

# 501
На мен ми звучи като за Фетална ехокардиография, която в града прави само д-р Емил Христов и преглежда в медицински център За Детето. (по моя информация)

За фетална ехокардиография препоръчвам доц Шивачев - може да се запише и час през супердок. Той е консултант за североизточна България и е специализирал във фетална ехокардиография, освен че е и детски кардиолог.

# 502
Вероятно става на въпрос за единична пъпна артерия, което няма нищо общо със сърцето. Ако е това, то др Христов и др Шивачев няма да са й от полза.
Единичната пъпна артерия е находка свързана с пъпната връв и вместо 2 артерии и 1 вена, пъпната връв има 1 артерия и 1 вена. Това състояние само се наблюдава и щом всичко останало с плода и плацентата е ок, то няма място за притеснения.
Дамата може да иде при които и да е АГ и да я прегледа. Др Ангелова е страхотна, може да иде там, но преди време като ходих при нея техниката й не беше най-новата.
Аз хиляди пъти съм казвала че за такива проблеми - Желязкова е човекът.

# 503
Вероятно става на въпрос за единична пъпна артерия, което няма нищо общо със сърцето. Ако е това, то др Христов и др Шивачев няма да са й от полза.
Единичната пъпна артерия е находка свързана с пъпната връв и вместо 2 артерии и 1 вена, пъпната връв има 1 артерия и 1 вена. Това състояние само се наблюдава и щом всичко останало с плода и плацентата е ок, то няма място за притеснения.
Дамата може да иде при които и да е АГ и да я прегледа. Др Ангелова е страхотна, може да иде там, но преди време като ходих при нея техниката й не беше най-новата.
Аз хиляди пъти съм казвала че за такива проблеми - Желязкова е човекът.
много благодаря за отзивчивостта да точно това е свързано с пъпната връв ина една артерия и една вена,значи казвате че всеки аг може да погледне няма нужда от специалист по конкретен,за др Желязкова чувам доста лоши мнения и мисля,да пропусна при нея мисля др Ангелова да е човека пък да видим ,искам някакво обстойно мнение по въпроса затова питах дали трябва да е специалист Благодаря много за отзива

# 504
Аз съвсем скоро бях при Желязкова, много съм очарована от нея. Там обаче с часовете е зор, но може да ви приеме ако кажете каква е ситуацията.

# 505
Може ли информация и мнение за доктор Желязкова и за доктор Мария Ангелова  за Варна  става въпрос, чудя се за двете искам да отида на преглед да ми погледнат единичната артерия, но не знам при коя за едната чета много позитивни коментари за Ангелова за Желязкова са много противоречиви мненията и не знам.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 15:33 от Жизел24

# 506
И при двете съм била, мога само да кажа, че разликата между двете е от земята до небето. Желязкова е сред 24-те акредитирани професионалисти в България за извършване на фетална морфология. За региона на Варна дори е единствена, ако не се лъжа. Работи в собствен кабинет с много добра апаратура. Има знания и умения да следи едни от най-рисковите бременности. В момента си следя бременността при нея като първите ми срещи с нея бяха много противоречиви, да не кажа направо, че въобще не исках да ходя повече. Но като се абстрахирах от липсата на организация (която между другото се получава защото редовно ѝ звънят бременни жени без час, в рискови ситуации и тя ги приема) както и от по-острото ѝ отношение, експресивността и припряността, видях, че е лекар на който мога да се доверя за бебето. След феталната морфология и другите супер обстойни прегледи, мога да кажа, че е изключително детайлна в оглеждането на бебетата и много добре запозната с най-актуалните тестове, медикаменти и т.н.

А колкото до Мария Ангелова, тя е обикновен акушер-гинеколог с мило отношение. Не знам изобщо как би могла да  направи оценка за нещо специфично морфологично без да е сертифициран специалист по фетална морфология с необходимата апаратура на разположение. Мога да добавя и че направи доста неадекватен коментар, че едва ли не няма да успеем с ММ инвитро с неговия материал и по-добре било да обмислим донорски сперматозоиди. Ами ето че съм бременна с материала на ММ.

# 507
  • Варна
Споделям горното мнение. Лично аз тази Мария Ангелова сега я чух от скоро като лекарка. Не знам колко отдавна практикува, но като чуя мед.център медикъл плюс и ми става ясно какво е нивото и по - скоро ми звучи като квартална гинеколожка.
Това е лично мнение разбира се, не ангажирам никой, но все пак при нещо сериозно е хубаво човек да се обърне към по тесен специалист.
С тази бременност за първи път имах досег с Желязкова, имам насрочена дата за втора фетална. Наистина първоначалната среща с нея е особена, но мисля че е добър специалист.

# 508
Е то и Илиян Иванов преглежда в Медикал плюс, и той ли е квартален гинеколог..

# 509
  • Варна
Има голяма разлика, когато един лекар си работи в болница или има собствена практика, и отделно има частен прием някъде. Съвсем друго някой който скача от работно място на работно място и реално не е установен никъде трайно. Аз съм скептична към такива лекари. Може за обикновени прегледи и профилактика да е добра, но тук момичето искаше специализиран преглед, който изисква както знания по фетална медицина, така и по - добра техника.

Общи условия

Активация на акаунт