Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 895
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Kris благодаря ти, но няма шанс наистина :/

Отсно силите човек трябва да се бори докато усеща, че може и иска. За мен всеки има предел.

# 106
Жоржи, стискам палци кръвният да опровергае пикливия...

Първо ми е безразлично от неуспеха, все едно не се отнася за мен.
После минавам във фазата на отричане, че това не е вярно и има надежда за късна имплантация и после идва болката от неуспеха.....казвам, че се отказвам и не мога да издържам .... и всичко се повтаря .... до кога ще издържа не зная...
Жоржи,Kris_80,толкова добре ви разбирам момичета,чувствам се по-същия начин.Само,че аз още на следващия ден след разочарованието почвам плановете за нов опит.Страх ме е,че няма да мога да спра.Толкова средства даваме и понякога се чувствам гузна,че можеше да ги дадем за малката,а не в клиниката.Това,което ме успокоява е,че тя постоянно настоява да стане кака.Уви,няма как да съм сигурна,че ще изпълня желанието й.Чудя се кога е моментът,когато трябва да сложиш точка.Съжалявам, постът стана доста мрачен.
Жоржи стискам ти палци,пикливият тест да лъже!

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 13:20 от kremkaramel78

# 107
Kremkaramel78, разбирам те напълно.Почти постоянно си мисля същото- кога трябва да си кажа " Стига" ...Не мога да продължавам вечно по този начин...Не звучи отчаяно постът ти, трябва да има някакъв предел всичко..Иначе можем да си навредим, да изострим отношенията в семейството и да изсипем куп средства напразно....Има върху какво да поразсъждава човек. Моят син също мечтае да бъде батко. Но тази мечта все повече се отдалечава от нас.

# 108
Дами, смятате ли, че прегнила би оказал влияние на пикливия тест. Взех си днес даже няколко теста и се чудя утре сутринта дали да опитам, но се замислих, че днес ще слагам прегнил и да не ме подлъже.

# 109
Ася, да - прегнила дава фалшиво позитивен пиклив тест. Трябват му седмица до десет дни, според организма за да се изчисти. Ако искаш да си сигурна - пускаш кръвен.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 17:02 от Raulista

# 110
Здравейте момичета.Накой сигурно ме помнят от други теми.Включвам се и аз 8 ден на 2 тридневни.Ние сме с донорска яйцеклетка този път -първи опит.А иначе 5 -ти поред.Аз съм с еднометриоза ,а мъжа ми с много лоша спермограма.Толкова много се надявам този път да се получи.Все си мисля ,че предните пъти проблоблемс е бил в мойте яйцеклетки.Това ни е последния опит.Финансово не можем повече.Заемите ще ги изплащаме 20 години.В този опит вложихме всичко-надежди и пари.На момичета с положителни резултати-честито и до финал.На останалите -знам как се чувствате кураж и ако можете не се отказвайте.Ще дойде и нашия момент да станем майки.Моля ви стискаите палци и даите малко надежда.Успех на всички момичета

# 111
Толкова пари се окрадоха в нашата мила родина как пък държавата не удари едно рамо поне за безлихвен заем.....
Като прочета, че някой ще плаща 20 години кредит....Господи сърцето ми се свива....
Желая ви този опит да бъде успешен до финал! Стискам силно палци!

# 112
Много благодаря Крис.Аз също съм на мнение ,че за всички двойки борещи се с репродуктивни проблеми трябва да има заеми без лихва.Защото фонда не покрива опити с донорски материал.А освен това всчко е толкова скъпо, репродуктивните клиники-една голяма мелачка за пари.Освен този опит който ни струва 12, хиляди ,имаме преди това и два самофинасирани (защото не покривахме критерийте за фонда,точно бяха сменили изскването за амх)Имаме и два по фонда-който най вероятно са били обречени,но въпреки всичко доктора ги направи за да си дръпне парите от фонда.Не ми се говори за това,просто ми е много трудно вече да вярвам на докторите на клиниките 😭Освен този имаме и ипотечен за къщата и нещата отиват на зле.Не знам вие как се справяте,но се съмнявам да има хора който да печелят достатъчно за да могат да си позволят да плащат тези огромни суми.

# 113
Разбирам те,напълно Cold Sweat
Ние също сме с ипотека,както сме си купили апартамента,така и живеем в него.Пари за ремонт няма,оправихме 1 стая и това е.За да си направим първият опит в Истанбул,теглихме кредит,родителите ни също теглиха.Сега за вторият трансфер,пак теглихме.
По фонда нямаше как,защото не отговаряме на критерии.
Много силно ще се моля за теб,да направи Бог чудо за теб Heart
Много благодаря Крис.Аз също съм на мнение ,че за всички двойки борещи се с репродуктивни проблеми трябва да има заеми без лихва.Защото фонда не покрива опити с донорски материал.А освен това всчко е толкова скъпо, репродуктивните клиники-една голяма мелачка за пари.Освен този опит който ни струва 12, хиляди ,имаме преди това и два самофинасирани (защото не покривахме критерийте за фонда,точно бяха сменили изскването за амх)Имаме и два по фонда-който най вероятно са били обречени,но въпреки всичко доктора ги направи за да си дръпне парите от фонда.Не ми се говори за това,просто ми е много трудно вече да вярвам на докторите на клиниките 😭Освен този имаме и ипотечен за къщата и нещата отиват на зле.Не знам вие как се справяте,но се съмнявам да има хора който да печелят достатъчно за да могат да си позволят да плащат тези огромни суми.

# 114
Разбирам те,напълно Cold Sweat
Ние също сме с ипотека,както сме си купили апартамента,така и живеем в него.Пари за ремонт няма,оправихме 1 стая и това е.За да си направим първият опит в Истанбул,теглихме кредит,родителите ни също теглиха.Сега за вторият трансфер,пак теглихме.
По фонда нямаше как,защото не отговаряме на критерии.
Много силно ще се моля за теб,да направи Бог чудо за теб Heart
Ох много ти благодаря.Нека Бог да е всички нас.Heart

# 115
Сигурно знаете, но все пак да ви кажа, че някои общини поемат част от сумата. За Варна е към 2 500лв за ин витро и 3 500лв за ин витро с донорски материал ( дано не ви подведа за точната сума всяка община обявява в сайтовете си)
Ни вече обмисляме  опит с ДЯ, но разучавам  за Киев. Тук вече и една стотинка няма да дам на наша клиника.

# 116
Мда, а някъде ни дават и по 500. Да ти е кеф, особено с ДЯ Sad

# 117
Kris благодаря ти, но няма шанс наистина :/

Отсно силите човек трябва да се бори докато усеща, че може и иска. За мен всеки има предел.
Жоржи, недей така, винаги има и други вариянти. Опитай да помислиш за ДЯ. Знам ,че е трудно, но се свиква с мисълта. На мен ми отне 1 година за да го приема. А на моя мъж 1 месец;)

# 118
Здравейте, малко не е по темата но някой знае ли д-р Милен Кацаров дали работи в момента, дали не е отпуск?
Че сме задействали документите и да не ударим на камък с него? Благодаря предварително Hug

# 119
Stz направо не е за вярване как доят хората, а всяка една от нас има простичка мечта да гушне бебе 😔
Пожелавам ти от сърце да ти се случи ❤

Free ние по принцип имаме право на още два опита по фонд, но нямам сила за още химия наистина…

Да се отчета и аз, днес 9 ден след ЕТ, след като вчера пикливия беше отрицателен, днес чхг е 43. Док каза, че чакаме сряда и пускаме пак, и се молим да е станало *4, направо ми се плаче …

Общи условия

Активация на акаунт