Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 991
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Прокървяването е често срещано в начало. Най вероятно ви е нисък прогестерона. И аз имах прокървяване, но вече съм в 4ти месец. Не спирайте нищо.

# 421
Благодаря ви, момичета! Heart Прекрасни сте!
Възможно ли е да ми бъде нисък прогестерона при доза 3×2 Утрогестан? Утре задължително ще изследвам и него!
Наревах се едно хубаво. Моля се само кървенето да не се усилва. Ох, трябва и да се прибираме след час към София- половинката е нощна смяна. Налага се да шофирам и ми е още по-притеснено... Sad
VDimitrova, имах нужда точно от това! Благодаря! Желая спокойна и успешна бременност до финал! Heart

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 15:25 от Simon_

# 422
Възможно е да е нисък, ти го приемаш само вагинално, нали?
Колко ти беше стойността в деня на трансфер?

Аз за да имам оптимални стойности го приемам орално, вагинално и инжекции, просто не всеки прогестерон усвоявам.

# 423
    Andji_1, да, само вагинално. Интересно, но досега прогестерон не ми е изследван....
    Твоята доза е- УАУ! Пък аз смятах, че моята е доста висока...
    Дали пък до теста, утре да не увелича на своя глава дозата, на 3×3?

[li[/list]
Възможно е да е нисък, ти го приемаш само вагинално, нали?
Колко ти беше стойността в деня на трансфер?

Аз за да имам оптимални стойности го приемам орално, вагинално и инжекции, просто не всеки прогестерон усвоявам.

# 424
Възможно е. Моя също беше нисък и приемах прогестерон на таблетки, вагинални глобули и инжекции и всичкото това на веднъж, но така бях още преди трансфера.

# 425
Савова, лошото е, че моя прогестерон не бе изследван преди трансфера. Идея нямам нисък или висок е, но странно, че доки дори сега не спомена нищо освен изследване за нивата на ЧХГ..
Лошото е, че ме наболява като ПМС и усещам как всеки момент ще изкървя....

# 426
Като пускаш чхг, искай да ти изследват и прогестерона и дано всичко да е наред.

# 427
Савова, със сигурност ще го изследвам! Благодаря! Heart

# 428
Simon, пусни и прогестерон. Аз от кринон се повлиявам, но пак трябват инжекции. Сега бях на циклогест, който е много по-силен, прогестеронът на трансфера ми беше 7. С инжекции по два пъти на ден в началото, после по 1 плюс вагинален прогестерон, на датата на теста бях докарала прилична стойност. Не се предаваш, силата да е с теб. За симптомите знаеш отлично, че са идентични с ПМС. Тоест, чудесно. Стискам палци и лек път!
Flowers Four Leaf Clover

# 429
Danita, безкрайно съм ти благодарна! Heart Така се бях отчаяла...
Прибирам се, хладък душ и лягам. Ще се помъча да поспя (ако успея от тези черни, натрапчиви мисли) и утре по първи петли на тест.
🤗🤗🤗🤗

# 430
Simon, никакво отчаяние, играта започва след двете чертички! Трябва сила и упорство, да не кажа инат, но войната си заслужава! ❤️

# 431
Аз отивайки към лабораторията бях почти сигурна, че ще ми дойде. Дори превръзка си сложих, защото очаквах буквално всеки момент да тръгне. Вече съм в 8 г.с. Simple Smile
На първия тест дори не пуснах прогестерон, защото не очаквах да е положителен, два дни по-късно го изследвах и продължих със същата терапия - вагинален и инжекции.

# 432
  • София/Севлиево
Simon,пожелавам ти утре да се похвалиш с голямо чхг.За прогестерона са ти писали-и аз като Савова бях с много,но го включихме в последствие.Свърши работа де.Иначе ми зацапа още в деня на +тест,бях го изследвала и бе приемлив като за начална бременност,но после почна да пада и включихме "тежката артилерия". Успех ❤️

# 433
Благодаря ви, прекрасници! Heart
Прокървих точно преди часа за Утрогестана, след поставянето му ( около 2ч) наблюдавам ръждиво зацапване само по салфетката, когато се забърсах. Ох, ще полудея! Не изкървя ли обилно до теста, ще е чудесно!
Потеглям. Прегръщам ви! Heart

# 434
При такова зацапване моята АГ препоръчва прием на но шпа, лично аз пия 3х2 от трансфера до сега. Спрях го около 5-6 г.с. и имах зацапване. Док. веднага спря Акард-а и каза да продължа с но шпа докато се изчисти, а когато имам два-три чисти дни да продължа да си пия и Акард-а.

Общи условия

Активация на акаунт