Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 992
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Симон, вземи си тест с чувствителност 10. На мен ми показа бледа черта още на 6ти ден след трансфера. После стана БХ, но си показа. Успех!

# 376
Ще си покаже на 7 ден 🐣

# 377
Дооообро утрооо, прекрасници! 😘
Да ама не с домашния тест. Първо, че в аптечката имах останал от предходния път един Престо, на който не вярвам. Такава втора, изпарителна черта ми даде тогава, че като видях голямата 0 на кръвния, ревнах с глас.
Второ за беля пишках на всеки 2 часа, та едва ли щях да хвана нещо като " първа, сутришна". 😂
  Разсънвам се, пия някакво кокосово мляко с имитация на кафе и мъдрувам, чертая план за евентуален неуспех.
 След мъничко потеглям. Взимам половинката от офиса и газ към Рупите и околия. Ще се помоля за всички нас! Heart

# 378
Дами, възможно ли е да има нормална бременност и след това да настъпи извънматочна в ранен период?

# 379
Един вид да отиде в матката и после да се върне в тръбите? Май не си на ясно какво е извънматочна бременост.

# 380
Един вид да отиде в матката и после да се върне в тръбите? Май не си на ясно какво е извънматочна бременост.

С две думи - не съм. И дано не ми се случи да разбера, но не е за мен питането. Та едната докторка казва, че е нормална бременност, а втората, че е извънматочна и трябва да се премахне. Първосигнално ми изскочи въпросът дали е възможно или някоя от тях недовижда.

# 381
  • до най-прекрасния мъж
Ако се види сакче в матката, не може да се върне ембрионът към тръбите. По-вероятно е да има две оплодени яйцеклетки, като едната се е захванала в матката, а другата в тръбата. Няма друго обяснение да се вижда бременност и в матката, и в тръбата. Другото обяснение е някоя от докторките да не е видяла добре.

# 382
Момичето има ли болки?
Защото ако е извънматочна,ще има болки , при растежа си ембриона може да разкъса тръбата и тогава става страшно.
Според мен да поиска трето мнение.

# 383
Ембриона,който се раздели беше тридневен или петдневен. От чисто любопитство питам Blush
Аз имам 7 трансфера-3 пъти по 2 и другите по 1.От първия забременях с 1,но около 8 г.с. сърчицето спря.От втория стана точно това-единият се раздели и станаха 3, аз категорично отказах индукция и до 10 г.с. нито едно не успях да запазя.Последният ми двоен трансфер бе напълно неуспешен.После почнаха единичните-първи неуспешен, втори-биохимична,трети неуспешен и 4-ти-Росенчо Simple Smile Така ще се казва бебето.Много исках близнаци,но предвид неуспешната ми многоплодна бременност и факторът възраст(на 38 съм), а също и леката тромбофилия доктор Станулов(първите ми 5 трансфера бяха при доктор Владимиров) отказа да ми връща по 2.Та сега една снежинка ме чака след някоя и друга година.Дали ще стане бебе е Божа работа,но ще и дам шанс.

# 384
  • София/Севлиево
Куерти,5-дневен беше.На 3-дневни не съм правила трансфери.Веднъж на избързващ 4-дневен и всичко друго все на 5.

# 385
Хей, прекрасници, как сте днес? Някой да се похвали?
Ние вчера си направихме голяяяма обиколка- през Храма на Преподобна Стойна, Рупите и на финал отпочиваме в Кюстендил. Simple Smile
Чувствам се толкова позитивно заредена, та реших да отложа домашните тестове.  В понеделник ще пусна направо кръвен.
Сърцето ми се е свило, но знаете как се чувствам...
Днес ми е 8-ми ден, симптоми никакви. Единствено следобед започвам да се подувам, дори да не се храня. Чувствам тежест. Самоизписах си Стомахон, но няма кой знае какво подобрение. Отдавам го на Утрогестана и Естрофема. Е, ще издържа до понеделник и съм си обещала, че след кръвния ще се нарева в компанията на бутилка вино. 😁

# 386
Ние вчера си направихме голяяяма обиколка- през Храма на Преподобна Стойна, Рупите и на финал отпочиваме в Кюстендил. Simple Smile
Чувствам се толкова позитивно заредена, та реших да отложа домашните тестове.  В понеделник ще пусна направо кръвен.
Днес ми е 8-ми ден, симптоми никакви. Единствено следобед започвам да се подувам, дори да не се храня. Чувствам тежест. Самоизписах си Стомахон, но няма кой знае какво подобрение. Отдавам го на Утрогестана и Естрофема. Е, ще издържа до понеделник и съм си обещала, че след кръвния ще се нарева в компанията на бутилка вино. 😁
Аз съм отрицателен кръвен тест 😭
Трябва ли да се почива или веднага наново, как мислите?
Така ме попитаха от болницата.

# 387
Съжалявам...
Аз ще си изчакам до вторник за теста и мисля ако е отрицателен да си почина 1 месец физически и психически от всичката химия,която поех последния месец...

# 388
Трябва да се изчакат две менструации, сега тази която ще започне до 3-4 дни след спиране на лекарствата при отрицателен тест и още една следващия месец.  На мен така ми беше обяснено, след като вторник тестът ми показа, че ЧХГ спадна😔

# 389
За нова стимулация е добре да се изчакат поне 2-3 цикъла. Ако е за ЗЕТ , може още на следващия цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт