Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 989
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
За нова стимулация е добре да се изчакат поне 2-3 цикъла. Ако е за ЗЕТ , може още на следващия цикъл.
Аз бях на спонтанен цикъл само с медикаменти( даже незнам но това не е стимулация нали)

# 391
Slavova86, DadaKo- ех, много, много съжалявам! Sad Така се надявах на повече, положителни тестчета... Сигурна съм, обаче, че следващия път  ще успеете! Heart
Чакай, чакай, Slavova86- нали едното си имаше пулс? Какво се случи?😭😭😭😭
Jinchen- късмет! Хайде, някой трябва да повлече крак, че съвсем се отчаях..... 🤗

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 15:49 от Simon_

# 392
Здравейте, дами!
Много съжалявам за неуспешните опити този път... Пращам силни прегръдки и увереност, че следващия път ще се получи! 
Вчера бях на първи гинекологичен преглед след успешния ми (за момента) трансфер. В 5 г.с. + 5 дни се видя сакче, мехуре и миниатюрно ембрионче, но сакчето върви с няколко дни по-малко отколкото трябва... Според лекаря ми това все още не е проблем и има шанс всичко да е наред, но прегледът следващата седмица е ключов. Дано тогава се отчете нормална сърдечна дейност и сакчето да си е с нормални размери! Притеснено ми е, разбира се, но в крайна сметка нищо не мога да направя освен да си продължа с шепите лекарства, да съм "спокойна" и да се моля за тупкащо сърчице Simple Smile
Някой имал ли е опит с подобен случай при ин-витро бременност?
Успех на всички ни!

# 393
Кукундела, това е чудесна новина изпращам ти спокойствие и прегръдка ❤ с малки стъпки към голяма победа ти пожелавам да вървиш 🤗

Ние с Док днес видяхме сърдечна дейност (за сега), пия си хаповете, бия си клексана и се надявам това да е нашето чудо.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 23:04 от Жоржи

# 394
Добро утро, любими мои! Heart
И тази нощ не можах да спя, едно въртене, едни странни сънища и това пишкане през 2 часа..
😫
Още не сме си тръгнали към София, та реших днес( 9-ти ден след ЗЕТ) да напишкам един тест ( колкото и да се дърпах снощи).
Тичам аз със свито сърце към wc, половинкана се надига с ококорени очи, казвам тихо "-Спи, спи, сега ще дойда.." и на бегом.
Капвам аз заветните 3 капки- ръце треперят, звучно преглъщам. На 4-тата минута стоя, взирам се и се чудя... Виждам или не, но май ми се привижда?! Светнах лампата и с един скок, с теста в ръка, бях в леглото- половинката подскочи и го грабна от ръцете ми. След секунди чувам писък: "-Има я, има я! Виждам я! Май сме бременни! "
Е, пиша и плача. В понеделник ще разберем дали не е грешка.
 Желая на всички УСПЕХ и никога не се отказвайте! Мечтите се сбъдват...

# 395
Симон, определено я има. А щом на шуър се вижда, значи в понеделник ще е високо чхг-то. Залагам, че е към 500 Wink

# 396
Страхотна новина Heart Eyes

# 397
Тихичко честито Simple Smile аз имах такава бледа чертичка на 13-14 ден след трансфера Wink

# 398
Ирен, в понеделник ще докладвам! GrinningHug
Нещо ме придърпва като ПМС, ужас! Голям филм.
Екатерина, Моник - 😍😘😘😘😘😘😘😘
Четох, че рядко дават фалшива, втора черта.
Успокоих се леко, защото никакъв препарат, съдържащ ЧХГ не ми е поставян.
След инсеминация, приключила с мисед в 7-ма г.с ми е трудничко да се зарадвам, но ДАНО наистина този път да се развие до финал. Heart
Хайде, прекрасници, да запълним темичката с положителни резултати! Коя е следващата? Heart

# 399
Честито Симон и до финал Hug Пожелавам ти тлъсто чхг, аз пък крещях "Две са, Две са!" като видях двете чертички в сряда. Изчаках си кръвния преди да пиша - 167.40 и сега го оставям тихичко Heart Eyes Нямам търпение да чуем сърчице и така до финал Hands Pray

# 400
Момичета, толкова се радвам това са невероятни новини ❤❤❤❤❤

Winterче пожелавам ти от сърце и двете да са се хванали ❤😍🥰

# 401
Хаха, не Жоржи, имах предвид че чертичките са две ( две черти на теста). Иначе ние имахме само едно ембрионче, но ни е много борбено и се закрепи и ни направи най-щастливи...така че съм сигурна, че е едно People Baby

# 402
Winter- тихичко ЧЕСТИТО до финал! Heart
И не бъди сигурна, че е едно, защото не рядко един се разделя на 2... Heart Heart
Жоржиии 😘😘😘

# 403
winterче аз като си мечтая за близнаци и съм малко като гладната кокошка с просото 🤣 ма пък така да се радвам за теб ❤

# 404
Честито, момичета! Ей такива хубави новини ме радват и крепят, че надежда винаги има. На останалите като мен с отрицателнире тестове, не се отчайвайте... Ще дойде и нашето време.. Вярвам, че скоро и ние ще се похвалим. Само да вметна, че преди 2 години и ние ходихме до Рупите и Преподобна Стойна, все още няма бебе. Също така сме минали през манастир Свети Мина и Лопушански манастир, в който дори ни четоха молитва. За сега нищо.

Общи условия

Активация на акаунт