Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 974
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
На мвн прогестерона в деня на трансфера също беше над 60, но резултата беше положителен след това Wink

Симон, и аз ползвах на престо и моя изглеждаше така някъде 13-ти ден Simple Smile Стискам палци всичко да е наред и да ни се похвалиш с висок резултат 🤞

# 451
Добро утро, прекрасници мои! Heart Желая ви слънчев, усмихнат и успешен старт на новата седмица! Heart
 Толкова съм щастлива и благодарна, че ви има! Благодаря за подкрепата! Безценни сте! Heart Heart Heart
 Станала съм. Метнах си много хладен душ, за да не стане беля. Направих още един Шуър чек за кураж преди кръвния и мушнах Утрогестана.
Някак по-видима ми се струва втората чертичка, нали не полудявам? 11-ти ден след ЗЕТ.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 06:19 от Simon_

# 452
  • София
Добро утро, прекрасници мои! Heart Желая ви слънчев, усмихнат и успешен старт на новата седмица! Heart
 Толкова съм щастлива и благодарна, че ви има! Благодаря за подкрепата! Безценни сте! Heart Heart Heart
 Станала съм. Метнах си много хладен душ, за да не стане беля. Направих още един Шуър чек за кураж преди кръвния и мушнах Утрогестана.
Някак по-видима ми се струва втората чертичка, нали не полудявам? 11-ти ден след ЗЕТ.

Simon_, доста по-видима е! Успех на теста днес, всичко ще е наред. Всички чакаме новини! 🍀🍀🍀

# 453
Няма нужда да правиш повече уринни тестове, тъй като в случая не са решаващи. При теб е важно какво ще покаже втория кръвен тест.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 10:53 от G.Savova

# 454
Успех Simon, стискам палци да се похвалиш с хубаво ЧХГ днес. 🤞🤞🤞

# 455
Хайде Симон,чакаме теее

# 456
То първия тест няма да е кой знай колко показателен. Важното е втория тест какво ще покаже.

# 457
Здравейте, може ли някои да каже мнение за този нисък прогестерон, днес ми е 14 ден след трансфер.. притеснено ми е, благодаря предварително! Приемам 3 по 2 утрогестан, дуфастон и естрофем.. но явно нещо не го усвоявам..

# 458
Най-вероятно не усвояваш прогестерона по предписания начин, говори с доктора и сигурно ще ти увеличи дозата или ще го смени с друг вид прогестерон, някои момичета са писали че имат подобни проблеми и го приемат и вагинално и като инжекции и като хапчета.
Здравейте, може ли някои да каже мнение за този нисък прогестерон, днес ми е 14 ден след трансфер.. притеснено ми е, благодаря предварително! Приемам 3 по 2 утрогестан, дуфастон и естрофем.. но явно нещо не го усвоявам..

# 459

Нисък е, не трябва да пада под стойност 5 защото ще изкървиш. Обади се на лекаря си и го информирай. Да ти ги смени или да ти включи инжекции прогестерон.

# 460
Много ви благодаря за отговорите, никои не ми вдига в тази клиника… чета че приемате циклогест и пролутекс инжекции, кринон гел, циклогест намерих, но тези инжекции прогестероновите никъде не ги намирам.. знаете ли как да се сдобия с тях, ще съм много благодарна и за отзиви кои от изброените вдига най бързо прогестерона Simple Smile Благодаря отново бъдете здрави

# 461
Пролутекс си поръчват от някаква гръцка аптека в Промахон,но аз не съм поръчвала за сега. Инжекциите май се усвояват най-добре.Аз съм с циклогест и преди трансфера прогестерона ми беше над 60ng/ml
Много ви благодаря за отговорите, никои не ми вдига в тази клиника… чета че приемате циклогест и пролутекс инжекции, кринон гел, циклогест намерих, но тези инжекции прогестероновите никъде не ги намирам.. знаете ли как да се сдобия с тях, ще съм много благодарна и за отзиви кои от изброените вдига най бързо прогестерона Simple Smile Благодаря отново бъдете здрави

# 462
Аз имам турски Пролутекс, ако ви го изпишат, мога да съдействам. Цената е 50лв. на кутия (7 броя).

# 463
Здравейте, мили мои! Heart
Кльопвам се при вас, цял ден чакам ЧХГ и още не е излязло.😨
Така, за прогестерона не съм наясно. Нисък ли е, как ви се струва?
Да вметна само, че зацапването още снощи изчезна. През час тичам "на проверка", но слава Богу няма нищо.

# 464
Nova777 много благодаря, само чакам да ми кажат с това ли да го сменя и ви пиша

Общи условия

Активация на акаунт