Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
12ти ден на 2бр 3 дневни ембриони, не знам дали не е малко, ама...
Момичета, минавам да се отчета Hushed

Йей положителен ее!
На кой ден е теста?

# 496

Йей положителен ее!
На кой ден е теста?

На мен ми изглежда много малко моето чхг на 8ми ден на 3дневни беше 42.91, а на 13 ден беше 760. Дано всичко е наред. 🍀

# 497
Ще се разбере след два дни. ЧХГ варира в много големи граници, така че няма как при всички да е еднакво. Важното е, че има имплантация Simple Smile и съм сигурна, че всички ще стискаме палци в четвъртък да се е удвоило.

# 498

Йей положителен ее!
На кой ден е теста?

Oх не знам... От сърце ти желая всичко да е наред.
При мен на 7ми ден беше около 31, но бях с 5 дневен ембрион.

# 499

Йей положителен ее!
На кой ден е теста?

Малко е нисичко, но важното е как се удвоява, след 48 часа нов тест.
Чхг е много индивидуално при всяка от нас, някои имат чхг препарати като Прегнил и Хориомон и затова стойностите им са по-високи.
Много мои приятелки също са били с много ниски нива, но пък се удвояваха правилно.
Съвпадение или не, всички имат момченца.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 09:40 от Andji_1

# 500
Ох, не знам, дано всичко да е наред.. И на мен ми се струва нисичко, ще се обадя в болницата след 12 да кажа резултата и да видим какво ще ме посъветват.

# 501
jinchen много е важно какво ще покаже след 48 часа, чхг както са написали другите момичета е много индивидуално, така че 🤞🤞🤞 и чакаме да кажеш в четвъртък какво се случва.

# 502
Ох, не знам, дано всичко да е наред.. И на мен ми се струва нисичко, ще се обадя в болницата след 12 да кажа резултата и да видим какво ще ме посъветват.
Kакво могат да те посъветват освен да продължиш да си приемаш лекарствата и след 48ч нов тест в същата лаборатория. Стискам палци да се удвоило, че даже и утроило.

# 503
Ами 10 ден от трансфера на 2 тридневни, пък не знам рано ли е..
jinchen, стискам здраво палци утре и ти да се похвалиш.
За уринния може да е било рано за отчитане.

Рано е.  На 10ти ден ако са 5 дневни -  да, ще покаже бледа чертичка. Но твоите са тридневни.
Стискам 🤞🤞🤞
Не е рано. На мен ми показа бледа черта на 5 ден.

Странно, 5ти ден на тридневни ембриони имплантацията още не е завършена, чхг навлиза  чак на 8ми ден. Как ти е показал теста?

Сигурно имаш чхг препарати които дават такива резултати.
Имах само прогестерон, който не влияе на теста.

# 504
Това са лентички с чувствителност 10 mIU/ml, които не много хора имат или могат да намерят. Хората масово тестват с тестове с много по-висока чувствителност.

Като постоянно повтаряте как Ви е отчело на 5 ден на 3-дневни само внасяте допълнителни съмнения и напрежение на жени, които нямат нужда от това. Вашият случай е изключение, а не правило и няма нужда да го цитирате на всяка жена с отрицателен уринарен.

Ами 10 ден от трансфера на 2 тридневни, пък не знам рано ли е..
jinchen, стискам здраво палци утре и ти да се похвалиш.
За уринния може да е било рано за отчитане.

Рано е.  На 10ти ден ако са 5 дневни -  да, ще покаже бледа чертичка. Но твоите са тридневни.
Стискам 🤞🤞🤞
Не е рано. На мен ми показа бледа черта на 5 ден.

Странно, 5ти ден на тридневни ембриони имплантацията още не е завършена, чхг навлиза  чак на 8ми ден. Как ти е показал теста?

Сигурно имаш чхг препарати които дават такива резултати.
Имах само прогестерон, който не влияе на теста.

# 505
Не е лентичка. Беше някакъв пластмасов тест, който разглобих защото не можех да преценя дали наистина има нещо.
Многократно съм писала и съветвала, че не препоръчвам толкова ранно тестване ...
Попитахте и просто ви отговорих.

# 506
Защо да няма нужда от ранни тестове? Който иска, нека започне с тях още от деня на трансфера и да ги прави три пъти дневно…Негова си воля. Това няма да промени и повлияе на резултата, независимо какъв ще е той. 🙂 Онова усещане за трепет и тревожност, така или иначе си го има, със или без тестове…

# 507
Прекалено ранното тестване само може да те стресира излишно. Понякога теста показва + чак към 10 ден и ако тестваш като мен на 5 ден и видиш - най- много да се разочароваш.

# 508
И аз мисля , че ще се повторя за 10ти път, но смисъла от ранното тестване е да видиш дали има имплантация. Това е важно за следващите опити. Имам позната с 15 опита и винаги чака до 14ти ден за да тества. Резултатите и все са едни и същи <0.100.  Така не знае имало ли е или не имплантация. Прилагам моите тестове. Четете на кой ден съм ги почнала след трансфера. Чувствитулност 10 -expresstest. 3 бр. 5 дневни. Чхг на ден 6 -132. И колкото и да се опитвате да си налагате мнението с трябва ли или не трябва, стресиращо ли е или си даваш парите на вятъра, подобен тип изказвания, лично на мен ми влизат през едното и излизат през другото ухо. Всеки си има глава на раменете, и мярка на джоба.  

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 13:20 от Free2020

# 509
jinchen, тихичко честито! Heart
Може и по-късна имплантация да е имало, но със сигурност е положителен. Heart Повтори го след 48ч, сигурна съм, че всичко ще бъде наред! Heart

Общи условия

Активация на акаунт