Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 913
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Дано да е така, макар че мисля че баш на 5 ден имаше нещо, понеже имах някви бодежи и изтръпвания и не можах да спя, само се въртях... Има ли някой тук с такова ниско ЧХГ на първи тест и успешна бременност? Иначе да, ще повторя теста след 48 часа.

jinchen, тихичко честито! Heart
Може и по-късна имплантация да е имало, но със сигурност е положителен. Heart Повтори го след 48ч, сигурна съм, че всичко ще бъде наред! Heart

# 511
Здравейте,  Момичета.  Честито на всички с положителни тестове.  Успех и пухкав финал от сърце! 🙏💜
От вчера и при мен започна голямото чакане.  ЗЕТ на 2бр Бластоцисти.  Въпроса ми е,  вчера Прогестерона ми беше 14,49 ng/ml  , дали не е нисък.  Увеличиха ми прогестерона но колко трябва да бъде в деня на трансфера?

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 16:11 от Dalinda953

# 512
Jinchen,
При предната ми бременност, в края на 2019г., на 7ми ден след свеж трансфер на 2 броя 6 дневни ембриончета имах ЧХГ - 31. Бяха се хванали и двете, (но в 8г.с. на едното му спря сърчицето, а другото в момента дивее до мен и разрушава всичко по пътя си). Мисълта ми е, че е напълно възможно да си имаш една нормална бременност с това ЧХГ. Може да е имало късна имплантация, може да се е хванало само едното... Само можем да спекулираме в момента. Пий си всички лекарства, бъди възможно най-спокойна и съвсем скоро ще знаеш. Стискам палци! Simple Smile

Дано да е така, макар че мисля че баш на 5 ден имаше нещо, понеже имах някви бодежи и изтръпвания и не можах да спя, само се въртях... Има ли някой тук с такова ниско ЧХГ на първи тест и успешна бременност? Иначе да, ще повторя теста след 48 часа.

jinchen, тихичко честито! Heart
Може и по-късна имплантация да е имало, но със сигурност е положителен. Heart Повтори го след 48ч, сигурна съм, че всичко ще бъде наред! Heart

# 513
Момичета, имам следния проблем, моля за помощ. Преди малко си пих сутрешната доза хапове - естрофем, дуфастон, но шпа и фолиева. 10 мин след това ми се догади супер много и всичко май отида по канален ред...Чуденката ми е дали да ги пия пак??? За тия 10 мин едва ли нещо е имало ефект нали? Не знам в случая кое е по-добре да повторя дозата или да я пропусна...?

# 514
Днес,8ми ден след трянсфер,пикливия тест ми е категорично отрицателен Sob
Отивам да пускам кръвен,но положението е отписано.
Мамка му..

# 515
Момичета, имам следния проблем, моля за помощ. Преди малко си пих сутрешната доза хапове - естрофем, дуфастон, но шпа и фолиева. 10 мин след това ми се догади супер много и всичко май отида по канален ред...Чуденката ми е дали да ги пия пак??? За тия 10 мин едва ли нещо е имало ефект нали? Не знам в случая кое е по-добре да повторя дозата или да я пропусна...?
Редовно го правя;( Никога не съм повтаряла дозата. Все пак хаповете влизат в кръвта, не само в стомаха Wink

# 516
Екатеринна,

И моят уринарен тест на 8ми ден след трансфер на 6 дневно ембрионче беше отрицателен, хем беше от най-чувствителните. Чак на 10ти ден видях бледа втора чертичка. Не се отчайвай, а прави кръвен тия дни. Успех!

Днес,8ми ден след трянсфер,пикливия тест ми е категорично отрицателен Sob
Отивам да пускам кръвен,но положението е отписано.
Мамка му..

# 517
Да, ама за 10 минути надали са се разтворили хапчетата 🤔
jinchen, най-добре да се обадиш в клиниката и да ги питаш.

Екатеринна, много пъти сме обсъждали ранните тестове и знаем, че няма нищо по-достоверно от кръвния тест.
Стискам палци да се похвалиш с хубаво чхг.

# 518
Екатерина, хей, не отписвай опита! Нищо не е свършило. Твърде рано е дори за кръвен, но го направи за свое успокоение...
Стискам палчета, ще видиш, че всичко е наред! Heart С нетърпение чакам да се похвалиш! Heart

# 519
Редовно го правя;( Никога не съм повтаряла дозата. Все пак хаповете влизат в кръвта, не само в стомаха Wink
Free2020, за да успеят хапчетата да навлязат в кръвта,преди това трябва да са се разградили в стомаха,да са преминали към тънките черва,където се всмукват от "вилите",с които са покрити червата.Това няма как да се е случило,ако наистина jinchen е върнала всичко,което е била изпила след само 10 мин .Аз бих взела отново всички медикаменти.Разбира се,звънни до клиниката,но те няма какво друго да ти кажат.Няма как да отгатнат какво си успяла да абсорбираш и какво си изхвърлила навън.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 10:52 от kremkaramel78

# 520
Не бих взела повторна доза. Процеса на разграждане стартира още в устата, където е силно кръвоснабдено. Но то си е твоя работа. Ако ще се чувстваш по-спокойна в подобни сигуации, повтаряй дозите. На мен ми се е случвало не веднъж и не съм пила повторно. Проблем не е имало.

# 521
Free2020, за да успеят хапчетата да навлязат в кръвта,преди това трябва да са се разградили в стомаха,да са преминали към тънките черва,където се всмукват от "вилите",с които са покрити червата.Това няма как да се е случило,ако наистина jinchen е върнала всичко,което е била изпила след само 10 мин .Аз бих взела отново всички медикаменти.Разбира се,звънни до клиниката,но те няма какво друго да ти кажат.Няма как да отгатнат какво си успяла да абсорбираш и какво си изхвърлила навън.
Може би го казвам от моята гледна точка , защото аз дъвча всички хапчета Wink

# 522
Успях да се свържа с докторката и тя ми каза да не ги повтарям, та се успокоих за момента. Ще видим утре как ще е 2 чхг тест, стискайте палци това 31.4 да е станало трицифрено Blush

# 523
Чак сега излязоха резултатите.На ден 8ми резултата е 13. Вижда ми се ниско,но ще изчакам да повторя пак.

# 524
На 8ми ден колко високо трябва да е?
Аз мисля, че е добре.

Момичета, днес ми е 7 ден от трансфера на 2 петдневни но май опита го описвам...
От два дни имам страхотни бодежи ниско долу и силни болки в корема и кръста. Точно така ме боли като ще ми идва цикъла.
И две вечери подред като си легна ме втриса и ми е много студено, краката ми стават ледени, даже вече си слагам дебело одеяло. Снощи и ми прецапа ръждиво кафяво...
Звънях до клиниката да ги питам за болките но никой не ми вдига. На своя глава пих но шпа.
Не знам, толкова силни болки и бодежи не ми се струват нормални на този етап, твърде рано е .

Общи условия

Активация на акаунт