Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 905
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Не знам колко трябва да е,но можеше да е по -височко,за да сме по-сигурни.
Не отписвай нищо,мен също доста ме придърпва и напоследък ми е все студено.мен ме обнадеждават болките,че явно има нещо захванато.

# 526
  • до най-прекрасния мъж
До преди месец краката ми бяха все лед, сега понякога все още са. Болки и придърпвания имах до 4ти месец, въпреки конските дози Но-шпа. Симптомите при МЦ и бременност са еднакви. Не отписвайте нищо и не си спирайте лекарствата, докато тестът не е категоричен.  
Ръждиво зацапване може да е имплантационно. Аз го получих в края на 6 г.с., началото на 7 г.с.,  предвождано от страхотни бодежи долу. 10 дни зацапвах розово и после си спря.
Благодаря на Бог, в 24 г.с. съм, надявам се така до края.

# 527
Здравейте!
При мен на 8 ден след Зет трансфер на 2 бр. петдневни, кръвния ми показа 83, на 10 ден 192, а на 12 ден 441.
Не трябва да се очайвате! Надежда винаги има и резултатите при всеки са строго индивидуални! При мен единствения симптом беше и все още е болка в кръста. Успех! 🍀

# 528
Момичета, повторих теста днес, онзи ден на 12 ден 31.4,а днес 52.19... Cry Май не са добре нещата... Дали има шанс, все пак се удвоява, ама по-бавно... на около 64 часа...

# 529
jinchen в същата лаборатория ли го повтори? Според мен трябва да направиш още един път тест, нищо не се знае, все пак удвояването го дават от 48 до 72 ч. Важното в момента е, че върви нагоре. Стискам палци!

# 530
Да, в същата лаборатория...
jinchen в същата лаборатория ли го повтори? Според мен трябва да направиш още един път тест, нищо не се знае, все пак удвояването го дават от 48 до 72 ч. Важното в момента е, че върви нагоре. Стискам палци!

# 531
Момичета, повторих теста днес, онзи ден на 12 ден 31.4,а днес 52.19... Cry Май не са добре нещата... Дали има шанс, все пак се удвоява, ама по-бавно... на около 64 часа...

Важното е, че върви нагоре.
Може сега бавно да се удвои и после изведнъж да дръпне напред.
Не спирай с лекарствата, вдругиден още един тест по възможност в същата лаборатория.

# 532
Екатерина- тихичко честито! Heart
Andji_1 - аз също бях със зацапване и болки, а на 11-ти ден ЧХГ ми бе- 379.4
Не отписвай опита! Но шпа 3×2 и спокойствие! Heart Чакам да се похвалиш с хубаво ЧХГ!

Jinchen- според мен има надежда, продължавай с лекарствата и тествай отново. Heart Очаквам хубави новини!

# 533
Аз направих грешката да направя двата си теста в две различни лаборатории ( кой да знае, че и това оказва влияние). 10-ти ден беше 105, 12- ти 146, вече съм в 12-та седмица Simple Smile Колкото и разлика да има между лабораториите и при мен не се удвояваше ня 48 часа.. води се удвояване между 48 и 72 на теория. Успех!

# 534
Момичета вчера ми е 2ри ден след ЗЕТ, нормално ли е краката ми да са ледено студени?  Спала съм с 2 чифта чорапи и днес също са ми студени?  Да не би да ме хване настинка?

# 535
Аз съм на 7ми ден, в началото умирах от студ. Сега ми е жега 😃 Споко само
И сега имам въпрос. Първи опит, зет на 5 дневен ембрион в Мемориал. Днес е 7ми ден, направих един пиклив тест, показа се слабо розова черта. Пия естроферм, инджекции прогестан и вагинални таблетки Литинус слагам. Възможно ли е от лекарствата да дава +? В събота е датата за кръвен. Преди ден пак правих пиклив и беше отрицателен.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 11:07 от AgpeHaJIuHka

# 536
Simon,
чух се с доки и тя каза събота да пусна 3ти тест, който явно ще е решаващ...Въпреки ниското ЧХГ имало шанс щом нараствало, таа пак ще се чака уффф...Frowning1
Екатерина- тихичко честито! Heart
Andji_1 - аз също бях със зацапване и болки, а на 11-ти ден ЧХГ ми бе- 379.4
Не отписвай опита! Но шпа 3×2 и спокойствие! Heart Чакам да се похвалиш с хубаво ЧХГ!

Jinchen- според мен има надежда, продължавай с лекарствата и тествай отново. Heart Очаквам хубави новини!

# 537
Jinchen, само спокойно! Ще видиш, че всичко ще бъде наред! Heart "Точица" се бори и ще се справи! Стискам палчета и чакам резултат.
Аз междувременно напишквах домашни, за да видя насища ли се втората чертичка.
Имаш ли болки, кървене?

# 538
На 8ми ден колко високо трябва да е?
Аз мисля, че е добре.

Момичета, днес ми е 7 ден от трансфера на 2 петдневни но май опита го описвам...
От два дни имам страхотни бодежи ниско долу и силни болки в корема и кръста. Точно така ме боли като ще ми идва цикъла.
И две вечери подред като си легна ме втриса и ми е много студено, краката ми стават ледени, даже вече си слагам дебело одеяло. Снощи и ми прецапа ръждиво кафяво...
Звънях до клиниката да ги питам за болките но никой не ми вдига. На своя глава пих но шпа.
Не знам, толкова силни болки и бодежи не ми се струват нормални на този етап, твърде рано е .
Така съм от третия ден след трансфера , та до ден днешен - 9 г.с. Wink

# 539
Нямам кървене, имам пмс симптоми, като не са постоянни, на някви моменти са. Но пък вчера и днес повърнах сутринта, вчера мислех че е заради хапчетата,че ги пих на гладно, но днес стана преди тях и цял ден ми е някво гадно на главата...
Jinchen, само спокойно! Ще видиш, че всичко ще бъде наред! Heart "Точица" се бори и ще се справи! Стискам палчета и чакам резултат.
Аз междувременно напишквах домашни, за да видя насища ли се втората чертичка.
Имаш ли болки, кървене?

Общи условия

Активация на акаунт