Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 910
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Jinchen- добре дошла в отбора! При мен положението е същото. 😁

# 541
Не е ли рано за такива гадения, още повече че четох че са заради високо ЧХГ, а то мойто е някво никакво...
Jinchen- добре дошла в отбора! При мен положението е същото. 😁

# 542
Нямам идея, но на мен ми беше гадно още от 6-тия ден. Кафето имаше странен вкус и смятах, че ме лови стомашно-чревен вирус. Повръщах, виеше ми се свят, горещи вълни...
Сега вече не ми се гади чак толкова, но от време на време си имам ПМС болки.

# 543
  • до най-прекрасния мъж
Тези неприятни симптоми са от лекарствата. Симптомите от бременността ще започнете да ги усещате, ако въобще започнете, към 6-7 г.с. Сега е много рано за симптоми на бременност, още повече гадене и повръщане.

# 544
При първия (неуспешен) трансфер и аз повръщах. Отдавам го единствено на Естрофем-а, защото от цялата купчина лекарства изключихме само него при втория (успешен засега) трансфер. По принцип съм със здрав стомах, но Естрофем-а не ми понесе и повръщах два или три пъти. Гаденето при бременност е доста по-различно, аз вече не бих могла да го сбъркам, но определено на толкова ранен етап няма как да се усети. При мен се появи в средата на 7 г.с.

# 545
Докога се пие този Естрофем? Някой има ли идея? Явно наистина е от него.

# 546

Аз съм в 7г.с и док ми каза да пия още една седмица

# 547
  • Пловдив
На мен ми го спряха в средата на 11.г.с.

# 548
Пък аз смятах, че лесно ще се отърва. 😁
Jinchen- настрой се, че дъъълго ще сме така!

# 549
  • до най-прекрасния мъж
Но шпа, Дуфастон, Естрофем и Климара вземах до 15 г.с. После ми ги спряха.

# 550
Момичета, не знам дали е от естрофема, него го пия от пункцията насам вече повече от 2 седмици и нямах проблеми до вчера, а това което се промени е че добавихме дуфастон, така че съм по-склонна да го отдам на него... но знам ли, иначе и на мен ми се струва рано за симптоми повръщането.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 22:05 от jinchen

# 551
Добро утро, момичета!
За мен май опита наистина приключи.
Болките  ми спряха и ми повече кафяво ръждива кръв от снощи. Предполагам, че лекарствата които приемам пречат да ми дойде същинския цикъл. Не съм си правила  все още тест, днес ми е 8 ден от трансфера, мислех да си направя утре но.... Вчера звъннах до клиниката, казаха ми да спра Фраксипарина и да лежа и в понеделник да направя тест. Днес ще им звъня пак но не виждам какво могат да ми кажат.

# 552
Според мен изчакай теста, много момичета в групата са писали за подобни зацапвания и после теста е +. Ако трансфера ти е на 5 дневни може и днес да отчете кръвен тест.
Добро утро, момичета!
За мен май опита наистина приключи.
Болките  ми спряха и ми повече кафяво ръждива кръв от снощи. Предполагам, че лекарствата които приемам пречат да ми дойде същинския цикъл. Не съм си правила  все още тест, днес ми е 8 ден от трансфера, мислех да си направя утре но.... Вчера звъннах до клиниката, казаха ми да спра Фраксипарина и да лежа и в понеделник да направя тест. Днес ще им звъня пак но не виждам какво могат да ми кажат.

# 553
Отиди днес на кръвен. Рано е за цикъл...да ти е 10...11..12 ден след трансфер -ДА, но на 8ми ден искрено се надявам да е бременност! Късмет!

# 554
Матката контахира периодично и не е нужно да имаш болки постоянно в самото начало. Понякога липсват изцяло, понякога се засилват. Относно зацапването, най-вероятно е стара кръв от имплантацията. А що се отнася до идването на цикъл, въпреки приема на медикаменти след трансфер, повярвай ми не го спират, ама грам! Въпреки всичко, дано е успешен опит и се похвалиш с положителен тест за бременност. Успокой се, колкото и да е трудно!

Общи условия

Активация на акаунт