Паническо разстройство - 50

• 42 221
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Не съм го спрял още. На три четвъртинки денем и цяло преди сън съм. Повярвам ли, че е игра на мозъка ще си го изживея, но уви - не става. Нечовешки страх. Sad

# 106
Не съм го спрял още. На три четвъртинки денем и цяло преди сън съм. Повярвам ли, че е игра на мозъка ще си го изживея, но уви - не става. Нечовешки страх. Sad
То не е само мозъка, тук има и физически аспект.

# 107
Само това ме притеснява много, че имам епизоди с часове да си мисля, че ще умра в същата секунда. По по-различен начин от нормалното го мисля.

# 108
Георги какви съвети им даваш да пият алкохол докато приемат хапчета? Тва ако някой ти се върже, няма да има по прост човек на света...

# 109
Георги какви съвети им даваш да пият алкохол докато приемат хапчета? Тва ако някой ти се върже, няма да има по прост човек на света...
Ако трябва да избяга от бензодиазепини, и бензин ще дам съвет да пие. Това са легални наркотици, и трябва на всяка цена да се спрат. Аз не давам съвет да пие, а да замени наркотиците с алкохол. Пак е зло, но по-малкото. А аз лично победих паниките с алкохол , не се гордея с това, но така се случи. От над 7 месеца не съм имал паника.

# 110
Спирането на бензодиазепини, ахтипсихотици, АД е направо кошмарно. Няма как да мине без един дълъг период на абстиненция когато си мислиш, че или умираш, или откачаш, а вероятно и двете.

# 111
Нали постепенно ги намалявам, защо така такива проблеми... два дена бях приблизително окей, сега два дена и ето трети нов ден - зле. То не зле, ами направо забравям кой съм. Когато се сетя ме е страх да не се загубя. Да не умра и да спра да съществувам. Знам, че е лесно да се каже "И кво толко", ама дори в режим "Рамбо" не мога да вляза. Ципралекса вече един месец някъде се натрупа, предполагам вече че ми вреди, но ме е страх да спра.

# 112
Колкото и постепенно да се намаляват, почти няма хора, които да са минали без абстиненция. Важното е да си подготвен, защото аз не бях и си мислех, че откачам и умирам.

# 113
Ох аз днес съм с пристъп на мигрена, обаче ме е страх да взема лекарството за нея, понеже си е силно хапче, а с тоя ад, не знам дори дали може. Неудобно ми е и на психи да звъня в почивен ден… а пристъпът е ужасен, и сега съм в чуденка. Уж никъде не намерих инфо да има взаимодействие, обаче пак ме е страх. Някой има ли инфо дали е проблем имигран и коаксил да се пият в един ден? 🤢

# 114
Ох аз днес съм с пристъп на мигрена, обаче ме е страх да взема лекарството за нея, понеже си е силно хапче, а с тоя ад, не знам дори дали може. Неудобно ми е и на психи да звъня в почивен ден… а пристъпът е ужасен, и сега съм в чуденка. Уж никъде не намерих инфо да има взаимодействие, обаче пак ме е страх. Някой има ли инфо дали е проблем имигран и коаксил да се пият в един ден? 🤢
Няма проблеми. Но имай предвид, че коаксил също провокира мигрени, това е част от основния му ефект. Не отминава с времето. Аз като пиех, имах доста дни тежки главоболия, така и до края не спряха.

# 115
Аз нямах абстиненция след спиране на ксанакса,а го приемах 5-6 месеца. Колко дълго го пртиемате?
Тревожно ми е, минах си есобел на цяло.

# 116
Няма проблеми. Но имай предвид, че коаксил също провокира мигрени, това е част от основния му ефект. Не отминава с времето. Аз като пиех, имах доста дни тежки главоболия, така и до края не спряха.

Значи казваш, че няма проблем да взема имигран? Нямам проблем с мигрените, толкова съм свикнала, че не ми правят впечатление. Просто пия половинка имигран и забравям за пристъпа. Ти приемал ли си имигран или хедан, или въобще суматриптан, докато си пил коаксил?

# 117

Значи казваш, че няма проблем да взема имигран? Нямам проблем с мигрените, толкова съм свикнала, че не ми правят впечатление. Просто пия половинка имигран и забравям за пристъпа. Ти приемал ли си имигран или хедан, или въобще суматриптан, докато си пил коаксил?
Не. Аз не пия излишно хапчета. Просто си търпях. В по-лошите дни се напивах.

# 118
Аз нямах абстиненция след спиране на ксанакса,а го приемах 5-6 месеца. Колко дълго го пртиемате?
Тревожно ми е, минах си есобел на цяло.

2-3 години с прекъсвания на Лексотан. Стана ми зле от него. Започна да ми става зле, когато го пиех. Минах на Ксанакс и започнах спирането на бензодиазепините с него. По 4 на ден пиех за няколко дена от 0,25. После като започна спирането, от целите станаха на половинки (без вечерното); сега днес ми е последен пети ден на четвъртинки всичките без вечерно и се чудя кое да махам. Чувствам се сякаш не съм от този свят, сякаш съм друг. Виждам света и ми харесва, искам да го живея, а някак не ми се позволява. Ако някой ме убеди, че няма да умра и ще отмине ще си го приема за даденост. Но уви няма, всички са експерти на антидепресантите, но не и на спирането на бензодиазепини. Хем чета, че се връщат същите проблеми десетократно, хем не вярвам, защото нали го пиех Лексотана за много страшните мисли преди, а сега като са десет пъти по-силни направо не знам кой съм на моменти. Пия Ципралекс и уж щеше да оказва добро влияние, ама не знам вече. Понякога имам чувството, че даже ми пречи.

# 119
Много е гадно това през което преминаваш!
Но все казваш някой да те убеди, че няма да умреш? Как някой да те убеди в нещо, в което мислите ти те карат да НЕ вярваш?
Няма да умреш, сигурна съм!
Успях ли да те убедя? И кой забога ти е предписвал 3 години бензодиазепини? Моята лекарка на 20тия ден беше категорична да го махам…

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 17:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт