Паническо разстройство - 50

• 42 211
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Паническо разстройство - методи и техники за преодоляване

Паническо разстройство, депресия, паник атаки

Психология за всеки

Като в първата най-вече се пише. Доста тъпотии се пишат, но има и много читави хора, които дават адекватни съвети.

# 511
Паническо разстройство - методи и техники за преодоляване

Паническо разстройство, депресия, паник атаки

Психология за всеки

Като в първата най-вече се пише. Доста тъпотии се пишат, но има и много читави хора, които дават адекватни съвети.
Мерси! Ще ги разгледам довечера.

# 512
Здравейте, нормално ли е да се чувствам подтисната, да не ми се комуникира, да мълча, апатия... Дали е от хапчетата. Не работя в момента. Страх ме е как ще излезна от това. Почти 20 дни пия ксетанор и клонарекс. 😔 Нямам живец.

# 513
Здравейте, нормално ли е да се чувствам подтисната, да не ми се комуникира, да мълча, апатия... Дали е от хапчетата. Не работя в момента. Страх ме е как ще излезна от това. Почти 20 дни пия ксетанор и клонарекс. 😔 Нямам живец.
Ами възможно е, защо да не. То много хора без хапове и диагноза са си така.

# 514
Здравейте.

Бях при новата психиатърка, която категорично заяви, че за моето състояние коаксил е, като да се лекувам с прахче за тежък грип, вместо с антибиотик.
Изписа серопрам и флуанксол.
Каза да започвам от утре, но не трябва ли някакво спиране на стария? Как така от раз да спра стария и да започна новия?

# 515
Здравейте.

Бях при новата психиатърка, която категорично заяви, че за моето състояние коаксил е, като да се лекувам с прахче за тежък грип, вместо с антибиотик.
Изписа серопрам и флуанксол.
Каза да започвам от утре, но не трябва ли някакво спиране на стария? Как така от раз да спра стария и да започна новия?
Не. И на мен ми каза от раз. Успех!
И аз успях да си насроча час при специалист, да видим.

Някой усещал ли е треперене, крампи, главоболие в тежките фази?

# 516
Не намирам логика, и много се притеснявам…

# 517
Здравейте, отново аз тук. След известни събития и горещината лятото пак съм в играта ПА. Писна ми от тази хипохондрия от кво ли не бях болна. Стигна се до там, че се обаждах на два гинеколога като ми закъсня цикъла за 2 дни. Крайния резултат е сърцебиене, пулс 100 и над е прескачане. Нямах тефона на новия ми апарат на кардиолога иначе и тормоз на него🙃🙃☺
Спрях да комуникирам с хора говорещи за болести и болни. Вече нямам съпричастност и съм станала само да се опазя нервите, защото живота ми е АД с тези страхове
Помагайте как да се оправя без антидепресанти
Склонна съм да пия деаксит помага ми. Кардиолога ми го преписва

# 518
И на мен ми каза така от раз. Смених ги от раз и нямаше проблем при самата смяна.

master333, моята хипохондрия е на път да ме погуби. Няма оправия. Аз бях с пулс 130. От силния стрес не ми идва и вече се чудя накъде да хвана. Ходих и на кардиолог, нищо ми няма. Започнах да треперя, да съм със замъглено зрение при паника и некоординирани крайници и съм в някакъв ужас. Пия 1 табл лексотан и започва да ми просветва. Запазила съм час при психиатър, да видим какво ще каже. Купих си деанксит, за да имам, ако реша да го започна. Ходя и на психолог. Дано отнякъде дойде някакво спасение или поне облекчение. Пий някакви успокоителни лекарства. Приемаш ли АД и някакви лекарства изобщо?

# 519
Хора, имате ли екстрасистоли? Как се издържа с това чудо? Аз пих деанксит и доста помогна, спрях го заради препоръка от личен лекар, че не е ок да се предлага дълго време.. Просто тези екстрасистоли ме докарват до лудост +моята хипохондрия и картинката е чудна! Чудя се има ли някой, който ги има от години и може ли да се дължи само на психика..

# 520
Цитат на:  link=topic=1354997.msg43370521#msg43370521 date=1629997916
И на мен ми каза така от раз. Смених ги от раз и нямаше проблем при самата смяна.

master333, моята хипохондрия е на път да ме погуби. Няма оправия. Аз бях с пулс 130. От силния стрес не ми идва и вече се чудя накъде да хвана. Ходих и на кардиолог, нищо ми няма. Започнах да треперя, да съм със замъглено зрение при паника и некоординирани крайници и съм в някакъв ужас. Пия 1 табл лексотан и започва да ми просветва. Запазила съм час при психиатър, да видим какво ще каже. Купих си деанксит, за да имам, ако реша да го започна. Ходя и на психолог. Дано отнякъде дойде някакво спасение или поне облекчение. Пий някакви успокоителни лекарства. Приемаш ли АД и някакви лекарства изобщо?
Приемаш ли АД и някакви лекарства изобщо?
Приемах преди 4 години Сероксат за три месеца и преди няколко месеца пих деаксит
 Татко като почина преди години пих какво ли не лексонан, ксанакс, но ксанакса ми действаше ужасно.
Много ми помогна спорта, но пак се върнах към това състояние. Спасение няма, за цял живот е.

# 521
Хора, имате ли екстрасистоли? Как се издържа с това чудо? Аз пих деанксит и доста помогна, спрях го заради препоръка от личен лекар, че не е ок да се предлага дълго време.. Просто тези екстрасистоли ме докарват до лудост +моята хипохондрия и картинката е чудна! Чудя се има ли някой, който ги има от години и може ли да се дължи само на психика..

Ама тия екстрасистоли лекар ли ги установи, или ти си мислиш, че ги имаш? Аз дори идея нямам какво е това, за да ти кажа дали го имам…

# 522

Ама тия екстрасистоли лекар ли ги установи, или ти си мислиш, че ги имаш? Аз дори идея нямам какво е това, за да ти кажа дали го имам…
На мен екстрасистулите ми ги установи с холтер, предписаха ми магнерод по 2т и разбира се АД😆😁😁

# 523
А за тях не си въобразявам, холтери, кардиолози.. Това са от нещата, които не съм си измислила, че иначе други има много въображаеми Simple Smile
Мастър - оправи ли се с АД прескачането и от колко време го имаш?

# 524
Екстрасистоли не се оправят. Аз ги имам от много години. Още преди да се проявят паники. В моменти на много емоции ги имах. После вече с паниките. Сега няма паники и тревожности, и пак си има. Няма страшно. Не минават, но и не се мре. Имам по около 20-30 на 24 часа всеки ден, двойни камерни най често.

Цветелина, изписано ти е добро лечение. Почвай го. Серопрам е добър АД.

И за вземащите деанксид и нежелание за АД... Няма да стане. По-сериозно лечение подхващайте, защото после става доста тежко.

Общи условия

Активация на акаунт