Паническо разстройство - 50

• 42 161
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Термовизуална диагностика? Какво е това и какво се вижда там?
Цвeтелина Иванова 606608, аз съм с киста на яйчника и направих какви ли не изследвания. Сега за финал не ми идва и съм във филма, ама то при този стрес и спиране на АД. М/у другото при спирането на АД ми се появи зацапване извън цикъл и оттам ми тръгнаха паниките. Аз съм с ПКЯ.
veseuka, това с колит и болки в корема го минах миналата година. Пак доктори, прегледи.

Ми това е една камера, която улавя топлинни сигнали. Смисъл, ако има патология някъде в тялото самото място светва в червено, и от там те насочват към специалист. Моите образувания светеха в синьо, като лекарят коментира, че това са доброкачествени образувания, както сама знам, но той не знаеше за тях. Имам проблем с гърба и кръста, те също се оцветиха в леко червеникаво, и каза да ги пазя. Като цяло е доста евтин, и не знам колко доказан метод, но не пречи да се изпробва. Има доста отзиви за това. Намира се в София не помня обаче коя поликлиника беше в Гео Милев. Напиши в Гугъл термодиагностика, и ще ти излезе. Интересен метод е.

# 556
Скрит текст:
Цвeтелина Иванова 606608, аз съм с киста на яйчника и направих какви ли не изследвания. Сега за финал не ми идва и съм във филма, ама то при този стрес и спиране на АД. М/у другото при спирането на АД ми се появи зацапване извън цикъл и оттам ми тръгнаха паниките. Аз съм с ПКЯ.
veseuka, това с колит и болки в корема го минах миналата година. Пак доктори, прегледи.

Ми това е една камера, която улавя топлинни сигнали. Смисъл, ако има патология някъде в тялото самото място светва в червено, и от там те насочват към специалист. Моите образувания светеха в синьо, като лекарят коментира, че това са доброкачествени образувания, както сама знам, но той не знаеше за тях. Имам проблем с гърба и кръста, те също се оцветиха в леко червеникаво, и каза да ги пазя. Като цяло е доста евтин, и не знам колко доказан метод, но не пречи да се изпробва. Има доста отзиви за това. Намира се в София не помня обаче коя поликлиника беше в Гео Милев. Напиши в Гугъл термодиагностика, и ще ти излезе. Интересен метод е.
А мозъкът изследва ли? Мен не е страх, че трудното спиране на АД и сравнително рязкото спиране, може да са ми докарали нещо на мозъка.

# 557
Георги, знам. Скенер с контраст бил по-добър за червата, но ямр е по-показателен за ендометриоза. Затова мисля него да направя. Дано не е ендометриоза, все гадни неща Sad
Момичета, при мен колитът е от много време и е съпроводен със странни болки ниско в дясно, често и бодежи. Не знам от какво е, при гинеколотът уж са ок нещата, ама то само с лапароскопия се вижда. Другите искат колоноскопия. Все гадни инвазивни методи, затова искам да пробвам с образно изследване с контраст. Иначе АД може и да влияят на цикъла и да го разбъркват малко.

# 558
Скрит текст:

А мозъкът изследва ли? Мен не е страх, че трудното спиране на АД и сравнително рязкото спиране, може да са ми докарали нещо на мозъка.

Това вече не мога да кажа… може да попиташ по телефона, лекарят е изключително отзивчив и мил.

# 559
Цвeтелина Иванова 606608, мерси, ще се престраша да попитам.
veseuka, аз какво ли не пих за този корем, какво ли не изследвах. И там какъв филм беше, не искам да си спомням. Накрая АД явно подейства и болките спряха.

# 560
Сериозно, изследването е 80 лв на цяло тяло. Това на фона на всички пари, дето ги даваме за какво ли не, са нищо. А дава доста инфо. На мен сподели, че имам прегъната жлъчка, сега се сещам. Дори ми я показа.. даже май скоро ще му пиша имейл да ми изпрати снимките от изследването ми. Ей така, да си ги имам. Влезте във фб има страница, там има повече инфо.

# 561
veseuka, аз какво ли не пих за този корем, какво ли не изследвах. И там какъв филм беше, не искам да си спомням. Накрая АД явно подейства и болките спряха.
А кой АД ти изписаха, който ти помогна и за стомашните проблеми ?

# 562
А кой АД ти изписаха, който ти помогна и за стомашните проблеми ?
Аритави, но не за стомашните болки. Просто си бях за АД, който вероятно намали тревожността и ми минаха болките, ама пък друго се появи, та пълно щастие няма.

# 563
А вие събуждате ли се със сърцебиене? Аз така се събуждам откакто съм в това състояние. Едно ускорено думкане, гадене и тревога, която ме избива направо на рев после…?

# 564
А вие събуждате ли се със сърцебиене? Аз така се събуждам откакто съм в това състояние. Едно ускорено думкане, гадене и тревога, която ме избива направо на рев после…?
Ахам, при мен е треперене.

# 565
Ахам, при мен е треперене.

Това донякъде ме успокоява, че не се будя само аз с това ужасяващо чувство. Дано поне тези новите лекарства, които ми изписаха ми помогнат… минали са общо 2.5 месеца, а ми се струват години. 😔
И както Георги каза, яд ме е, че пропускам моменти от живота, които няма как да си върна после. Но пък брат ми ми каза - “изживей го и това, все пак никога повече няма да се чувстваш така”. Дано! 🍀🍀🍀

# 566
Скрит текст:
Ахам, при мен и треперене.
Това донякъде ме успокоява, че не се будя само аз с това ужасяващо чувство. Дано поне тези новите лекарства, които ми изписаха ми помогнат… минали са общо 2.5 месеца, а ми се струват години. 😔
И както Георги каза, яд ме е, че пропускам моменти от живота, които няма как да си върна после. Но пък брат ми ми каза - “изживей го и това, все пак никога повече няма да се чувстваш така”. Дано! 🍀🍀🍀
Дано! 2,5м са нищо за подобно състояние. Аз съм с около 4г. пред теб и още съм супер нестабилна. Дай си време.
Нормално е да се успокояваш, че не си сам в това начинание. Писането с хора, които знаят през какво минаваш от първо лице, понякога успокоява.

# 567
Най - редовно като съм в това състояние. Пулс 60 при мен няма никога не съм виждала. Вече го усещам и като го напипвам. Спрях цигари, алкохол всичко. Но пак в нервен период това е положението! Пия конкор 5мг

# 568
Към жените в групата
Мислите ли ,че е възможно преди цикъл симптомите на тревожност и тн да се усилят?
Вчера не ми беше много ок ,чувствах се ужасно и днес ми дойде 😒

# 569
Да. Преди цикъл е ужас. Не се трая. Тревожност, рев, каквото си помислиш.

Общи условия

Активация на акаунт