Паническо разстройство - 50

• 42 075
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Цвети хапни малко кисело мляко  с канела. Канелата ще ти засили апетита. Портокала също въздейства на апетита.

# 646
Георги Дяков Благодаря,за споделеното мнение!   Flowers Four Leaf Clover

# 647
Цвети хапни малко кисело мляко  с канела. Канелата ще ти засили апетита. Портокала също въздейства на апетита.

С много ниско кръвно съм, мляко с канела ще ме смаже.

Анонимен, пия 3х1 коаксил сега и 3 или 4хксанакс от 0.5… днес бях на ехография на щж в отлично състояние е. Утре съм на ехограф на коремни органи, и приключвам с лекарите. Явно ще приема, че съм луда…

# 648

С много ниско кръвно съм, мляко с канела ще ме смаже.

Анонимен, пия 3х1 коаксил сега и 3 или 4хксанакс от 0.5… днес бях на ехография на щж в отлично състояние е. Утре съм на ехограф на коремни органи, и приключвам с лекарите. Явно ще приема, че съм луда…
Аз пак ще кажа - вземи си 2 сайдера. Ще ти отвори апетита. И ще те отпусне. Много ксанакс приемаш, това не е ОК. А защо още коаксила? Нали изписаха друго?

# 649
Георги, не мога да приемам лекарства с тази активна съставка. В по-предишен пост бях обяснила какво ми причиняваше ципралекса 15 дни на четвъртинка, какво останало за половин или цяло. Коаксил каза психи докато ида в четвъртък, защото имам синдром на отнемане, и положението беше мноооооого критично. Днес го пия и съм две-три идеи по-добре. Пила съм само един ксанакс и половина. Иначе до това време бях на три да вчера.

# 650
ОФ, физически съм аут и нямам време да пиша, но чета. Искам да драсна един дълъг пост, но просто умирам за сън.
Цвети, не искам да се меся, аз съм същата като теб понякога. Човек като се гледа отстрани в друг се вижда колко е смешен.
Каквото и да ти кажат дори за едното мляко с канела измисляш причини. Добре бе момиче, не яж, все ще ти дойде глада. Писаха ти да търпиш - спираш си лекарствата, ами честно така няма да се оправиш проумей го!
Един месец пих ципралекс в пълна агония, три месеца още влизах в час, няма да е лесно! Не мисли че с това не мога да ям, онова не мога да пия ще ти се получи. Няма!
И помисли кое отключва това, защо не се успокояваш, дори и с лекарства. Има нещо, което спестяваш на нас и себе си.

# 651
Опитвам се да се само анализирам, но в главата ми е каша. Цял живот неувереност в себеси, води до това да не вярвам на никого. Та аз още ходя по лекари, “надявайки се” да открият нещо, което води до това. Не мога да го приема, май това е проблемът. Слаб човек съм, много слаб, и това е… не знам.

# 652
Цвети, според мен намали ксанакса, но леко и постепенно. Знам, че си в ада и се чудиш какво да правиш. Затова се опитай да намалиш дозата (тук подкрепям Георги). И аз съм дезориентирана, това ме плаши. Аз не можах да се справя с алкохол, Георги. Гади ми се, а се надявах да помогне твоят метод.
Хора, стигнах до извода, че 3месеца х 100мг на ден 5htp може и да ми е дошло силно и да развивам серотонинов синдром. 5hto side effects пише, че може да предизвика и карцином и да доведе до смърт. Та сега вече съм яко във филма. Някой ще ми каже ли, дали е възможно?

# 653
Е отказа да се приеме състоянието е нормален. До година някъде продължава. После приемаш и нещата влизат в нови коловози. И тогава почва истинското лечение. В момента е просто лутане. Аз имам познат, още от първата седмица го метнаха на черешата, но успехите започнаха чак след 8 месеца. Тогава се осъзна, че е психическо. Лошото е, че сега е в психиатрия пак заради злоупотреба с марихуана.

Както казах с алкохола, не при всеки работи. Но при много хора се случват нещата. 5-htp не може нищо да направи, спокойно. Но ако искаш билки, вземи си Now Mood Support with relora. Действа сравнително добре и след 2 седмици настъпва ефекта му.

# 654
Скрит текст:
Е отказа да се приеме състоянието е нормален. До година някъде продължава. После приемаш и нещата влизат в нови коловози. И тогава почва истинското лечение. В момента е просто лутане. Аз имам познат, още от първата седмица го метнаха на черешата, но успехите започнаха чак след 8 месеца. Тогава се осъзна, че е психическо. Лошото е, че сега е в психиатрия пак заради злоупотреба с марихуана.

Както казах с алкохола, не при всеки работи. Но при много хора се случват нещата. 5-htp не може нищо да направи, спокойно. Но ако искаш билки, вземи си Now Mood Support with relora. Действа сравнително добре и след 2 седмици настъпва ефекта му.
А може ли да ми докара ефектите, които са описани, и аз ги имам- главоболие, гадене, тремори, дезориентиране и т.н.? Освен да спирам всички добавки и да пия 2л вода на ден, за да чистя. Ако не стане, отивам в Спешното. Така пише, че това състояние е животозастрашаващо. Пия ГАБА, Л-теанин и магнезий + мелатонин 3мг вечер. Освен да остана на магнезий и мелатонин 3мг, да чистя и да купя това на Георги. Пси ми предложи вариант с 5мг. бринтеликс на ден.

# 655
Година?!?!? Ти ме отчайваш съвсем…

А какво ли става с другия анонимен? 😒

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 21:59 от Анонимен

# 656

Не е писал скоро. Вероятно е спрял успешно лекарствата и дано.
Аз сега да отивам ли в Спешното на скенер за този синдром, ако имам нещо увредено, 5htp и цялата каша?

# 657

Аз сега да отивам ли в Спешното на скенер за този синдром, ако имам нещо увредено, 5htp и цялата каша?

Според мен не ходи, но ако смяташ, че имаш пари за даване - отиди, за да се успокоиш. Не знам, и аз съм страшен хипохондрик, та не мога адекватно да те посъветвам.

# 658

Абе нищо ви няма бе, хора. Седнете си на гъза. В тоя ковид сега само до паникьори им е на лекарите. Нямаш никакви симптоми освен паника и тежка хипохондрия. От добавки няма кво да се случи, особено с 5-htp. Аз съм пил по 10 капсули + мелатонин + hemp seed oil и нищо. Не сте толкова чупливи. Сега аз ще кажа как бих постъпил, защото съм бил в тая ситуация. И не пиех бензо. 100 грама водка на екс с една бира. И след това бих се отпуснал. Ако е паника, ще отпусне и ще замаи. Ако е болест, ще има прояви на повръщане , болков синдром и т.н.
Но в спешно не стъпвам, особено в момента, както им е претоварено на лекарите. Най - много да отнесете ангиография за стент и после по-зле.

А когато нещо не е ОК правя 3 качвания на 8 етажа бързи и ако съм жив, значи нищо ми няма. Тъкмо загрявка.

# 659
Георги, какво мислиш за тази форма на магнезия? Много я хвалят относно когнитивните функции
 https://bulvit.com/now-magtein-magneziev-treonat.html?gclid=Cj0K … RUvkaAtPeEALw_wcB

Общи условия

Активация на акаунт