Каква марка хладилник да избера тема N⁰2

• 45 463
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Трябва да вземат старият уред без заплащане. Технополис го правят в провинцията, а в София Екометал събира от адрес. Уж плащат, но за мен е важно да ме отърват, не съм си търсила едноцифрената сума.

# 106
  • WonderLand
Update Blush

Минах през магазините, за да видя моделите на живо. Буквално се влюбих в LG-то в Zora - https://zora.bg/product/gbb62pzgfn
Макар Samsung-ът също да беше впечатляващ. Мъжът ми държеше на Liebherr, но след прочетеното тук и малко ровене в чужди сайтове успях да го убедя да купим LG. Силно се надявам да сме направили правилния избор. Утре машинката ще бъде у дома и ще пиша как се държи.
Малко ме притеснява височината, но се надявам да не чак толкова голям проблем.
Какво ни спечели:
1. Дизайн - супер изчистен
2. Доволно количество рафтове и 2 чекмеджета
3. Total No Frost
4. Опция за WiFi задаване на температура - каквото и да означава това
5. Рафт за бутилки - ще можем да си купуваме винце без да се чудя къде да го съхранявам до момента на консумация

6. Клас на енергийна ефективнос D, консумация на годишна база 217kWh (за сравнение сегашният ни Samsung харчи с около 50kWh повече за завидните си 160см)
7. Много добра цена (-200лв от стандартната) + опция за изплащане без оскъпяване, при това за цели 11 месеца

Благодаря за темата. Успех на търсещите Blush

Честит хладилник, и аз го загледах и харесах и исках да попитам дали посоката на отваряне на вратите може да бъде променяна и дали наистина има сгъваем рафт (в рекламното видео е показано, че има, но в характеристиките пише, че няма). Питам тъй като ще го поръчам онлайн и сигурно няма да мога да го видя на живо преди това.

# 107
  • София
Update Blush

Минах през магазините, за да видя моделите на живо. Буквално се влюбих в LG-то в Zora - https://zora.bg/product/gbb62pzgfn
Макар Samsung-ът също да беше впечатляващ. Мъжът ми държеше на Liebherr, но след прочетеното тук и малко ровене в чужди сайтове успях да го убедя да купим LG. Силно се надявам да сме направили правилния избор. Утре машинката ще бъде у дома и ще пиша как се държи.
Малко ме притеснява височината, но се надявам да не чак толкова голям проблем.
Какво ни спечели:
1. Дизайн - супер изчистен
2. Доволно количество рафтове и 2 чекмеджета
3. Total No Frost
4. Опция за WiFi задаване на температура - каквото и да означава това
5. Рафт за бутилки - ще можем да си купуваме винце без да се чудя къде да го съхранявам до момента на консумация

6. Клас на енергийна ефективнос D, консумация на годишна база 217kWh (за сравнение сегашният ни Samsung харчи с около 50kWh повече за завидните си 160см)
7. Много добра цена (-200лв от стандартната) + опция за изплащане без оскъпяване, при това за цели 11 месеца

Благодаря за темата. Успех на търсещите Blush

Честит хладилник, и аз го загледах и харесах и исках да попитам дали посоката на отваряне на вратите може да бъде променяна и дали наистина има сгъваем рафт (в рекламното видео е показано, че има, но в характеристиките пише, че няма). Питам тъй като ще го поръчам онлайн и сигурно няма да мога да го видя на живо преди това.

За съжаление няма сгъваем рафт, но пък пространството вътре е огромно. Няма и WiFi, само Smart Диагностика. И двете неща не са проблем за мен, но Вие може да държите на тях. Иначе хладилникът е страхотен.

# 108
За моделите над 2м ви трябва стълба за да слагате нещо на последният рафт Grinning , незнам по каква логика са решили да са толкова високи.

# 109
Е то зависи и ползвателя колко е висок.... Много добре се нареждат нещата у нас...там най-отгоре и навътре си е моето рафтче хахаха... Аз обаче съм 182см....

# 110
  • София
Аз съм 173см висока. На най-горния рафт съм сложила разни бурканчета, които се ползват по-рядко. Simple Smile

# 111
Най-горе са напитки - тетрапак вино, някакви бутилки. Вадят се лесно, защото се подават, а не ровя навътре.

# 112
Здравейте, предстои покупка на хладилник. Насочила съм се към следния модел:
LG GBF567PZCMB
https://electron.bg/gbf-567pzcmb-p-344162.html
Моля за мнения. Благодаря!

# 113
Здравейте, предстои покупка на хладилник. Насочила съм се към следния модел:
LG GBF567PZCMB
https://electron.bg/gbf-567pzcmb-p-344162.html
Моля за мнения. Благодаря!
Отличен модел.

# 114
  • София
Не мога да се зарадвам на придобивката, хем мерих, монтажни схеми сравнявах (въпреки че не очаквах разлики) и се оказа, че има. Сега не може даде повече казват вратичките на стария не пасват на дължината на новия, разминават се с новия с около 2 см.

# 115
Съжалявам, че така се е получило.
Ето за това избягвам вградени уреди- като  трябва да се подмени и се оказва, че на копчето палто трябва да се купува.

# 116
  • София
Петя, те не че другите не се различават Sad
В интерес на истината преди да реша да правя нещо внимателно проучвам и бях останала с впечатлението, че точно при вградените този проблем отсъства.
Пералнята ни е трета, миялната - трета, котлоните втори. Единственото нестандартно, което исках да взема и се отказах бе MW. Тази от серията на  печката бе нестандартна - по-висока, че и по скъпа от фурната, и това не спря мислейки за евентуална замяна.

# 117
Много е неприятно и дано намерите решение. Чак мен ме е яд, като се случи така на някого..
А ако се поръчат нови вратички дали ще стане?

# 118
Здравейте,
Търся мнение за този хладилник  😊

https://www.tehnomix.bg/hladilnik-s-frizer-bosch-kgn49xlea

# 119
  • Велики Преслав
Ми, хубав е, ама много скъп ми се вижда за това което предлага. Също така е шумен. 40 децибела. Не видях инверторен ли е компресора. Май не е. Аз не бих си купил такъв.

Общи условия

Активация на акаунт