Пазаруване от HМ, тема 53

• 51 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми излезе в намалението.

А все още ли го виждаш там? На компютър ли си или с телефон? Интересно, що така. И дали няма други намалени работи, дето да не ги виждаме  ... Wink

# 91
    FIORE, кое те притеснява?
    Размерът. Свличат се на кръста.
    Ще им дойде времето.
    Обаче сега ще трябва и точен размер да поръчам и покрай това....кой знае още какво:joy:

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 10:59 от *FIORE*

# 92
    • Mostly in my mind
    На мен ми излезе в намалението.
    [/quote
    А все още ли го виждаш там? На компютър ли си или с телефон? Интересно, що така. И дали няма други намалени работи, дето да не ги виждаме  ... Wink
    Да, все още си го виждам и е наличен. От телефон гледам.

Девичке,  последните години все от НМ и Икеа взимам спално. Заради тях си взех и подходящи възглавници и завивки.

# 93
    • София
    Момичета, как поръчате до офис на Еконт?

# 94
    Лолита, а аз съм на компютър и при мен, както казах, не излиза в секцията с намалението, а в редовната. Явно това е разликата - приложението за телефона сортира по-добре стоките.

# 95
    На телефон, без приложение, от браузър влизам, също го няма в секцията с намалено спално бельо.

# 96
    Аз от телефона ги търсих, нямаше ги в Намалени.

# 97
    • Mostly in my mind
    Странно. На мен ми излиза в намалени и от компютър.

# 98
    Намалени-спалня-спално бельо ли отваряш, или?
    Щото тая рокля там каква е...

# 99
    • Mostly in my mind
    Да,Тете. Секция лятна разпродажба и после НМ Номе. Не отивам в секция Спално бельо, а в общата. Роклята, както викаш, е домашен халат от купро с десен от серия НМ Номе на намалена цена от 219 лв. Затова е в тази секция.

# 100
    Халат за 200 лв ...

# 101
    Аз влизам от менюто горе в ляво-намаления-хоум-спално бельо и там има само 14 чаршафа.

По твоя начин пробвах, да, излизат повече неща там, но са общи. Не е само за спално бельо, а всичко излиза.

# 102
    И аз като Тета.

# 103
    • Mostly in my mind
    А този комплект спално излиза ли ти в общия раздел? Аз също съм забелязала, че като е в определената категория има по-малко неща, отколкото в общата.

# 104
    В общия не съм го търсила.
    Видях, че е мнооого намален и направо в Намалени, но там го нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт