Седмокласници 2020/2021 - Трето класиране - (26.07 - 01.08)

• 37 414
  • 497
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ох, така ми се е свило сърцето...

# 271
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес ли излиза класирането? Много ви стискам палци.

# 272
  • В светлината на слънцето
Много силно стиснати палци и от мен имате днес! Heart

# 273
  • София
Ужасссс... Да се свършва вече!!!

# 274
Успех на децата! Стискам палци и аз.

# 275
  • София
Успех на децата, всеки да влезе, където иска!

# 276
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
19  смели деца си търсят най-правилното мястото. стискам им палци.
 късмет и на сладурчето на бубанка.

# 277
Успех на всички чакащи днес! Нека денят приключи с детски усмивки!

# 278
19  смели деца си търсят най-правилното мястото. стискам им палци.
 късмет и на сладурчето на бубанка.

рия с копита пред бюрото, дано да излиза по-бързо, за да свърша днес нещо

успех на всички! Flowers Four Leaf Clover
и благодаря за пожеланията Hug

# 279
  • София
Благодаря! Дано! В 9:30 влизам в една среща. Дано до тогава да има резултат

# 280
  • София
Да, дано не ни въртят на шиш до 2 часа, както на предните две.

# 281
Стискам палци на смелите !!

# 282
Кати, то си бяха точно като срещи техните. Две момчета канят две момичета и си излизат четиримата. Едното момиченце ми е голяма слабост, и на моя май също от първи клас. Не знам дали са гаджета, нищо не ми споделя. В крайна сметка ще установя ясни правила за черпенето, уча се в движение. Но и аз се плаща от стиснати мъже Simple Smile
🍀🍀🍀

# 283
  • София
beb4o_fb, magi_sveta,, много мили и затрогващи жестове! Свършили сте си работата като родители.

При нас пари, дадени като подаръци от баби и дядовци, ги събирам и им внасям в депозити - всеки има по един (на наше име са, защото искам да знам, че ако, недей си Боже, нещо закъсаме, мога да ги изтегля, но до сега не сме ги пипили). Така малко по малко се трупат някакви средства. За съжаление, вече синът ми не иска да ги дава Simple Smile Харчи ги за глупости, според мен, като игри и геймърски мишки, клавиатури и подобни. Напоследък го хващам, че си купува и джънк - чипсове, някакви нудли, по които се е запалил да яден поселдните седмици. Обмислям карта за него, но имам опасения, че така ще си купува още повече игри и ще го обмисля още малко. Ще изчакам да започне учебната година и да видя как ще тръгнат нещата.

Успех на всички днес, очакващи третото класиране!

# 284
Ще ни държат и с това класиране в напрежение!!!
Относно харченето - на набора досега давах 10лв за седмицата, но додавах, ако няма обяд у нас и трябва да си купи нещо. То един дюнер е над 3лв, ако вземе и вода... Иначе закусваше в къщи. На бяткото 50лв на седмица, но той е в друг град. Готвя му и си носи за седмецата само за вечеря, останарите хранения са навън. Обикновено му стигат, доста пъти и остават. Каквото е останало от седмицата, само содавам до 50лв за другата. Няма спелстил съм ги, мои са си, ще ги събирам. От тази година, живот и здряве и набора да отиде при батко си, и неговата сума ще стане 50лв.
За черпенето, аз не съм ОК. Не ме имам момчета, така съм била и като ученичка. Не съм позволявала да ме черпят момчетата, особено като ученици. Като почнат да си изкарват техни пари, ОК. Но сега сме на равни позиции, всеки си издържа детето и не е длъжен да издържа и друго дете, виждаш ли защото било момиче. И да имах вомиче, така бих го възпитала. А подаръци за гадже на големия съм купувала, но са били за поводи.

Общи условия

Активация на акаунт