Седмокласници 2020/2021 - Трето класиране - (26.07 - 01.08)

• 37 438
  • 497
  •   1
Отговори
# 300
иланг-иланг, това си беше вашето място. Много, много се радвам. Успех на младежа в новото училище!

# 301
  • В центъра на моретата
Иланг-иланг, огромни поздравления за теб и детето! 

Pisa, поздравления!

Атанас Латев, честито!

Дано се сбъднат мечтите на децата!!!

# 302
  • София
Иланг-иланг, направо настръхнах, браво за куража, момиче, както и за силната воля на младежа Kissing Heart
Pisa, браво! Все пак сте по-напред Kissing Heart

Честито на всички, които са рискували - направихте всичко възможно, децата са щастливи с родителите като вас Hug

# 303
  • от Луната
Честито на приетите!

За подаръци на приятели няма фиксирана сума и тя е според това, колко ни е близко детето.

# 304
Рядко пиша тук, но получих безценна информация от темата. Ние също сме приети на трето класиране в желаната паралелка - Езикова гимназия, АЕ с ФЕ, - Стара Загора. Записването е до 30.07 питам, че да не изпуснем срока. 😅

# 305
  • Пловдив
Иланг-иланг
поздравления!
TadaTadaTada

Galadriel78,
Атанас Латев
ЧЕСТИТО!

# 306
  • София
По въпроса с черпенето на приятели и гаджета - желязно правило - черпи се за повод, ако някой няма пари (стига да не му е навик) и ако ти си поканил, останалото всеки сам си плаща. Важи и за момичето и за момчето. (Тук ме свари класирането🙃). Та след като се посъбрах да си довърша - аз много мразих да ме черпят като тийн. Имах гадже, безпарично, не че аз имах много, но не пушех за разлика от него. Винаги пиех само кафе, защото ми беше адски неудобно - странно и досадно ми беше. С ММ от гаджета аз инициирах разговорът за споделената сметка. Не мога да понеса и сега някой да ми плаща...

По третото класиране - честито на всички усмихнати и спечелили деца и на техните майки!!! Много успехи, здраве и хубава учебна година пожелавам. Иланг-иланг, признавам си поревах си с теб.

А сега си рева по телефона с моето дете!!!

Иска да учи до обяд в едното училище, след обяд в другото...

В 12:00 трябва да е казал на баща си окончателното решение. И да се действа, ако ще се мести.

(Очаквам да се премести - все пак това му беше по-предно желание, за което вече беше повярвал, че няма шанс).
Цялата треперя!

# 307
  • Пловдив
Аз бих заложила на НГДЕИ, но ... каквото каже детето.

# 308
  • София
magi_sveta, сега с чиста съвест мога да си го кажа - все си мислех, че Испанската е най-подходящото за сина ти училище, по лични впечатления от писаното от теб Kissing Heart. Успех в избора!

# 309
  • На морето!
Честито на всички смели деца, които се пребориха за мечтите си и на родителите, които стояха до тях в трудните избори!

# 310
  • София
magi_sveta, сега с чиста съвест мога да си го кажа - все си мислех, че Испанската е най-подходящото за сина ти училище, по лични впечатления от писаното от теб Kissing Heart. Успех в избора!
Май и аз така го чувствам. Още минутка... Вероятно първо ще говори с баща си, за да спази срока.

# 311
  • Ланкър, планините Овнерог
magi_sveta, защо така бях останала с впечатлението, че ТУЕС е целта? Ама няма значение, де. Нека той и само той да реши, за да няма после мрънкане, а и да е щастлив от собствения си избор. Честитоооо

# 312
И от мен много стиснати палци на това трето класиране за всички форумски деца!
Гита ог - на много голяма патерица, честит рожден ден!
За джобните - нямам определени, давам според нуждите без да се оливаме. Не броя игри, забавления, там е според зависи и дали преценявам , че могат да се отделят и според поведението на набора.

# 313
Честито на всички приети деца!
Magi_sveta, след като детето е поискало да участва на трето класиране, явно не е почувствало НГДЕК като желаното място.

Успех, каквото и решение да вземете!

# 314
  • София
Скрит текст:
Кати, то си бяха точно като срещи техните. Две момчета канят две момичета и си излизат четиримата. Едното момиченце ми е голяма слабост, и на моя май също от първи клас. Не знам дали са гаджета, нищо не ми споделя. В крайна сметка ще установя ясни правила за черпенето, уча се в движение. Но и аз се плаща от стиснати мъже Simple Smile
🍀🍀🍀

Като жена / момиче, която / което си е плащала сметките само при събирания със съученици в училище и състуденти в университета... какво да кажа за стиснатите мъже.
Но пък другото е просто неразумно - при това и за двете страни.
Две момчета канят две момичета не е среща, впрочем, независимо кой по кого си пада. Едно момче кани едно момиче и после се срещат някъде заедно - е. И тогава всеки плаща на своето си момиче, не двамата на двете общо... обобществяването веднага го сваля от категориите на срещите.

Успех на рискуващите! Стискам палци всякакви - да е било удачното решение!

иланг - иланг, страшно се радвам за вас, ЧЕСТИТО!
Pisa, Атанас Латев, Galadriel78, честито! magi_sveta, каквото и да избере - пребори се за хубаво място! И двете са такива в смисъл.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 12:26 от katiABV

Общи условия

Активация на акаунт