Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 256
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Simple Smile

В темите се коментираше много добра дерматоложка-диагностичка в София за лекуване на акне. Ако някой се сеща за името, моля да ми го напише.

Опитах с търсачката, но много имена ми излизат.
Благодаря педвалително!

Мога да ти препоръчам др Цеца Влаева, оправи дългогодишното акне на сестра ми без лекарства, само локално и чрез диета

https://vivaderm.bg/%D0%B4-%D1%80-%D1%86%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%B … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 271
Относно ботокса в мускулите, поставихме го поради две причини, защото имам леко по-широко лице, а се опитваме да постигнем така нареченият “обърнат триъгълник” и втората, защото се долових, че понякога се събуждам със стиснати зъби.
Назолабиалните си ги виждам, но все не ми се иска да повярвам, че вече ги имам на тази възраст, затова и точно за тях не бях споменавала на д-р, но явно си личат…

Мезотерапиите и скин бустера могат ли да повлияят на очите? И аз чета, че е генетично, но роднините ми нямат нито зачервяване, нито синини (вени) под очите.

Бих искала да попитам Darling* кое е наложило ботокса в дъвкателните мускули? И едно не поискано мнение-права е Каляшева да ви отказва процедури на тази възраст, а назолабиалните ей тъй без хич да си оправяте е нежелателно е... Вероятността да имате нужда е минимална.
Синините под очите са генетични, кремчетата имат минимален ефект и то по - скоро върху състоянието на кожата, друго няма да се повлияе. Евентуално мезотерапийки и бустер.

# 272
Благодаря!

# 273
Момичета, колко често си слагате филъри в устните? Аз сложих 1.5 (1мл на два пъти и още един път 0.5)в разстояние на около 2 месеца и имам чувството, че нищо, или почти нищо няма вече . Усещам го като притисна устни, напипвам го по контура, но като се гледам в огледалото, просто все едно се изпарил. Така бързо ли изфирясва в началото? Не търся някакъв скандален ефект по никакъв начин и ми харесва как изглеждат устните около седмица, откакто са направени, но после сякаш почти не виждам разлика с преди. Старая се да пия достатъчно вода... Докторката последния път ми каза, че може да се видим след няколко месеца чак и по-скоро нямало нужда да идвам, защото нямало да поеме добре и може да се разлее и мигрира грозно филъра, ако прекалим. А на мен ми иде да отида още другата седмица 😄

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 18:15 от tuali

# 274
1,8г. след първото слагане и имах още.(1мл.)
10дни след поставяне устните ми са много различни, после поспадат.
Сега освежих с 0,4 и мисля повече да не добавям.

# 275
tuali слагала съм 4 пъти, през 9 месеца някъде по 1 мл. различни филъри. Мога да  кажа, че и на мен като ми спадне оттока и все едно нищо нямам. Макар, че мойте устни са малки по-принцип. Като гледам по улицата наистина има готини, секси устни личащи се, че са пипани. Но може би или слагат през 2,3 месеца или наведнъж 2 мл, вече незнам.

# 276
И моите са малки поначало, затова се чудя къде се изпари цялото това количество, което уж не е малко. 🤔 По контура го усещам, но не го виждам, много странно. Приятелка, която знае, че слагах скоро също отбеляза, че почти изобщо не личи спрямо преди. От жегите да не е?!
Аз не искам да си личи (в смисъл непознати да могат веднага да кажат, че има нещо) и ми харесва подхода на докторката, но пък и толкова бързо да не го виждам, също не е ок май.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 18:15 от tuali

# 277
Аз оня ден си бях сложила, много ме харесаха приятелки, а след 4 дена мъжът ми казва днес, все едно че нищо не си сложила, пак същите размери имаш Flushed
Само пари на вятъра съм давала Innocent

# 278
tuali, откакто съм започнала да слагам филър в устните, след всяка процедура се чувствам по същият начин. В началото и първите дни в следствие на оттока устните изглеждат по-големи, а след време когато се появи същинският ефект, си мислим, че устните са “спаднали”. След толкова пъти и време стигнах до извода, че всичко е на психическа основа.
А относно поставянето на филър много често, според мен не е особено препоръчително. Аз съм го правила няколко пъти през около месец и имам чувството, че старият филър все още не се е наместил достатъчно добре, твърд е и мисля, че е възможно да се появи някаква асиметрия от самото ненаместване на новият.

# 279
  • София

ДХЗ, при кого слагаш филър, виждала съм публикувани от теб снимки тук в групата и устните ти изглеждат великолепно.

# 280
Darling, да, чудя се дали не си внушавам и аз просто. Или да свиквам с новия изглед дотам, че да ми се струва че няма промяна. Но пък и близките ми да не забелязват изобщо..? Ще ми се да се доверя на преценката на докторката, харесва ми как работи, а и тя със сигурност виждала и лоши варианти от прекаляване и затова не напира за още и още.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 21:58 от tuali

# 281
Не мисля, че си въобразяваш, същото е и при мен. Общо пет пъти съм слагала филър в устни и изчезва за броени дни. Буквално пари хвърлени на вятъра е за мен. Абсолютно нищо не личи след като спаднат отоците, много е разочароващо.

Виж, назолабиалните ми изглеждат супер четири години след последното поставяне и там наистина нямам нужда да допълвам.

# 282

ДХЗ, при кого слагаш филър, виждала съм публикувани от теб снимки тук в групата и устните ти изглеждат великолепно.
Д-р Чилингирова в Дерма акт.

# 283
tuali, и при мен е така 🥴
Слагала съм 3-4 пъти филъри в устните - различни марки при различни лекари.
И нито веднъж ефектът не се задържа за повече от месец, даже толкова не знам дали имаше. Все едно филърът се изпарява, просто изчезва 😢.
Сега имам крещяща нужда от попълване, че вече са толкова тънки и сухи….. но като знам, че пак ще е ден до пладне, не се решавам да изтърпя болката 🥴
Пиши, ако откриеш някакъв по- траен вариант 🤗

# 284
Ами не знам, освен следващия път да говоря с нея за някой от по-твърдите филъри, те май и траят повече. Два пъти ми слага Resylane Kysse, третия път беше Belotero Lips - само той бил на малки разфасовки от по 0.5, а ми трябваше точно толкова малко уж, за да е хубаво. И с презумпцията, че няма да идвам скоро пак (това, ако е 1мл, разделен на две). След Belotero ми се получи едно топче, но май се резорбира и то полека. .. като всичко останало 😄

Общи условия

Активация на акаунт