Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
'' Една от теориите е, че това се дължи на факта, че устните и очите ни са много динамични (като очите дори имат силно свързана съединителна тъкан точно в пространството, което хлътва с годините - дори нещо да бъде достатъчно добре "набутано" под въпросната тъкан, така че да не прозира и да не придаде допълнилен син отенък на зоната, вероятността да бъде изтласкано (от силната връзка между костта и тъканта) и да мигрира е огромна, обикновено образувайки торбички, друг път към скули, а понякога и под очната орбита! !!!Може да доведе до слепота!!!)
 При устните , "слава богу", филърът преминава от "розовата" част в околната кожа, тъй като едни устни не могат да бъдат пълнени до безкрай, при многото движение, като за една силно динамична зона, обикновено филърът е "изхвърлен", но не от организма, а от конкретната тъкан, директно в заобикалящите. От това устните често се "скриват" още повече от тежестта на филъра над тях, съответно изглеждат по-малки и от там възниква потребност за поредното попълване и донякъде и усещането, че нямат разлика преди/след последната интервенция. ''

Др Мария Хаджийска сподели тези снимки

# 331
Здравейте, сигурно глупав въпрос задавам , но мога ли да ползвам от онези гланц/червила със загряващ/охлаждащ ефект, след като съм с хиалурон/ мина повече от месец/ Питах док, уж каза няма проблем , но да си ви питам и Вас 😁🔝

# 332
  • в 1001-та нощ
С охлаждащ ефект - да, със загряващ - аз не бих.

# 333
  • София
Здравейте! Досега не съм предприемала подобен вид процедури, но мисля че ми е време за запълване на митническите бръчки около очите.  Все още са забележими само при усмихване, но ме дразнят. Правилно ли разбрах, че там само с ботокс се действа? Бихте ли ми препоръчате изпитан доктор за тази област? Благодаря!🤗

# 334
Надявам се, че “митническите” е майтап на авто-коректора 😄 Много ме разсмя!❤

# 335
  • София
🤣🤣🤣🤣 Мимически.  Предполагам тези около очите са т.н. "пачи крак".

# 336
🤣🤣🤣🤣 Мимически.  Предполагам тези около очите са т.н. "пачи крак".
Да 🤗
Може да опиташ мезотерапия.На колко години си?

# 337
  • София
38 🤗

# 338
Тогава може и ботокс един път годишно щом са само при усмивка.И моите са така.Слагам там само за превенция, иначе почти ги няма.

# 339
  • София
🤗 Благодаря! А ти при кого ходиш или не си в София?

# 340
Аз сложих скоро за пръв път на пачия крак при д-р Клаклова в Дермаакт и стана супер. И най-малките бръчици от усмихване (дълбоки не съм имала) се изтриха за около седмица, същевременно не изглеждам "замразена".

# 341
🤗 Благодаря! А ти при кого ходиш или не си в София?
Д-р Чилингирова в Дерма акт.

# 342
Момичета, поуспокоихте ме, но все пак не знам дали да продължавам с Акцента. последно го правих птеди 2 седмици, а преди това преди 3. Ето и снимка:

Значи да разбирам че и след дезокси нещо си инжекцията пак има такова отпускане? ..щото и такава процедура ми бяха предложили, но не мога да си позволя подуването след това.
Не правете никакви РФ процедури! Само PRP/PRF, прием на добавки с колаген. Препоръчвам и крем Atrofiline, аз го взимам директно от представителя на производителя в България Скин тех. https://www.skintechpharmagroup.bg/products/cosmetics/atrofillin

# 343
  • София
Аз да питам мезотерапия или скинбустер е по- добрата опция за хлътване под очите (от отпусната кожа е - рязко отслабване) на 25 г. не искам, филъри там засега. И може би заради свличането на кожата вече имам и доста и изразени бръчки при усмихване, под очите (мисля, че не са тип,, пачи крак''), а пък под очи ботокс не знам дали се слага, та скинбустер или мезотерапия дали ще свършат работа? Кожата ми там е мека, не е стегната и никакви кремове и хидратация не ми свърши работа.
Прилагам снимка
Скрит текст:

Toва е дори при лека усмивка..преди не беше така изразено.
/не обръщайте внимание на стария микроблейдинг и миглите 😅/

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 14:27 от LoLo30

# 344
LoLo30, първо да ти направя комплимент за прекарсните очи, които имаш Simple Smile.
За бръчките - ако са само при усмихване, още ти е рано (макар че има лекари, които ще ти кажат обратното). Наблюдавай си просто движенията в тази зона, ако при усмихване или мимика кожата не се връща веднага в "изгладено" положение, а й трябва време, чак тогава. Ако се скриват веднага - боткосът е безсмислен. Познавам много хора, които имат подобни мимически бръчки (и аз съм така) и не образуват статични пачи крак, така че не ги мисли. Само хидратирай добре зоната.

Аз не виждам хлътване, но от снимката може да не се вижда. Скинбустерите са по-добрият вариант в този случай

Общи условия

Активация на акаунт