Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 58 944
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Привет и от мен!😊
И аз днес поставих ботокс в масетерите(Вистабел,около 40E общо в двете страни)
За резултат ест още нищо не мога да споделя.

# 436
Привет!
Аз съм поставял ботокс на пачи крак и гневна бръчка общо 4 пъти. Два пъти в Дерма акт и при Каляшева. В Дерма акт преди работеха с Невронокс и нямах проблеми, хвана ме бързо и нямах нужда от ретуш, но сега работят с Вистабел, както и Каляшева, и всеки път когато си слагам получавам световъртеж, който продължава около месец. Моля споделете и вие ако сте имали подобни проблеми.

# 437
Не исках да пиша, защото бях доста притеснена. Сложих за пръв път ботокс, оказа се също Вистабел и няколко дена след това бях доста зле - все едно ме хваща нещо вирусно или алергично: прималяване, световъртеж, гадене, без апетит бях 3 дена, със сухо гърло и подути слюнчести жлези, алергична кащлица... Доста се притесних, защото се зачудих какво се прави, ако се окаже алергия.
Поотминаха тези реакции, макар че все още има някакви симптоми (отдясно на носа имам топчета от филърите, докато отляво нямам, значи със сигурност едното не е нормално да е така, а не ми казаха за масажи), но със сигурност беше от това и от тогава. Бях решила, че може да е и Ковид, но правих тест, който се оказа отрицателен.
Сложиха ми и по 0,5 филър над назолабиалните за превенция - там все още нямам бръчки.
Харесва ми резултатът, но честно казано това, което изпитвах няколко поредни дни май ще ме откаже да продължа да слагам.

де_деси, и моят е Вистабел и имам подобни симптоми, много е неприятно Sad . Даже на моменти съжалих, че въобще съм правила нещо, пък и дадох сума ти пари за такива симптоми. Grinning

# 438
Не исках да пиша, защото бях доста притеснена. Сложих за пръв път ботокс, оказа се също Вистабел и няколко дена след това бях доста зле - все едно ме хваща нещо вирусно или алергично: прималяване, световъртеж, гадене, без апетит бях 3 дена, със сухо гърло и подути слюнчести жлези, алергична кащлица... Доста се притесних, защото се зачудих какво се прави, ако се окаже алергия.
Поотминаха тези реакции, макар че все още има някакви симптоми (отдясно на носа имам топчета от филърите, докато отляво нямам, значи със сигурност едното не е нормално да е така, а не ми казаха за масажи), но със сигурност беше от това и от тогава. Бях решила, че може да е и Ковид, но правих тест, който се оказа отрицателен.
Сложиха ми и по 0,5 филър над назолабиалните за превенция - там все още нямам бръчки.
Харесва ми резултатът, но честно казано това, което изпитвах няколко поредни дни май ще ме откаже да продължа да слагам.

де_деси, и моят е Вистабел и имам подобни симптоми, много е неприятно Sad . Даже на моменти съжалих, че въобще съм правила нещо, пък и дадох сума ти пари за такива симптоми. Grinning
Значи не си въобразяват, щом и ти си била така зле. На мен последно ми сложиха в петък само на пачи крак, но пак се чувствам леко зле, на моменти замъглено зрение и световъртеж. Иначе слагах при Каляшева март месец, не ме хвана, после на ретуш, много слабо се позагладиха бръчките, но месец, месец и малко бях като болна, зверски световъртеж, все едно ще падна всеки момент и чак паник атаки получих, а преди това си бях добре. Не мисля, че е внушение при положение че и този път ми е зле, но доста пи-слабо засега. Може да е някаква непоносимост към Вистабел, защото от Невронокс нямах такъв световъртеж, само виждах леко размазано около 2 седмици.

# 439
de_desi, същата работа. Anguished Реших, че аз съм дефектна, щом като не съм чела друг така да се оплаква. Не се търпеше, не бях човек тези дни. И при мен също има някакви остатъчни, но реших, че това е мъчение, пък и 1000 + дадох  Flushed

Абсурд да отида на ретуш, на този етап НЕ СЛАГАМ, ако ще с бръчки да си ходя, но доволна и щастлива, а не паникьосана, че ей сега нещо ще стане. Чак до спешно стигнах с оточно гърло, висок пулс и удебелени слючнести жлези - в смисъл физически се виждаше, лекарите го констатираха с очите си. Не да е от притеснение примерно...

Още имам подобни преживявания, но се надявам вече негативното действие да е отминало. Само ще отида да видя тези бучки от едната страна.

# 440
Аз миналият месец сложих Вистабел в чело и нямам никакъв проблем.
Даже имах с предишният им.

Момичета, аз да попитам. Андреа Банда Банда беше качила стори, че третира пъпчици и пори с Genesis
Знам, че е коментиран в темата, но нямам спомени - има ли доволни от него и най-вече - топи ли филърите?

# 441
de_desi, същата работа. Anguished Реших, че аз съм дефектна, щом като не съм чела друг така да се оплаква. Не се търпеше, не бях човек тези дни. И при мен също има някакви остатъчни, но реших, че това е мъчение, пък и 1000 + дадох  Flushed

Абсурд да отида на ретуш, на този етап НЕ СЛАГАМ, ако ще с бръчки да си ходя, но доволна и щастлива, а не паникьосана, че ей сега нещо ще стане. Чак до спешно стигнах с оточно гърло, висок пулс и удебелени слючнести жлези - в смисъл физически се виждаше, лекарите го констатираха с очите си. Не да е от притеснение примерно...

Още имам подобни преживявания, но се надявам вече негативното действие да е отминало. Само ще отида да видя тези бучки от едната страна.
Леле ужас, горката. Това наистина е алергична реакция. А къде го слага ако не е тайна?

# 442
не искам да се приема като негативен коментар, може и аз така да реагирам, не да е от продукта или т.н. - Скин Лайн
аз по принцип си имам разни алергични прояви, но не чак такива драстични, а от типа дразнещо гърло, суха кашлица, съвсем търпими и повлияващи се във времето. След ботокса беше направо страшно, пиех антихистамин и все едно не пия нищо.

# 443
Направила си алергична реакция.
Свърза ли се с клиниката?

# 444
Аз не съм имала проблеми, като слагах ботокса.
Сега трябва да го подновя.

# 445
не искам да се приема като негативен коментар, може и аз така да реагирам, не да е от продукта или т.н. - Скин Лайн
аз по принцип си имам разни алергични прояви, но не чак такива драстични, а от типа дразнещо гърло, суха кашлица, съвсем търпими и повлияващи се във времето. След ботокса беше направо страшно, пиех антихистамин и все едно не пия нищо.
Ани ако смениш клиниката и съответно марката ботокс? В Хил клиник работят с Dysport. Мисля там да пробвам следващия път. Ако някой е запознат с този ботокс нека напише отзиви 🙂

# 446
Направила си алергична реакция.
Свърза ли се с клиниката?
да, още веднага и след това и два поредни дни звънях. Бяха доста любезни, но леко негативно усещане ми оставиха, защото натъртваха на невъзможността да е от това, а според тях било по-скоро на мое внушение и притеснение. В последствие се зачудих за Ковид, но след отрицателен тест и без други симптоми, се отхвърли това предположение. А с нищо друго не го свързвам. Супер си бях преди процедурата, страшен апетит и т.н. След това буквално като болна и тип силна, алергична проява.
Интересното е, че блейдинг съм правила, нямаше такава реакция. А пак вкарват вещество в организма, пигмента. Даже скоро пак трябва да правя, но не подозирах, че ще трябва да изчакам сега, след ботокса. Слагала съм филър в уста, заради асиметрия, пак нямаше нищо подобно.

# 447
Ботоксът често първите дни дава симптоми на настинка.
Ако не е било подуването драстично и отдадем повишения пулс на притеснение е напълно възможно да си се стреснала малко повече.
Иначе на мен и очите ми парят първите дни и леко ми се запушва нос, но е нормално.

От спешното какво казаха?

# 448
Ани ако смениш клиниката и съответно марката ботокс? В Хил клиник работят с Dysport. Мисля там да пробвам следващия път. Ако някой е запознат с този ботокс нека напише отзиви 🙂
На мен Диспорта ми е любим, като резултат.
Иначе, винаги след поставяне на ботокс, без значение от марката, имам световъртеж, боли ме леко главата, което преминава за ден-два.

# 449
На мен Диспорта ми е любим, като резултат.
Иначе, винаги след поставяне на ботокс, без значение от марката, имам световъртеж, боли ме леко главата, което преминава за ден-два.
Благодаря ти за коментара 🙂

Общи условия

Активация на акаунт