Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 119
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Записах се за вторник при др.Ставров.
Не съм ходила никога при него,но прочетох че слага често ботокс за бруксизъм.
Някой ако има отзиви може да сподели.

# 421
Здравейте,

Мислих да го отложа няколко години, но все повече ми бие на очи, че клепачите ми се отпускат много и много сериозно се замислям за една блефаропластика.
Някой да е правил такава за отзиви? Лазерната дали има ефект?

# 422
Какви процедури за цяло лице ще препоръчате с цел уеднаквяване на тен, намаляване на лунички и малки пигментации, порички около носът и като цяло ревитализация?

Мезотерапия(коя?) , Intraceuticals в комбинация с Dermaclear или Hydrafacial , или на есен Ipl фотоподмладяване с Lumecca съчетан с някоя от другите процедури?

# 423
  • в 1001-та нощ
Аблативен лазер зимата, след това богата мезотерапия.

# 424
Здравейте,

С оглед на предстоящата зима се замислям за няколко неща :

Ефективни процедури за петна и белези от акне
и няколко въпроса за jawline sculpting и филър в брадичка :
На колко време слагате отново?
Една приятелка ми казва на 3 месеца, което е ….😂🤫 непосилно финансово на всеки 3 месеца близо 1000, че и отгоре.
Да речем ви се разгради , има ли видима асиметрия, усеща ли се филъра в брадичка и jawline ?
Идеята ми е, слагам например няколко пъти и решавам 1 година да не слагам, какво се случва с лицето ..
Предварително се извинявам за глупавите си въпроси, но съм чела и знам, че филъра не се разгражда на 100 процента, че разширява оптически лицето, че може и да се пренесе  и т.н.
Имам своите опасения …
Това, което искам да постигна е симетричен профил. Брадичката не ми е перпендикулярна на носа и при говорене се бръчка. С две думи - не си я харесвам…

Благодаря ви!

# 425
  • в 1001-та нощ
Не се поставя на всеки 3 месеца, а веднъж на няколко години и то ако е необходимо.

# 426
AleksandraM, въобще не са ти глупави въпросите, даже са много на място. Аз не съм слагала филъри на тези места и по подобен начин, и не мога да ти дам адекватен съвет в случая. Но от гледна точка на елементарна логика, понеже с годините кожата на лицето отива надолу, слагането на филъри в тази зона може да го утежни допълнително, особено когато започне да се губи ефекта.

За сериозна асиметрия не се притеснявай, няма да се получат толкова видими разлики в двете половини на лицето.

Иначе аз съм слагала съвсем малко количество филър в брадичката, точно под устната, под единия  и другия край. Това ми я направи по-закръглена, което при мен е търсен ефект. Ако мускулите на брадичката са силни при теб може и ботокс да се сложи.

# 427
Здравейте, след втора игла Модерна - колко време изчакахте преди ботокс (лице)? И имаше ли някакъв проблем?

# 428
Около две седмици преди и след ваксина май препоръчват да не се слага ботокс.

# 429
Аз също се интересувам какво се случва след разграждането на филърите.
Напоследък обмислям дали да не сложа малко количество в устни (0.5мл.). Като цяло си ги харесвам  не са малки, но имам лека асиметрия в горната устна, която искам да се оправи. Въпросът ми е ако сложа филър и не се харесам или реша да не го поддържам дали ще изчезне напълно и равномерно ли изчезва?

# 430
От вчера съм с 20 спираловидни конци. Нямат моменталния лифтинг ефект на зъбчатите и ще се надявам да се развият добре, защото в средна горна част лицето ми е доста провиснало.

# 431
Около две седмици преди и след ваксина май препоръчват да не се слага ботокс.
На мен ми казаха, че седмица е достатъчно да изчакам за ботокс, след ваксина ( Файзер). Мисля, че препоръчват за филъри да се изчака 2-3 седмици

# 432
От вчера съм с 20 спираловидни конци. Нямат моменталния лифтинг ефект на зъбчатите и ще се надявам да се развият добре, защото в средна горна част лицето ми е доста провиснало.
Привет, ефект ще има след около месец, два. В момента си с оток предполагам и някоя и друга синина. Аз бях много зле около две седмици. Спиралите ми ги сложиха като мрежа, лицето се повдигна, доволна съм. Сега ми предстои едно Виваче с PRP - поддръжка от миналата година и после мога да сложа и зъбчати. Успех на теб!

# 433
AleksandraM аз сложих на два пъти по 1мл в брадичка с разстояние от 6 месеца , изглежда много добре, но при мен не задържа изцяло резултата… това важи и за устни, т.е има разлика - хубаво е но.. изфирясва  във времето част от филъра по-бързо от колкото явно при други хора.
Но до сега съм слагала само тези два пъти и скоро пак трябва да се слага, което от финансова гледна точка е много неприятно, но освен филъри никога на никакви процедури не съм ходила и не мисля да ходя за сега- на 34 съм.
По скоро е въпроса е колко количество е нужно или искаш ти. Всеки организъм е различен и от това което съм забелязала, докато не пробваш няма да разбереш колко дълго ще се задържи.

# 434
Здравейте! Днес ми поставиха боъокс в масетерите. 15Е в дясно, 9Е в ляво. В дясно имам сериозно издуване на мускула ,(от години дъвча само от дясно) докато личната ми лекарка не ми обърна внимание. Някой друг поставял ли е в масетерите? По колко единици ви поставиха?

Общи условия

Активация на акаунт