Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 717
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Мис Диор Шери на мен ми мирише на пудра с череша. Когато давах  моето куфарче с мострите да си избира парфюми една клиентка каза,че  и мирише на вино, хахха. Имам го и във вариант  Галерия, подарих го на баба ми,ами пудра с череши си е за мен. Да уточня, че оригинала не познавам. За мен е интересно,леко ретро ухание,изискно. Мога да отворя мосгтрата по-късно и да го опиша пак.

Стана ми любопитно, какво е това куфарче? С какви мостри?

# 106
Само на мен ли Нероли Портофино на Заг ми мирише на турския лимонов одеколон? И по принцип така ли си мирише оригинала, защото турския лимонов одеколон е супер евтин и достъпен.

# 107
Мис Диор Шери на мен ми мирише на пудра с череша. Когато давах  моето куфарче с мострите да си избира парфюми една клиентка каза,че  и мирише на вино, хахха. Имам го и във вариант  Галерия, подарих го на баба ми,ами пудра с череши си е за мен. Да уточня, че оригинала не познавам. За мен е интересно,леко ретро ухание,изискно. Мога да отворя мосгтрата по-късно и да го опиша пак.

Стана ми любопитно, какво е това куфарче? С какви мостри?

За ето този става дума. Не е добра снимката, но не стана по друг начин да снимам.
Продавам парфюми на една компания, отскоро, започна на шега. Но се увличам доста по ароматите открай време и реших да опитам. А и мога да си ги взимам на чудесна цена.
Но тук няма да споменавам марки, може на лично, да не ми се скарате😊
Този Мис Диор не е ли най-старата версия? Не познавам всички версии.

# 108
Само на мен ли Нероли Портофино на Заг ми мирише на турския лимонов одеколон? И по принцип така ли си мирише оригинала, защото турския лимонов одеколон е супер евтин и достъпен.

Оригиналния си мирише на Тройной - одеколонът на СССР и специфичната миризма на уж-щастливото минало...
ройной одеколон - това е класика, а класиката остава завинаги...

... така твърдят феновете на специфичния аромат.

Истинската слава и масовата популярност на одеколон Тройной обаче идва през 60-те години на 20 век, когато продуктът започва да става любим на руските алкохолици - бърз достъп, никакви опашки, евтин, екзотичен вкус, в пъти по-лесен и вкусен за пиене от всички други възможности - различни лосиони, течности за чистачки и подобни. Той става част от градския фолклор, влиза в много популярни шеги, появяват се различни коктейли с него. Съвсем нормално и за него се появява криза и повишено търсене, особено по времето на обявения в СССР "сух режим". На одеколона започват да се приписват невероятни качества, като "модерна и достъпна панацея" за рани, ставни и кожни заболявания, настинки. Хорската наивност и глупост явно нямат граници, защото всички прегръщат идеята за супер продукта, който става за пиене, лекарство, поддържа хигиената и освен това е така евтин.

Днес одеколон Тройной е отново във възход, като един от ретро артикулите, с които много хора на активна възраст свързват своето детство през сравнително безоблачния период на "щастливия комунизъм"

# 109
  • Варна
Questar Нероли портофино ми е мега любим и то точно в изпълнение на Заг. Имам и тоя на Парфен,но никак не го харесвам. Не знам как мирише обаче турски лимонов одеколон Grinning. Том Форд по принцип не е за покупка без тест защото не са лесни за харесване аромати. Много харесвам и Солей бланк в изпълнение на The moon. Сега съм си наумила  Bitter Peach,Soleil Neige и Lost Cherry ама ще ходя да ги душа първо в мола.

# 110
Soleil Blanc на Заг е страхотен. Супер траен и много подходящ за жегите.
Нероли Портофино точно си е одеколон. Аз очаквах нещо сапунено, а то лимон и спирт

# 111
  • Бургас
Ема Удхаус,аз писах на лични.
Този
Solei Blanc май ще взема да го пробвам,по описание ми харесва.

Много се радвам на МОН Гарлен и на Заг,и на Парфен,на Kirke и Gloria D&P.
Ама чудесни попадения.

И още едно попадение.
Бях в Метро и имаше щанд с намалена стока,с добър срок на годност,спират да продават артикулите.
Имаше B.U. Absolute me.Направих справка с фрагрантика и се оказа,че има карамел,виолетка...Та си взех два(около 8 лв беше бройката) и сега съм много щастлива,явно ми е кеф да ми мирише на сладичко.Сега е горещо,пръскам вечер малко,колкото да се порадвам на парфюмите,през деня пръскам Avon Always,някак се задържа по кожата и е траен,но не е шлейфов.Обаче много го харесвам.

Сега ще трябва и до Заг да се ходи...
Умишлено се удържам да не влизам,че ще награбя сигурно няколко шишета,а не изпръсквам толкова бързо парфюмите,имам и солиден запас...Все едно утре ще спрат да произвеждат парфюми и бижута и вече купувам,за да имам...
Любовта ме майтапи,че бижутата станат ли една кофа,ги изсипва през терасата.И кой каквото си намери като мине...
Също и че ще ги продава по 50 Ст до 1 лв на пейката пред входа.
И накрая понякога(ама наистина рядко) и той ми купува парфюми и бижута.
Аз му купувам дрехи.Хубави,меки,топли,качествени...Носи само тях,защото са му удобни,но ако остане на него,няма да купи нищо.

# 112
Някой знае ли Soleil blanc дали го има на Борис в София ?
Mariq, къде ти е входа, хахаха......

# 113
  • Бургас
Някой знае ли Soleil blanc дали го има на Борис в София ?
Mariq, къде ти е входа, хахаха......
JoyJoyJoy
Хаха...
Още няма една кофа бижута,няма разпродажба...
При откриване на разпродажба,ще ви свържа директно с продавача...Тъкмо ще ме освободи от омръзнали ми неща и ще се отвори място за нови...
Парфюми обаче има солидно количество,направо ме е срам.
Не,че бижутата са по-малко,но поне не заемат толкова място.

# 114
Помните ли първия имитационен парфюм, който сте харесали и е тръгнала страстта?

# 115
Да, беше Escape на Рефан и още го обичам, но вече го няма.

# 116
  • Бургас
Помните ли първия имитационен парфюм, който сте харесали и е тръгнала страстта?
The one на Рефан и после she wood на Заг.
Преди имах възможност да си купувам оригинални Nina и be delicious,pleasures...
Дано пак мога...

# 117
Addict на Роксан,оригиналът ми харесва една идея повече,но пък имитацията на Роксан с един фъс държеше цял ден,че и след това.

# 118
  • Бургас
Роксан и Муудчетата не ми харесаха.
Аз жадор си бях взела на Роксан,много беше сладникав в лошия смисъл.
И две или три муудчета,ама не...

# 119
Да, беше Escape на Рефан и още го обичам, но вече го няма.

Ха ха и аз от там тръгнах,преди 25-6 години.😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт