Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 852
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Габрово
Някой знае ли от вас
https://www.beautyoutlets.co.uk/edt/real-time-edt-100ml-sea-beach-for-men/

на кой парфюм е имитация?

Ароматни нотки
Горна бележка
лавандула
кориандър
мента

Сърдечна нотка
сандалово дърво
Дъбов мъх
жасмин

Базова нота
мускус
Амбър
тютюн

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 11:08 от sesksta

# 406
Според мен е Davidoff Cool Water или някой от вариантите му
https://www.fragrantica.com/perfume/Davidoff/Cool-Water-507.html

# 407
На hypnotic poison коя имитация ви се струва най-сполучлива?

# 408
  • Бургас
На hypnotic poison коя имитация ви се струва най-сполучлива?
Ако можеш,тествай на Зара Femme и Nuit

# 409
+1 за 2 та парфюма от Зара Според мен сполучливи и трайни

# 410
Някой дали знае паргюма Paris на Рафаела, който е унисекс и е от техните уж разработки, на кой е копие? Прпдавачките не знаят

Уж казват, че са техни, авторски.
Аз имам същия въпрос за Дубай от Ноар серията Simple Smile
Ако някой знае дали са реплики, моля, да сподели.

# 411
  • Стара Загора
Нищо от Дивайн не съм пробвала досега, но ще взема да се изкуша. Виждам че са пуснали новите Черна рокля Нектар на Герлен, Капката на Issey Miyake, Girl Rochas, спрения Midnight poison, Мон Герлен Sparkling bouquet.... Абе изкушения само. Шанелите гледам ги хвалят доста. Освен на Черен петък, пускат ли някакви други прилични намаления?

# 412
Напоследък им бяха доста малки намаленията, само 10-15% на новите и търсени парфюми, прди пускаха по-често и по-големи намаления.. И аз чакам по-сериозно, че съм си набелязала няколко, а и принцесата на Килиан чакам. Имам 4 техни имитации и са 99% близки на оригинала, и трайноста бива, спират ме само големите 100 мл опаковки. Получавам нюзлетъра им и го преглеждам, ще пиша, ако видя добри проценти.

# 413
Днес пробвах последния от четирите, които взех на Заг(първите ми от там) - La Tulipe. Лек, идеален за пролетта, мирише на най-вече на лалета първоначално, после остават други цветя(очаквах обратното). Даже твърде идеален за пролетта според мен. Аз не съм имала нещо, което толкова да ми се иска да нося само през определен сезон. С лекотата му, разбира се, върви и нетрайността, поне на моята кожа. След 3 часа не усещах почти нищо на китката, което всъщност не значи много по принцип, защото не важи за врата Joy, но на нея ми е по-лесно да засичам кой трае повече сравнен с друг. Ако трябва да ги подредя: Bitter Peach, LVEB, La Tulipe, Chloe

# 414
Аз имам същия въпрос за Дубай от Ноар серията Simple Smile
Вече го коментирахме Tom Ford Noir De Noir

Дивайн имаха много хубави намаления,но на масовките и Каролина Херера.Имат някакъв присантиман към нейните аромати,постоянно са на намаления.Нишовите и най-новите едва ли ще ги пуснат на повече от 15-20% дори и на ЧП,освен 3 за 2 да пуснат.И аз ги чакам

# 415
Привет момичета, може ли някоя да ми каже къде мога да намеря имитация на BOSS FEMME?

# 416
На първата страница е посочено, че ЗАГ имат версия.
В интерес на истината оригинала е много често намален по сайтовете, особено в Нотино и може да се открие за 60+ лв., а тестер(75мл.) от Парфимо е например 50лв.

# 417
Миналият ден си пръснах на излизане от  chanel tender на zag. Много нежен аромат, но страшно много ми заприлича на burbery body tender,който съм ползвала в оригинал и имам един нов... възможна ли е ? Приличат ли си в действителност ?
Рацносих и Pure Payson  dior пак на Zag, но много лек, нетрайни. Също и горния, както и La Tulipe...

# 418
Аз прилики не намирам разчитайки на нюха си.Версачето избива на лайм на моята кожа.За чистата отрова ме изненадвате.Заедно с Манифесто са едни от най-търсените,които съм ползвала.Иначе лалето е слабо май при всички ни.Прекрасно,но нетрайно.

# 419
  • Бургас
Боди Тендър ми е много любим, сега го нямам, но съм изпръскала един флакон.Нищо общо няма за моя нос с Шанел Тендър.На мен по- скоро Боди Тендър ми завива в посока Делина, но няма нейната плътност, трайност и проекция.Пробвах новия Аrmani Мy way Intense, много тубероза, много нещо, страшна трайност.Версията на Рефан на първото издание е много добре направена, съответно прилича и на Интенз.За мен двете Арманита са супер близки, просто при Интенз вече е подобренa трайността, докато първото издание ми беше нетрайно на мен.Рефан са се справили перфектно, трайността също е на ниво, само не могат да докарат в драйдауна една луксозна нишка, която притежава оригинала, но и така си е добре.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 08:36 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт