Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 776
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Глория на Кашарел взех от D&P,но не познавам оригинала.
Много ми харесва обаче.

# 136
Глория на Кашарел взех от D&P,но не познавам оригинала.
Много ми харесва обаче.
Какъв аромат е, можеш ли да го опишеш.?
Джуд LR не знам, аз не търся други версии на Заг си ми харесва, евентуално Рефанската бих пробвала ако все още я има.

# 137
  • Бургас
Ами сладък,има вероятно ванилия,има дървесна нотка,но много,много силно удря на череши.
В никакъв случай на вино и ликьор.
На Орифлейм има едни балсами за устни,вземах черешката,докато я имаше,защото много я харесвах.Ами череша с малко ванилия и дървесна нотка,но при мен най-ярко изпъква черешата.

# 138
Ами сладък,има вероятно ванилия,има дървесна нотка,но много,много силно удря на череши.
В никакъв случай на вино и ликьор.
На Орифлейм има едни балсами за устни,вземах черешката,докато я имаше,защото много я харесвах.Ами череша с малко ванилия и дървесна нотка,но при мен най-ярко изпъква черешата.
Благодаря! Значи определено ще ми хареса, той си е почти като Венеция. Само, че там е слива, ванилия, Тонка боб, по това, което аз усещам. Явно са сходни. Трябва да го тествам,оше повече, че аз с Кашврелите май се разбирам, доста ми харесват техните аромати.

# 139
Понеже споменахте Перголезето... Отскоро имам Монтал Boise Fruite - едно към едно за мен! Е, естествено Монтал ми държи три дни без да мръдне sillage  и шлейф🙃

# 140
Здравейте! Бихте ли ми казали аналог на Kilian - I don need a princess (без тази на The moon) също и на Armani - Si , но да се усеща ванилията 🌹🌹

# 141
  • Плевен
Здравейте Simple Smile
Моля за помощ!
Търся сполучлива имитация на Versace- Eros

# 142
Днес си получих пратката от Мартин Лайън - № F88 - Lira Xerjoff. На сляпо, естествено, нямам време и нерви да ходя по магазините с "парцала" на устата за да тествам във физическите магазини. А и в пазаруването на сляпо си има тръпка, не може да се отрече Simple Smile Веднага го отворих / в работата/ и бях поразена колко дословно повтаря Chocolovers Aquolina, който преди време имах. Нутела крем с лимоново - портокалов привкус, вкусен, наситен, разкошен. Много плътен и наситен. Това просто си е гурме, та знае ли се Simple Smile И най - интересното е, че не Aquolina са изкопирали Xerjoff, а Xerjoff /2011г./ са изкопирали Aquolina /2006г./.  Лирата каква е цифромания, не е истина просто! В момента вече и Аквалината е доста пари, защото мисля, че е спряна от производство. Това, което ми предлага Мартин Лайън напълно ме устройва лично мен. Много добра покупка беше това Simple Smile

# 143
Предложете нещо с изявен жасмин (да се предлага от ЗАГ или Рефан) 😍

# 144
Пробвах на Заг Pure Musk на Narciso Rodriguez. Имам чувството, че много често съм го усещала по хората, но не съм знаела, че е Pure Musk. Нещо в този парфюм ми предизвиква леко гадене и има неприятна сладникава нотка. Вероятно подсъзнателна реакция, ако съм усещала този парфюм в някоя неприятна за мен личност. Иначе е сапунен аромат, а аз си падам по сапунени, но с този мускус няма да се разберем.

# 145
Момичета, Венеция та почти ми свърши. Искам да поръчам пак, но този път от Рефан. Имате ли впечатления от аромата, дали мога да поръчам от Интернет? Има ли така опция при Рефан? В една от пардюмериире ни ги има наливни, но няма идея дали разполагат с асортимент, миналата година бях взимала Ръш. Интересно ми е, искам да проуча и тяхната версия.

# 146
  • Бургас
Предложете нещо с изявен жасмин (да се предлага от ЗАГ или Рефан) 😍
Elie Saab Le parfum и Mugler Alien.Stuck Out Tongue Portrayal Amouage също го виж.

# 147
  • Бургас
На La rive имитацията на обувката(Good girl) хубава ли е?

# 148
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Моля за помощ!
Търся сполучлива имитация на Versace- Eros

Ерос в изпълнение на Заг е успешна имитация.

Здравейте! Бихте ли ми казали аналог на Kilian - I don need a princess (без тази на The moon) също и на Armani - Si , но да се усеща ванилията 🌹🌹

В Si fiori ванилията е по-доминираща, отколкото в оригиналното Si. Мисля, че Рефан имаха имитация на Fiori.

# 149
Мансера Роуз жасмин да има имитация? 🙄
Гиза я имат.Токсично траен е,чак ми прилошаваше и го подарих Simple Smile С дни не се измирисваше на мен.

Общи условия

Активация на акаунт