Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 971
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Извинявайте тези Martin Lion какви имитации са, турски ли? Някой беше споменал , че ги е търсил в Елитис заради Лира Ксержоф. Ще мина да видя има ли ги при нас утре. На други места намират ли се? Сполучливи ли са ? Сигурно е писано, но ако някой ме светне ще съм благодарна.

# 211
Вчера н Кауфланд ми дадоха блотерче, което не можах да повярвам колко идентично мирише на Скандал. Правих вкъщи паралелен тест и да. Имам нощния, който все пак за по-тренираните носове може би ще се стори една идея по-слаб, тоест това да е копие на оригиналния, но уау. Проверих го в интернет - Баргело 304. Това беше първият ми досег до имитационна парфюмерия и нямах идея колко добре ги правят.

# 212
Днес при нас са есенни температури и се престраших да посегна сутринта към донесената от БГ имитация на ТФ Bitter Peach на Заг.Проекцията му на моята кожа е чудовищна, отрових колежката,  която хич не обича силни парфюми, каза, че облакът е вървял две стъпки пред мен, а бях само с две апликации - зад ушите и на китките, без дрехи и коса. На моята кожа започва като ликьор от праскови, после леко се показва     пачулито и сега, след 8+ часа кожата ми мирише на студен чай праскова с мляко. В една група ми е  с Lost Cherry и Amouage Sunshine, като първия ми е по-алкохолен, а втория по-сладък. Ще го нося, но не работа и трябва да съм в подходящото настроение за него, а в по-топло време би ме душил.

# 213
Хелоу,момичета.Днес след дълго мирисане в Заг си взех Idol на Guerlen.Ами.....за първи път съм разочарована,на десетата минута трябва да си фантазирам,че мирише на китката

# 214
  • София
Здравейте, феи на ароматите! Преди време бях писала, че имитацията на Мартинез на Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 я взех след многото положителни отзиви. Да, ама и при мен излезе наяве болничната нотка. Подарих на приятелка, която беше във възторг. И сега - изненадата! Купих за колежка от парфюмерия Тити в Люлин имитацията на Martin Lion, и така ме заплени при пробата, че се върнах и си го взех и за себе си. Не мога да му се наситя вече втори ден. Трайност, шлейф и обаяние!!!

# 215
  • София
Изглежда има някаква магия в тия парфюми, това просто така няма как да стане. Бях писала преди време в темата плювки за двата Lost cherry и Bitter peach. Тогава, а това беше, като ги бях получила току-що, ми удариха носа като боксова ръкавица с някаква тежко химическа миризма, абсолютно непоносима за мен. Сега, под влиянието на писанията ви, реших да ги пробвам пак. И, о, чудо! Никаква химическа смрадня, черешката беше като сладък мек отлежал ликьор, готова бях да си захапя китката, даже с мъничко дим, като варен преди два века в някой бенедиктински манастир от мълчаливи монаси. Имате право да ги поставяте на едно място двата парфюма, в много отношения си приличат, прасковата също е великолепно усещане за сладък плод плюс леко горчиви треви, ароматен смолист дим и, при мен, едва доловим дъх на сандалово дърво. Но са великолепни и двата, а в мое лице намериха горещ фен. Главното им качество е, че не приличат на никой друг парфюм, и като ги подуши, човек еднозначно ги отличава.
Бях чела някъде, че след отварянето си парфюмите претърпяват някакъв процес, нещо като доузряване ли, и чак след  поне една седмица добиват крайния си аромат. Нещо, в което за сетен път се убедих и сега, с тези два чудесни парфюма.

# 216
Момичета, как да си поръчам парфюм от Лорис? Пиша им съобщения в месинджър и получавам автоматичен отговор. Купували ли сте скоро нещо тяхно?

# 217
Бях чела някъде, че след отварянето си парфюмите претърпяват някакъв процес, нещо като доузряване ли, и чак след  поне една седмица добиват крайния си аромат. Нещо, в което за сетен път се убедих и сега, с тези два чудесни парфюма.
Десетки пъти ми се е случвало да отхвърля даден парфюм /купен на сляпо/, да го забия в дъното на шкафа, обмисляйки продажба или размяна, а след 6 месеца като се сетя за него, да го помириша отново и да потъна в него...Случвало ми се е дори да продам/разменя парфюм, а после случайно да го помириша някъде и да се влюбя в него и да се скъсам да го търся...В един два случая е ставало въпрос уви за вече неоткриваеми парфюми...Личният ми опит сочи, че с времето парфюмите добиват трайност!!! Не е препоръчително човек да ги друса /в чантата си/ или да ги остави в жабката на колата. Това ги скапва. Парфюмите обичат тъмнината и спокойствието в шкафа си Simple Smile

# 218
  • Бургас
Момичета, как да си поръчам парфюм от Лорис? Пиша им съобщения в месинджър и получавам автоматичен отговор. Купували ли сте скоро нещо тяхно?
Ами...
Мога да попитам в магазина в центъра,но е много обран,то основни парфюми няма...

# 219
  • обл. Шумен
Момичета, поръчвали ли сте чрез тези групи във фб за доставка от Турция? Освен Барджело нищо друго не знам като вариант.

# 220
Ами...
Мога да попитам в магазина в центъра,но е много обран,то основни парфюми няма...

Хм, чудя се… те само в Бургас ли имат магазин?

# 221
Лорис могат да се намерят в магазин, близо до Халите в София.Но по скоро е щанд с техни парфюми.Преди време взех от там Gucci Rush 2, но беше нетраен и повече не повторих.

# 222
  • Бургас
Лорис разпродаваха разни аромати във фейсбук и базар.В Бургас в момента също разпродават.
На мен ми изглежда пред затваряне магазинчето.
Не знам.
Не са кой знае колко хубави,честно казано.

Днес бях с Good girl,капсулован Рефан на едната ръка и Good girl la rive на другата.
Мааалко по-трайни бяха днес,не беше над 30 градуса температурата.Ами...хубави са и двете версии,но в парфюмите на Рефан има нещо,което ме дразни.Както и да е,тук не се усеща толкова.Ще ги пръскам,харесват ми.
Мон Гарлен също ще пръскам...и на Заг,и на Парфен.
Моят нос е малко по-чувствителен,имат разлики имитациите на различните марки.В оригинал не съм пробвала парфюмите и не искам,че ми стига страданието по la vie est belle.

# 223
Bitter Peach много ме заинтригува сега. Аз не съм никак фен на сладките аромати, но ще пробвам. Много ми е любопитен и Bottega Veneta - ако някой има сполучлива имитация, нека сподели впечатления и марка.

# 224
Търся качествена имитация на Тициан Теренци Кирке голд.
Мартинес,Мартин Лайън или Заг дали имат такива?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт