Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 979
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • In The Middle Of Nowhere
Привет, знаете ли на Рефан от limited blend колекцията, amber&bergamot на какво е имитация? С търсачката не ми излиза.

# 226
  • Бургас
Търся качествена имитация на Тициан Теренци Кирке голд.
Мартинес,Мартин Лайън или Заг дали имат такива?
Благодаря.
Само Кирке има на D&P.
Аз го имам,прекрасен,за съжаление бързо изветрява в жегите.
Напомня ми рефанската версия на Императрицата(Долче и Габана)

# 227
Лорис могат да се намерят в магазин, близо до Халите в София.Но по скоро е щанд с техни парфюми.Преди време взех от там Gucci Rush 2, но беше нетраен и повече не повторих.

Може ли да ми кажеш как изглежда магазинът?

# 228
Момичета, Рефан Голд Интенс, тези 100мл черни капсуловани шишенца има ли ги и по 50мл и ако да от къде мога дя поръчам?😊

# 229
  • София
Аз имам чистата Церцея /Tiziana Terenzi Kirke в изпълнение на Мартин Лайън. Много е добра и доооста трайна.

# 230
  • Бургас
Момичета, Рефан Голд Интенс, тези 100мл черни капсуловани шишенца има ли ги и по 50мл и ако да от къде мога дя поръчам?😊
Аз имам обувката и La vie est belle в шишета по 55 мл,Gold intense са .
Не знам кои и защо са 100 мл,а са на една цена.

Ей,това лале,та лале на Заг...го помирисах.И ми капнаха за проба.Ама толкова е хубаво...В началото е перфектният сапунен аромат,винаги съм искала точно този аромат на сапун.После на моята кожа става сладко и чак някакви нотки на захар отделя.Направо се влюбих и си взех 30 мл.
На цена 7,40 е повече от добре.Взех си и обувката,нея в 50 мл,но много я харесвам.В La vie est belle има нещо,което не ми допада.Имам малко шишенце на Заг,май 7 или 9 мл,пак подуших-нееее...
И на D&P не...
На Рефан(да не повярваш) някак и на Лидл биват версиите.Все някога...надявам се...Ама и да не,обувката също е разкошен сладък парфюм.
И това лале е наистина хубаво...ама мноооого.
Иначе душих горчивата праскова-неее,прекалено е дори за мен.На Ерме наличните-не,нещо не са моите.
Другия път ще душа нещо друго.Нарочно се удържах да не душа Chloe...

# 231

Ей,това лале,та лале на Заг...го помирисах.И ми капнаха за проба.Ама толкова е хубаво...В началото е перфектният сапунен аромат,винаги съм искала точно този аромат на сапун.После на моята кожа става сладко и чак някакви нотки на захар отделя.Направо се влюбих и си взех 30 мл.
На цена 7,40 е повече от добре.Взех си и обувката,нея в 50 мл,но много я харесвам.В La vie est belle има нещо,което не ми допада.Имам малко шишенце на Заг,май 7 или 9 мл,пак подуших-нееее...
И на D&P не...
На Рефан(да не повярваш) някак и на Лидл биват версиите.Все някога...надявам се...Ама и да не,обувката също е разкошен сладък парфюм.
Иначе душих горчивата праскова-неее,прекалено е дори за мен.На Ерме наличните-не,нещо не са моите.
.  Здравейте. Това лале на Заг кой номер и всъщност на кой парфюм е имитация?

# 232
Ако искаш погледи и на Le Parfum la vie, та мен най - много ми харесва от всички, които си изброила и аз съм влюбена в оригинала и имам всички имитации 🙂

И на D&P не...

# 233
  • Бургас
Лалето е 386 LT,La Tulipe,така си се казва парфюмът.

Arrllen,Le Parfum къде има?

# 234
Въпреки, че въпроса не е към мен, ще отговоря, защото скоро минах покрай магазина.Намира се на ул.Алабин, точно преди да завие трамвая по Графа в посока площад Гарибалди.Нямах време и не влязох, но някога ще поправя тая грешка.Не съм имала техни неща и са ми любопитни.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 18:59 от Briliant

# 235
Здравейте, да ви се похваля днес от магазин Финес попаднах на имитационни парфюми "Gordano parfums" и този на Olympea много ми хареса. Вече съм от 3 часа с него и още стои, а цената е 7-8 лв за 100 мл.

# 236
  • Бургас
Въпреки, че въпроса не е към мен, ще отговоря, защото скоро минах покрай магазина.Намира се на ул.Алабин, точно преди да завие трамвая по Графа в посока площад Гарибалди.Нямах време и не влязох, но някога ще поправя тая грешка.Не съм имала техни неща и са ми любопитни.
Благодаря.
Аз ще проверя има ли и в Бургас,иначе може онлайн да поръчам.
Нямам голям бюджет за парфюми,за този месец ми стигат.
На La rive и на Заг.
Не знам казвах ли ви за B.U. от Метро,на някаква смешна цена 8 лв...
Взех два,дават го за копие на Бонбон Виктор и Ролф.
Хубав е,сладък...
Умирам за сладко,освен в кафето.Кафе пия без кофеин,но и без сладко.

# 237
  • Стара Загора
Днес в по-хладното минах да тествам отново Bitter Peach и вече наистина усетих онези смолисти нотки. Все толкова красива и кадифена е прасковата, но повече развитие и трайност. Две колежки я харесаха и си напълниха 30-ци. Питах и в този магазин на Заг, тук също жената каза че вече няма 17 мл. Пластмасови 30-ци са 7,10 и стъклени 8,10 лв.

Помолих да ми пръснат Burberry Her, но в началото се усеща онзи аромат на старо. Като чубрица. Наситен е и след 30 мин избиват нотки от Бакара Руж. Честно казано оригинала е друг за мен и с момичешки ягоди, какъвто е и варианта на Баргело. Не знам дали този е развален, но не ми харесва.

# 238
[Да,точно от там взех моя🙂 на друго мястоне знамдали имат магазин][/b]

# 239
  • Бургас
Ааа,тази горчива праскова не е моето нещо...
Я кажете някой друг сладкоч,освен обувката,La vie est belle,Gloria Cacharel,Kirke...
Ама захаросан...Имам Amour Kenzo
Нямам Прада Кенди и един захарен памук на Лорис,но...искам да е гурме+сладко...

Общи условия

Активация на акаунт